• 22 Oct. 2015
  • 1 min

Targul de Cariere ajunge la Sibiu.

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult
Sari la:

Târgul de Cariere ajunge azi si maine la Centrul de Afaceri din Sibiu. 35 de companii din domenii diverse vin cu joburi, internshipuri și stagii de […]

Târgul de Cariere ajunge azi si maine la Centrul de Afaceri din Sibiu. 35 de companii din domenii diverse vin cu joburi, internshipuri și stagii de practică.

 

Există oportunități din aproape toate domeniile de activitate, atât pentru cei cu experiență, cât și pentru cei aflați la început de drum. La Sibiu se caută printre altele IT-iști, ospătari, recepționeri, asistent manageri, manageri de magazin, ingineri, consilieri juridici, agenți de vânzări, traineri, operatori call center.

 

În plus, compania Arvato Bertelsmann va organiza în 29 octombrie, în cadrul Târgului de Cariere de la Sibiu, un seminar pe tema comunicării eficiente. În cadrul workshopului, participanții vor învăța principiile care stau la baza unei comunicări eficiente și importanța adaptării în functie de interlocutor.

 

Nu uita sa aduci CV-ul eJobs cu tine si sa te inscrii in tombola – eJobs te premiaza cu un laptop,  la finalul editiei de toamna a Targului de Cariere.

 

Detalii despre oportunitățile de carieră și companiile participante la TdC găsiți aici: http://www.targuldecariere.ro/sibiu/.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply