• 10 Aug. 2009
  • 1 min

Primul interviu de angajare

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

www.recrutam.ro Primul interviu este determinant pentru viitorul vostru profesional. In functie de acesta puteti sa deveniti mai increzatori sau mai descurajati pentru viitor. In particular cu […]

www.recrutam.ro

Primul interviu este determinant pentru viitorul vostru profesional. In functie de acesta puteti sa deveniti mai increzatori sau mai descurajati pentru viitor. In particular cu aptitudinile voastre de a seduce si convinge angajatorul, totul se bazeaza pe prima impresie. Daca sunteti pregatiti pentru cel mai important moment al vietii profesionale, aveti toate sansele de partea voastra!

Asigurati-va ca informatiile pe care le prezentati, sa fie in aceeasi ordine cu informatiile din CV. Daca va pregatiti dinainte primul interviu de angajare sigur veti avea mai mult succes. Veti fi pregatiti pentru a aborda cu incredere si calm interviul de angajare.

{article-2897.gif}

Pentru a pregati cat mai bine primul interviu, alocati cateva ore organizarii, notati pe o foaie de hartie ceea ce aveti nevoie pentru interviu.

Incepeti prin a face un inventar detaliat al cunostintelor voastre, al competentelor, a ceea ce stiti sa faceti : trasati parcursul vostru profesional, aveti grija sa nu omiteti date, proiecte realizate. Fiti concreti si cautati exemple concrete care sa ilustreze discursul vostru si pregatiti argumente pentru a putea justifica experienta si parcursul vostru profesional.

Pentru ziua interviului aranjati-va imaginea, optati pentru un look ingrijit in mod deosebit. Fiti joviali, dar in acelasi timp pastrati distanta. Sa retineti faptul ca intalnirea nu este o conversatie sau o discutie. Nu sunt cautate parerea sau opinia voastra, ci evaluarea competentelor, experientei si reactiile voastre in fata situatiilor neobisnuite.

Fiti naturali si siguri pe voi ! Explicati clar motivele pentru care ati aplicat pentru job-ul respectiv. Convingeti-l pe angajator sa vorbeasca si profitati de ocazie pentru a completa informatiile voastre despre job prin intrebari constructive si pertinente. Fiti receptivi si atenti !

Este bine sa fiti fermi pana la finalul interviului si sa nu va relaxati pana in momentul in care se inchide usa in spatele vostru !

www.recrutam.ro

A fost util articolul? 0

Leave a Reply