keyboard_arrow_down

Virtual Doctor

eJobs
EJobs07 Apr. 2017
Te-ai întrebat vreodată de ce sunt speciali anumiți medici?

Ce face un medic cu adevărat special? Un talent înnăscut, o putere fantastică de muncă, o empatie și o dorință mare de a ajuta oamenii. Știm cu toții exemple de medici cu mult har, care reușesc să salveze vieți care păreau imposibil de salvat la un moment dat. Mai știm doctori pentru care ziua de muncă nu are nicio legătură cu ceea ce înțelegem noi din ea, opt ore la birou și apoi timp doar pentru noi. Ci niciodată nu se știe când începe sau când se va termina.

Și, de fapt, aceasta este problema adevărată. Marea limitare a medicilor buni este timpul. Fiind atât de solicitați de oameni care își pun viața și speranțele în mâinile lor, aceștia nu au timp și, evident, energie să îi ajute pe toți.

Dar cum ar fi ca într-un viitor nu foarte îndepărtat aceste limitări să dispară? Cum ar fi ca doctorul viitorului să poată opera de la kilometri distanță și să fie prezent în sala de operație prin intermediul unei holograme?

Ca un dirijor desăvârșit, să își poată pune ochelarii de realitate virtuală și să intre pe rând în mai multe săli de operație din lumea întreagă. Iar fiecare comandă din bisturiul său virtual va ajunge la un robot al cărui braț va îndeplini întocmai sarcinile doctorului.

Să își poată face vizita de dimineață din biroul său în saloanele din mai multe spitale, să vorbească rând pe rând cu toți pacienții săi fără să trebuiască să se grăbească din rațiuni de timp.

La fel, un medic generalist sau unul specialist poate consulta și pune diagnostice fără a fi nevoit să se deplaseze. Va putea trata din cabinetul propriu o mulțime de oameni, din toate colțurile lumii.

Vodafone și eJobs cred că acest lucru nu poate fi prea departe. Motiv pentru care ne putem imagina cu multă nerăbdare și drag un post de Virtual Doctor.

medic-vodafone

Fișa postului:

 

INFORMAȚII GENERALE

Denumirea postului: Virtual Doctor.

Departament: Sănătate.

Raportează către: Directorul medical.

Subordonați direcți: Nu are.

Colaborează cu: Hologram Anestezistul și Asistenta 2.0.

Este înlocuit de: alt Virtual Doctor.

 

SCOPUL POSTULUI

Să descopere, să trateze și să vindece oamenii.

 

PRINCIPALELE SARCINI ȘI RESPONSABILITĂȚI

1. Consultul și punerea diagnosticului corect tuturor pacienților programați online.

2. Vizita zilnică, prin intermediul virtual reality, la pacienții proprii.

3. Realizarea operațiilor simultane din cele 4 săli virtuale ale spitalului aflate în lume.

4. Raportarea zilnică asupra fișelor pacienților către Directorul medical.

Iată cum un medic bun ar putea ajuta mai mulți oameni simultan, ar avea mai mult timp liber pentru el, ar fi mai odihnit și relaxat, iar limitările de timp și spațiu s-ar transforma în metode noi de lucru, tratamente inovatoare și multe alte beneficii pentru pacienți.

spune-ti parerea