• 22 Jul. 2022
  • 2 min

Aici găsești toate soluțiile de care ai nevoie ca antreprenor!

Aici găsești toate soluțiile de care ai nevoie ca antreprenor! Stup eJobs Banca Transilvania
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Poate ai amânat până acum să-ți transformi visele în realitate pentru că nu știai unde găsești suport pentru materializarea lor? Ai o idee concretă de business în minte, dar nu știi care sunt primii pași pe care ar trebui să-i faci? Sau ești deja antreprenor, ai ajuns într-un impas și ai avea nevoie de o mână de ajutor? Soluții pentru astfel de situații plus multe altele găsești de acum la Stup, un spațiu fizic și virtual creat de Banca Transilvania, dedicat susținerii comunității antreprenoriale.

Sub umbrela #sefacelastup, Banca Transilvania a creat infrastructura necesară conectării antreprenorilor cu furnizori de servicii și produse pentru înființarea, gestionarea, managementul unei afaceri. La Stup vei putea participa inclusiv la evenimente pentru antreprenori și viitori antreprenori, organizate atât de BT, cât și de partenerii acestei inițiative. Este dedicat tuturor antreprenorilor, indiferent de banca la care ești client. Stup se află în București, pe Calea Șerban Vodă nr. 206-218, precum și online, pe www.btstup.ro. Ca un prim pas către comunitatea Stup, este necesar un cont pe această platformă online.

 

Stup eJobs Banca Transilvania (2)

 

Cu partea de recrutare te ajută chiar eJobs. Am pregătit o selecție de servicii gratuite de recrutare pentru antreprenori, iar la restul de întrebări îți pot răspunde colegii noștri din cadrul Stup.

„Stup este contribuția BT la creșterea comunității antreprenoriale. Va fi un loc de întâlnire, un loc al ideilor, în care se vor naște business-uri, dar și în care venim cu soluții la nevoile reale ale acestora. Ne dorim să contribuim la întărirea țesutului antreprenorial al României”, declară Ӧmer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

„Orice antreprenor găsește în Stup două lucruri importante pentru provocările de zi cu zi dintr-un business, consilierea necesară și ulterior implementarea concretă a soluției potrivite, ambele raportate la specificul afacerii sale. Iar asta salvează timp și aduce un confort al calității în alegerile făcute”, afirmă Cristina Sindile, Director General, BT Mic.

 

Cum îți face viața de antreprenor mai ușoară Stup:

• Este un loc în care se fac lucruri: business-uri, site-uri, magazine online, campanii de digital marketing, se francizează afaceri, se obține semnătură electronică etc.

• Sunt înființate afaceri: oricine dorește să înceapă un business găsește la Stup tot ce are nevoie pentru a face acest pas – înregistrare la Registrul Comerțului, soluție de facturare și de contabilitate, casă de marcat etc.

• Go online: pentru lansarea online a unei afaceri, antreprenorii beneficiază de consiliere și de implementarea soluției – site, magazin online, marketplace -, precum și de implementarea campaniilor de marketing online.

• Soluții pentru rezolvarea unor nevoi reale pe care orice business îl are: contabilitate, facturare, marketing online, management cash-flow și analiză financiară, consultanță pe partea legală și accesare fonduri europene, servicii de recrutare și medicale pentru angajați etc.

• Se obțin finanțări din partea BT Mic, compania de microfinanțare a Grupului Banca Transilvania.

 

Stup eJobs Banca Transilvania (2)

 

Stup se lansează cu 20 de parteneri, și anume: Baselinker, Danubius, DC Conta, Ebriza, eJobs, Filip & Company, Fonduri-structurale.ro, Gomag, Hosterion, The Yellow Creators, Mini CRM, MTH Digital Namirial, Prime Dash, Regina Maria, Regnet, Smartbill, Termene, ThinkOut și Weex Global. În social media, Stup este pe Instagram și pe Facebook.

 

A fost util articolul? 6
antreprenorsoluții antreprenor

Leave a Reply