• 19 Feb. 2016
  • 3 min

Specialiştii în resurse umane din 100 de companii îşi dau întâlnire la HR Summit

140 de participanţi, 100 de companii şi 13 speakeri – aceasta este agenda HR Summit, evenimentul care revine pe 17-18 martie cu o nouă ediţie organizată la Cluj Napoca. Printre cei mai importanţi speakeri se numără HR managerii celor mai mari companii din România: Mega Image, Ernst & Young, BCR, Bergenbier, Flanco, elefant.ro

Clujul devine în această primăvară „capitala HR-ului“ şi locul potrivit pentru a seta într-un cadru liniştit noile tendinţe în domeniul recrutării, dar şi pentru a stabili noi relaţii profesionale.
HR Summit
, cea mai importantă platformă regională de întâlnire a specialiştilor HR şi managerilor,
aduce în prim plan noile strategii de dezvoltare, atât la nivel personal, cât și la nivel de companie.

Agenda evenimentului

 

Speakerii sunt HR Managerii celor mai mari companii din România. Aceştia vor susţine în perioada 17-18 martie prezentări şi workshop-uri  cu cele mai eficiente strategii de dezvoltare profesională potrivite pentru 2016. Misiunea speaker-ilor este de a prezenta soluţii inovative şi concrete care, odată aplicate, pot duce la îmbunătăţirea şi dezvoltarea companiilor din care provin participanţii.

Agenda HR Summit, aflată la a noua ediţie, include teme precum motivarea angajaţilor, sisteme de evaluare a performanţelor, strategii de recrutare, engagement, dezvoltare organizaţională, managementul performanţei şi perspective de leadership.

HR directorii celor mai mari companii din România vor susţine prezentări

 

„La ediţia din această primăvară vor fi prezentate studii de caz din unele dintre cele mai mari companii din România. Andreea Mihnea (HR Director Ernst&Young) va vorbi despre modul în care influenţează HR-ul rezultatele de business prin transformarea culturii organizaţionale, creşterea engagementului şi nivelului de leadership. Va prezenta exemple specifice din companiile alături de care a dezvoltat o colaborare frumoasă. De asemenea, vor fi prezentate studii de caz legate de managementul performanţei din cadrul companiei Flanco, iar participanţii vor afla care au fost cele mai eficiente metode care au dus la creşterea angajamentului în rândul angajaţilor din Mega Image“, declară Oana Alexa, Account Manager al Libero Events, organizatorul evenimentului.

 

Rolul cel mai important al unui om de HR este acela de «conştiinţă» a companiei. El rămâne conectat la cea mai importantă resursă a companiei – angajaţii. La acest rol se adaugă viziunea, pasiunea, valorile sănătoase, consecvenţa în activitate şi nu în ultimul rând, deschiderea către inovaţie.

 

Speakerii HR Summit

 

Ileana Alexandru lucrează în cadrul Mega Image de peste 15 ani, iar din 2008 este Director de Resurse Umane şi membru în Comitetul executiv. Are o imagine de ansamblu asupra companiei şi construieşte strategii de dezvoltare a angajaţilor.

Andreea Voinea, Director Executiv de Resurse Umane a BCR. A fost mandatată de grupul Erste să conducă procesele de integrare HR post-privatizare.

Zoe Dobre, HR Director Bergenbier, a fost responsabilă de lansarea şi susţinerea noii culturi organizaţionale « OUR BREW », Talent planning, implementarea şi creşterea calităţii procesului de performanţă a angajaţilor.

Nicoleta Capătă dezvoltă strategia de resurse umane a companiei Flanco din poziţia de director resurse umane. Priorităţile sale sunt: implementarea programelor de dezvoltare profesională, managementul performanţei, precum şi identificarea şi cultivarea talentelor din organizaţie. „Rolul cel mai important al unui om de HR este acela de «conştiinţă» a companiei. El rămâne conectat la cea mai importantă resursă a companiei – angajaţii. La acest rol se adaugă viziunea, pasiunea, valorile sănătoase, consecvenţa în activitate şi nu în ultimul rând, deschiderea către inovaţie“, declară Nicoleta Capătă.

Alexandra Chivu, HR Director www.elefant.ro are misiunea de a construi o echipă nouă de profesionişti în domeniul resurselor umane şi oferă suport companiei în dezvoltare.

Viorel Panaite (Managing Partner Human Invest), Mihai Găvan (Sales Manager Romanian Software), Carmen Nicula (Managing Partner HR4Business) şi Stelian Bogza (Co-founder Benefit Online) vin la HR Summit Cluj-Napoca pentru a împărtăşi din experienţă şi cunoştinţele acumulate până în prezent. Din agenda lor fac parte prezentările despre schimbările în companii, accentul pe coaching şi motivarea angajaţilor prin beneficii flexibile: posibilitatea de a-şi alege cursuri, vacanţe, acces la sala de fitness.

Expoziţie şi networking

 

HR Summit are şi o zonă expozițională dedicată furnizorilor de servicii și produse necesare desfășurării activității de resurse umane. Expozanții vor intra în contact cu specialiştii HR care au posibilitatea de a cunoaşte noile tehnologii de optimizare a procesului de recrutare.

 

A fost util articolul? 0

Leave a Reply