• 19 Jun. 2017
  • 3 min

La URBATLON, va masuram gradul de distractie in gasca!

URBATLON 2017
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Pe 24 iunie, la Arena Nationala, te energizezi la maxim cu 9 probe atletice, surprize inedite si ritmuri muzicale alerte!

Doze triple de energie și distracție și o experiență de care vă veți aduce aminte cu drag! URBATLON este povestea unei super aventuri alături de prieteni, familie și colegi, ajunsă deja la a 4-a ediție, pe care o puteți trăi la maxim vara aceasta.

În acest an, ne-am propus să vă măsuram gradul de distracție în gașca la URBATLON, așa că mobilizați toți amatorii de mișcare și adrenalina pentru că veți avea parte de momente intense și frumoase, iar ochii camerelor de fotografiat vă vor urmari atent pe traseu. Deschidem pofta de Sportainment cu ritmuri alerte ce stimulează dorința de acțiune și cu un training special condus de Horațiu Dumitrescu, Personal Training Manager la World Class. Sunteți invitați apoi la o paradă demnă de Arena Națională, unde vom saluta toate echipele și grupurile sportive prezente, așadar pregătiți-vă plămânii pentru încurajari și postura pentru o defilare sportivă!

Veți avea de parcurs în alergare un traseu de numai 5 kilometri desfășurat pe inelul exterior al Arenei Naționale, dar porțile se vor deschide larg și pentru o incursiune în interiorul marețului stadion. Vă testăm abilitățile prin 9 probe sportive, care vor fi condimentate cu tot felul de obstacole surpriză astfel încat să fiți energizați la maxim și în 2017.

Cursa ia Startul în valuri și începe cu o probă inedită, în care va sunt puse la încercare limitele fizice, dar și puterea de concentrare, printr-o serie dinamică și rapidă de exerciții potrivită pentru un adevarat Green Trail. Odată depășit primul obstacol urmează provocarea Labirintului by eJobs, cu o zona de slalom și o porțiune de praguri în care salturile sprintene vă vor fi de mare folos. Veți intra în atelierele Work & Fun by World Class ce sunt puse la punct cu grijă, dar și cu umor de traineri experimentați, iar dacă ați depus ceva efort la sală cu siguranță veți aprecia  rezultatele cand veți trece cu brio de aceste obstacole. Ușile se vor deschide larg pentru a admira grandoarea stadionului la Asaltul Arenei by MPG, unde vă veți bucura de priveliște și, desigur, de multe poze, precum și de o serie de urcări și coborâri, pentru a menține ritmul și tonusul. Intrați într-o nouă repriză de alergare ușoară, ca apoi să vă fie testată agilitatea prin salturi la Jump & Fun by Toortitzi. A sosit momentul unui serios Blocaj în trafic by Kiss FM și o escaladare în forța a Piramidei by URSUS și o sesiune de traversare a unor tuburi, probe în care veți etala îndemânarea de a vă cățăra dar și flexibilitatea. Urmează alte obstacole și va îndemnăm să fiți cu ochii în patru pentru a nu rata niciun moment. La Run like a Champ, intrați în forța într-un tur de alergare, în care va trebui să faceți câteva întoarceri rapide. Pe ultima suta de metri dați curs invitației Follow the leader by Divertiland, inspirată de atmosfera de vacanța pe plaja. Vă așteaptă provocări distractive cu umbrele, colace de baie și șezlonguri. Și, nu uitaăi, să zâmbiți și să vă bucurați din plin. Ați ajuns la Finish… unul mega spumooos oferit de Carousel Events și Divertiland!

Fotografii vor fi acolo pentru a imortaliza toate momentele momentele energice, amuzante și interesante ale URBATLON 2017, pentru ca apoi să puteți răsfoi cu placere albumele virtuale și a va aminti de experienta traita.

După ce ați trecut linia de sosire și ați primit binemeritata medalie de Finisher, grabiți-vă să surprindeți gradul de satisfacție la Photo Corner asigurat de Canon! Pozele vor fi oferite pe loc tuturor concurenților.

Dacă înca nu v-ați rezervat locul la Startul cursei fără egal, vă recomandăm să vă grăbiți! Înscrierile se realizează exclusiv online pe www.runfest.ro, în pagina dedicată evenimentului, și mai sunt deschise până joi, 21 iunie a.c., la ora 19:00. Pentru a vă înregistra, click aici.

Fiecare participant se va bucura de un pachet competițional ce include: un tricou din bumbac personalizat cu emblema URBATLON 2017, număr de concurs și o bandă cu un cip unic de cronometrare, un gel energizant de la GoldNutrition, un baton eco-vegan de la CANAH, un pachet gustos de Toortitzi și o medalie de Finisher. La aceasta se adaugă serviciile evenimentului pe care le găsiți descrise pe pagina competiției. Atmosfera evenimentului este întreținută de Balasa Percussion Group, ai căror membri ne vor încanta cu ritmurile lor alerte de tobe.

Participanții vor avea ocazia să câștige însă și premii atractive la finalul evenimentului când se va organiza o super tombola!

A fost util articolul? 0

Leave a Reply