• 19 Oct. 2016
  • 2 min

Află când ajunge Târgul de Cariere în orașul tău

Află când ajunge Târgul de Cariere în orașul tău

Ți-ai actualizat CV-ul? Angajatorii pun la bătaie mii de joburi și stagii de practică, toamna asta, la Târgul de Cariere.

Cea mai mare rețea de evenimente de carieră din România și Republica Moldova, Târgul de Cariere (TdC) împlinește 10 ani. După mai bine de 100 de târguri marca TdC, în ediția de Toamnă 2016, candidații și recrutorii descoperă un spațiu ludic și relaxat, în care să poată face cunoștință cu mai multă lejeritate. Ca în fiecare an, candidații se pot aștepta la oportunități în diverse domenii, teste de creativitate și chiar angajări pe loc. De cealaltă parte, angajatorii vor găsi mii de tineri cu potențial, dornici să se afirme și să se dezvolte profesional. Conform datelor TdC, unul din fiecare 10-15 participanți de la Târgul de Cariere își găsește la standurile evenimentului un loc de muncă sau un internship care să i se potrivească.

Peste 200 de companii participă în fiecare ediție TdC. În ediția de Toamnă 2016, candidații se vor întâlni la Târgul de Cariere cu Lidl, Vodafone, KFC, Lugera, Raiffeisen Bank, Xerox, Accenture, Bosch, Amazon, Emerson, Genpact, Sykes, Office Depot, Siemens și cu mulți alți angajatori. Iată programul următoarelor târguri:

Programul ediției de Toamnă 2016 la TsC

Programul ediției de Toamnă 2016 la TdC

Târgul de Cariere la Cluj

 

Între 25 și 26 octombrie, are loc Cluj Global, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, unde sunt așteptați cel puțin 5.000 de candidați și 70 de companii.

De asemenea, între 27 și 28 octombrie, în același loc, sunt invitați toți cei pasionați de IT, pentru a face cunoștință cu angajatorii din 40 de companii de profil. Participanții vor putea participa la seminarii de profil și la competiții contra-cronometru.

Târgul de Cariere la Sibiu

 

Între 2 și 3 noiembrie, Hotel Ramada găzduiește cel puțin 3.000 de candidați și 35 de companii. Vor fi prezente companii din varii domenii: alimentar, auto & automotive, IT & software, retail & FMCG, finanțe-bănci, servici & BPO, logistică & transport, construcții & imobiliare, producție & tehnică, recrutare & consultanță în HR etc.

Târgul de Cariere la Târgu-Mureș

 

Pe 5 noiembrie, la Teatrul Național din Târgu-Mureș, candidații vor avea posibilitatea de a interacționa direct cu recrutorii pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă și pentru a aplica la joburile, internshipurile sau programele de voluntariat disponibile.

Târgul de Cariere în Oradea

 

Ultima oprire din ediția de Toamnă 2016 are loc pe 12 noiembrie, la Lotus Center, în Oradea. Fie că ești student, proaspăt absolvent sau plănuiești o schimbare în carieră, ai ocazia să te întâlnești și să interacționezi cu 20 de companii din domenii variate.

Află mai multe informații despre ediția TdC Toamnă 2016 aici.

La fiecare eveniment TdC din această toamnă, participanții se vor putea distra și la standul eJobs România, făcându-și testul fericirii și jucându-se cu Șotronul eJobs. Tu ești #HappylaJob? Fă-ți testul aici: https://www.ejobs.ro/happy/

Hai la standul eJobs România, la Târgul de Cariere din orașul tău!

Hai la standul eJobs România, la Târgul de Cariere din orașul tău!

A fost util articolul? 0

Leave a Reply