• 18 Feb. 2016
  • 2 min

Topul aplicaţiilor care te fac fericit şi productiv la birou

Autor
Steluţa Năstase
Steluţa Năstase Am ales un job pe care îl iubesc și, da, zâmbesc pentru c... Arată mai mult

Un asistent personal inteligent şi prompt este mereu bine venit la birou, mai ales atunci când vrei să îţi rămână timp şi pentru întâlnirile cu prietenii.

Site-ul lifehack.org oferă inspiraţie şi provocarea de a testa cele mai eficiente aplicaţii la birou. Iată cum să ai toate task-urile organizate şi să le accesezi ușor chiar şi atunci când eşti într-o călătorie de business.


Wunderlist

 

Este agenda ta personală care îţi creează şi organizează liste după preferinţe. În Wunderlist poţi avea liste cu task-uri, liste cu numele şi datele de contact ale clienţilor, dar şi rapoarte. Listele tale sunt salvate în cloud şi le poţi accesa oricând de pe orice device. Mai mult decât atât, poţi să aloci task-uri colegilor, să stabileşti un deadline pentru acestea, precum şi un reminder. Simplu şi eficient, nu? Aplicaţia este gratuită şi o poţi accesa de pe iOS şi Android.

Keeper

 

Ţi s-a întâmplat să-ţi uiţi parolele la numeroasele conturi pe care le-ai creat? Şi apoi la fiecare logare pe alt device dă-i şi caută sau sună un prieten să-ţi ofere informaţia din agenda de la birou. Timpul pe care îl aloci recuperării parolei îl poţi investi în task-uri prioritare. Aplicaţia Keeper preia responsabilitatea ta şi oferă posibilitatea de a sincroniza device-urile astfel încât să nu te mai loghezi de fiecare dată. Aplicaţia este gratuită şi poate fi accesată de pe iOS şi Android.

Speek

 

Conferinţele online fac parte din viaţa ta la birou, iar atunci când eşti într-o călătorie de business pot fi o adevărată provocare. Speek este aplicaţia care îţi permite să vorbeşti cu ai tăi colegi oriunde v-aţi afla în lume. Tot ce trebuie să faci este să alegi un link personal şi apoi să îl trimiţi participanţilor la conferinţă. Aplicaţia este gratuită şi accesibilă pe iOS şi Android.

CloudOn

 

O altă provocare căreia trebuie să-i faci faţă de pe telefonul mobil este editarea documentelor în format docx., xls şi ppt. CloudOn vine în întâmpinarea ta şi îţi oferă ocazia de a edita documentele din Drop Box şi Google Drive. O poţi accesa gratuit pe Android şi iOS.

Sunrise

 

Este alternativa mult mai eficientă pentru Google Calendar, unicitatea aplicaţiei este dată de modul în care prezintă şi combină informaţiile din calendare şi reţele de socializare. Practic, Sunrise este asistentul tău personal care ştie unde trebuie să fii, oamenii pe care trebuie să-i întâlneşti şi task-urile pe care trebuie să le realizezi. Poţi aduce în Sunrise toate calendarele existente, precum și informațiile din rețelele de socializare pe care le folosește pentru a te notifica că e momentul să onorezi invitația la evenimente. Aplicaţia poate fi conectată şi cu Evernote,  Foursquare, Todoist, Trello şi poate fi accesată de pe Andoid şi iOS.

Shoeboxed

 

Călătoriile cu taxiul, bonurile și facturile cărora trebuie să le ţii evidenţa sunt o altă provocare din viaţa ta de corporatist. Shoeboxed este aplicaţia care îţi permite să scanezi facturile şi bonurile, iar apoi ţi le organizează. Mai mult decât atât, aplicaţia scanează cărţile de vizită şi le transformă în contacte în telefonul tău. O poţi accesa gratuit pe Android şi iOS.

 

A fost util articolul? 0

Leave a Reply