• 14 Oct. 2016
  • 2 min

3 Joburi Happy: De la hobby la angajare

3 Joburi Happy: De la hobby la angajare
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Un mod de a fi Happy la Job este să găsești un loc de muncă unde hobby-ul tău este cerința principală. Găsește fericirea în viața profesională, cu aceste joburi.

Pentru a fi fericit la job, poți fie să găsești o bucurie în ceea ce faci, fie să te îndrepți din start spre o activitate care îți face plăcere. Pentru că, în momentul în care ești pasionat cu adevărat de ceea ce faci, se vede și în rezultatele tale. Până la urmă, să fii Happy la Job înseamnă pasiune și implicare în proiectele în care crezi. Poate te fac fericit călătoriile, poate găsești fericirea când ai ocazia să socializezi cu oameni care îți împărtășesc valorile sau poate găsești fericirea când ajuți pe cineva. În orice situație, la eJobs România, vrem să îi ajutăm pe cât mai mulți oameni să spună „Da, sunt #HappylaJob!”.

Ca urmare, dacă ești în căutarea unui loc de muncă ce îți antrenează pasiunile și, ca urmare, îți aduce fericire, îți propunem 3 variante de joburi, toate Happy în felul lor.

Karpaten Turism

 

Dacă îți place să călătorești și cunoști măcar o limbă străină, atunci jobul de Ghid turistic, de la Karpaten Turism, cu siguranță te va face fericit. Este nevoie să știi foarte bine germana, olandeza sau poloneza, să fii flexibil și politicos, consecvent și rezistent la stres. Bineînțeles, contează foarte mult să ai o personalitate activă, energică, să îți placă să te plimbi.

Beneficiile tale: Ți se asigură școlarizarea în meserie, de către o instituție acreditată de Ministerul Turismului, iar salariul tău va fi între 500 și 1.000 de euro pe lună.

GALAXY IMOB

 

Dacă pentru tine contează mult mai mult să lucrezi într-o echipă veselă, care te susține și alături de care să te simți bine, iată cum te invită această companie să aplici pentru postul de Consultant Imobiliar:

La Galaxy Imobiliare / Se face iar recrutare!
Toamna iarăși a venit / Și echipă ți-ai găsit.
În galaxyimob.ro/cariere / Ești primit cu drag, plăcere.
Avem și traineri iscusiți / Deci sunteți bineveniți!

(Citește toată poezia aici.)

Cum să nu te distrezi cu o echipă care compune poezii și al cărei slogan este „În orice OM există o bucățică bună”?

Beneficiile tale: În plus, dacă ai instinct de vânzător și ești un bun negociator, pe lângă salariul de bază, poți câștiga comisioane de până la 70%.

Asociația Help Autism

 

Poate fericirea ta înseamnă să ai grijă de cei mici, să îi ajuți când au nevoie și să contribui la zâmbetele lor. Fie că ai mai lucrat în domeniu, fie că abia îți începi cariera, Asociația Help Autism are nevoie de tine, pe poziția de Fundraiser. Vei lucra în echipe de cel puțin 3 persoane, în locuri intens circulate din București și vei aborda oamenii pentru a le spune povestea Help Autism. Scopul este să îi convingi să susțină cauza printr-o donație lunară. De asemenea, vei contribui la dezvoltarea echipei, aducând noi membri.

Beneficiile tale: Programul este part time, așa că vei avea timp și de alte proiecte. Câștigi 10 lei pe oră, la care se adaugă bonusuri de performanță. Vei avea parte și de activități în afara orelor de program, cum ar fi plecări în team building, evenimentele asociației și întâlniri motivaționale.

Cum știi că este momentul să îți cauți un job Happy? Îți faci testul fericirii aici: https://www.ejobs.ro/happy/! eJobs România a lansat un demers pentru fericire-n Univers, cu misiunea de a-i face pe cât mai mulți oameni să își găsească jobul care le aduce fericirea.

 

A fost util articolul? 1
hobby
  • Avatarnedelcu ionut397@gmail.com zice

    implace muzica si sa plimb

Leave a Reply