• 12 Apr. 2022
  • 2 min

Sportul are puterea de a crea comunități pasionate (P)

Sportul are puterea de a crea comunități pasionate (P) Decathlon
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Spiritul de echipă joacă un rol extrem de important în dinamica unui job. Și ajută dacă găsești un teren comun cu colegii tăi, dacă inima voastră bate pentru aceleași obiective. Exact ca în sport. Cum găsești echilibrul între lucrurile utile și activitățile care-ți plac, mai ales la locul de muncă?

Colegii o descriu pe Andrada Cristea ca fiind o persoană extrem de optimistă și plină de vitalitate. Pasionată de dans încă din copilărie, a reușit să se potrivească în ritm cu jobul pe care-l are la Decathlon: cel de team leader. Am întrebat-o pe Andrada câteva lucruri despre cum bate inima ei pentru sport. Află de ce consideră ea că Decathlon e o comunitate pasionată și descoperă de ce merită să fii parte din echipa noastră!

 

Decathlon_header eJOBS_v2

 

De când crezi că ai început să te conectezi cu sportul?
De mic copil am cochetat cu diverse sporturi precum karate, înot, volei, majorete & cheerleading, dansuri și gimnastică ritmică.

Dar pentru ce sport bate inima ta cel mai tare?
Inima mea bate în măsură de 8 timpi, fiecare timp fiind alocat unui stil de dans. Însă favoritul meu va fi mereu dansul contemporan.

De la pasiune la un job full time. Cum ai hotărât să te angajezi la Decathlon?
Pasiunea pentru sport și dorința de a mă dezvolta într-o echipă cu aceleași pasiuni și valori ca ale mele, m-au convins să mă alătur echipei.

Cum este mediul de muncă la Decathlon? Dar colegii?
Mediul de muncă este unul dinamic și plin de activitate. Iar echipa, desigur, este energică și gata să sară în ajutor acolo unde este nevoie. Totul pentru a ne atinge obiectivele comune.

Care este partea ta preferată din jobul la Decathlon?
Interacțiunea cu clienții, bineînțeles. La Decathlon reușim să ieșim din tiparul clasic “client – vânzător” și să ducem interacțiunea cu pasionații de sport la un alt nivel.
Împărtășim păreri, idei și experiențele sportive prin care am trecut cu utilizatorii noștri și ne asigurăm că aceștia au echipamentul potrivit practicii sportive. Alături de ei, putem forma o comunitate de oameni a căror inimă să bată pentru același sport.

Crezi că pasiunea ta pentru dans a influențat modul în care abordezi și jobul?
Cu siguranță, practica sportivă m-a ajutat să îmi dezvolt extrem de bine spiritul de echipă. Am devenit o persoană ambițioasă datorită cantonamentelor și participării la competiții naționale și internaționale.

Și cea mai importantă parte a dansului? M-a învățat să sărbătoresc atât reușitele alături de echipă, cât și să depășesc momentele dificile.

 

Când îmbini utilul cu plăcutul, poți transmite mai departe pasiunea pentru sport – Andrada, Team Leader

 

Ce înseamnă să fii Team Leader?
Înseamnă să fii o persoană de încredere, care să știe să își asume greșelile și să învețe din acestea. Dar înseamnă să și oferi sprijin și să te implici activ în dezvoltarea echipei și a businessului.

Care sunt responsabilitățile tale la locul de muncă?
Să asigur un cadru de joc clar și sigur pentru echipa mea, care să ajute atât la creșterea performanțelor, cât și la dezvoltarea individuală și colectivă a coechipierilor.

Ce beneficii te-au atras la Decathlon?
Posibilitatea de dezvoltare prin îmbinarea utilului cu plăcutul și faptul că am ocazia să transmit zilnic mai departe pasiunea mea pentru sport.

Ce i-ai recomanda unei persoane care aplică pentru poziția de Team Leader?
Pregătește-ți echipamentul sportiv favorit și aplică cu sufletul deschis!

 

Decathlon_header eJOBS_v1

Dacă și inima ta bate pentru sport, vino în echipa noastră! Găsește-ți o carieră în ritmul inimii tale la Decathlon. Descoperă joburile noastre pe www.cariere-decathlon.ro!

 

Ți-a plăcut acest articol despre cum Sportul are puterea de a crea comunități pasionate? Citește și:

De ce îți este frică să spui adevărul la job

Brandul de angajator: cum îl comunici inspirat la final de an

Cum să dobândești noi abilități în afara jobului

A fost util articolul? 0
Decathlon Team Leaderrecrutare Decathlon

Leave a Reply