• 23 Nov. 2015
  • 1 min

Un corporatist a urcat pe Vârful Moldoveanu cu scaunul de birou

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

În timp ce alpiniștii profesioniști urcă pe cele mai înalte vârfuri din România doar cu strictul necesar și cu piese absolut esențiale ascensiunii, un corporatist din Pipera a arătat că, dacă ai cu adevărat un vis, acesta trebuie urmărit, indiferent de obstacole. Astfel, acesta a reușit o ascensiune pe Vârful Moldoveanu cu scaunul de la birou, motivând că doar astfel poate admira superbul peisaj în liniște.  

Am mai urcat și pe alți munți și, când m-am dus acolo, am văzut exact wallpaperele de pe desktop. Dar nu aveam nici desk, nici scaun, nici măcar un mouse. Nu m-am putut bucura, peisajul era complet nefiresc”, a spus Raul P., corporatistul care a reușit performanța. Acesta a spus că nu se va opri aici, intenționează să construiască o mini clădire în vârful muntelui, pentru că a dorit să fumeze o țigară odată ajuns în vârf, dar nu avea o clădire din care să iasă.

Pentru a urca pe Vârful Moldoveanu, corporatistul bucureștean a avut nevoie de 4 zile, din care 3 dintre ele au fost dedicate ședințelor cu colegii, pentru a stabili cea mai bună strategie de abordare a versanților, plus câteva ședinte de feedback, un SCRUM și 4000 de schimburi de mailuri.

Texte: Times New Roman | Caricaturi: Octav Ungureanu / Smoking Cool Cat

A fost util articolul? 0

Leave a Reply