• 9 Oct. 2017
  • 1 min

Vino la ultima ediție Runfest 2017 – Fuga pe uliță

RUNFEST Fuga pe ulita 5_foto Janos Cherestes
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Pe 25 noiembrie 2017 are loc ultimul eveniment din seria RUNFEST: Fuga pe uliță. Organizatorii ne propun o cursă antrenantă și distractivă în care să redescoperim tradiții și gusturi românești, care să închidă într-un mod creativ și vesel sezonul de alergare.

Sub denumirea Fuga pe uliță, evenimentul din seria RUNFEST, aflat la cea de a 2-a ediție și susținut de Mega Image prin Gusturi românești, vă invită să vă bucurați de o porție sănătoasă de alergare combinată cu diverse provocări și surprize.

 

Toată povestea se va desfășura pe 25 noiembrie, începând cu ora 11:00, în parcul Herăstrău, din București, pe un traseu unic de 5 kilometri, deschis tuturor participanților indiferent de abilități, începând de la vârsta de 6 ani. Traseul va fi amenajat pe aleile parcului Herăstrău, cu punctul de Start la „Roaba de cultură”, urmând ca acesta să treacă prin Insula Trandafirilor, apoi să se continue pe Aleea Michael Jackson și pe lângă debarcader, oferind pe parcurs o priveliște frumoasă a lacului.  

 

Înscrierile sunt deschise online pe pagina evenimentului de pe platforma RUNFEST – www.runfest.ro, ultima zi de înregistrare fiind joi, 23 noiembrie 2017. Toți participanții care se vor înscrie până duminică, 15 octombrie, vor beneficia de taxa minimă de participare în valoare de 75 lei. Cursa este una necompetitivă, iar la final toți participanții vor avea ocazia să câștige diferite premii la tombolă.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply