• 22 Sep. 2017
  • 1 min

Târgul de Cariere, ediția de toamnă, dă start recrutărilor

Târgul de Cariere 2017
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Mii de locuri de muncă, internship-uri, stagii de practică și oportunități de voluntariat sunt disponibile la evenimentul ce va avea loc în lunile octombrie și noiembrie în opt orașe din România și Republica Moldova.

Prima oprire este la Iași (10-11 octombrie), eveniment ce va include și o zonă dedicată industriei IT&C. Urmează Sibiu (17-18 octombrie), Cluj Global (24-25 octombrie), Cluj IT (26-27 octombrie), Chișinău (31 octombrie-1 noiembrie), Brașov (7-8 noiembrie), Târgu-Mureș (14 noiembrie), Oradea (16 noiembrie) și Alba Iulia (22 noiembrie).

 

Organizatorii așteaptă la cele nouă târguri peste 350 de companii locale și multinaționale, alături de peste 60.000 de tineri interesați să își găsească un nou loc de muncă.

În ce domenii se caută angajați?

Târgul de Cariere aduce împreună angajatori din toate domeniile de activitate, iar oportunități sunt atât pentru cei care au experiență, cât și pentru cei care acum vor să-și înceapă cariera. Companiile și organizațiile caută colegi noi în domenii precum inginerie, IT&C, servicii, consultanță, producție, retail, auto & automotive, servicii financiare, energie, telecomunicații, farma & medical, recrutare, marketing, sector bancar, asigurări, educație, training, turism, logistică, transport.

 

Companii precum Star Transmission, Porsche Engineering, Lidl, Emerson, Genpact, E.ON, Bosch, Accenture, Leroy Merlin și multe altele recrutează în cadrul Târgului de Cariere.

Virtual Reality și Gaming

Târgul de Cariere a organizat, începând cu anul 2006, un număr de 134 ediții ale evenimentului. În această toamnă, miza se pune pe interactivitate:

 

Am completat conceptul clasic al târgului cu multe acțiuni conexe, de interes atât pentru angajatori cât și pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă: avem Start UP Area, VR (Virtual Reality) Area, gaming Area, avem zona dedicată concursurilor care îi fac pe tineri să se afirme pe loc în față angajatorilor, scoțându-le în față talentul și pregătirea.”, detaliază Mihai Cotos, directorul și fondatorul evenimentului.

 

Mai multe detalii găsiți pe www.targuldecariere.ro.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply