• 7 Dec. 2016
  • 2 min

Antonela Ciucașu este noul director de marketing al Flanco

flanco retail-antonela ciucașu
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Antonela Ciucașu are o experiență de peste 15 ani în marketing și comunicare.

Antonela Ciucașu s-a alăturat companiei Flanco Retail, unul dintre cei mai mari retaileri electro-IT de pe piața locală, cu afaceri anuale de 77,6 milioane de lei, în decembrie. Ea îl înlocuiește pe Radu Bătrînu, care a părăsit compania.

„Antonela are o experiență vastă în domeniu, creând și implementând strategii de marketing și comunicare pentru companii de dimensiuni mari și medii din sectoare diverse, de la bancar și auto, la telecom și retail.Sunt convins că expertiza ei foarte diversă și foarte relevantă pentru noi, de la strategie și planificare, la PR, cercetare, branding și online se va dovedi extrem de valoroasă pentru Flanco și ne bucurăm foarte mult să o avem în echipă”, a declarat Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

Înainte de a se alătura Flanco, Antonela Ciucașu a ocupat, timp de peste patru ani, funcția de Head of Marketing & PR Manager pentru Sun Plaza Shopping Center, în cadrul companiei de consultanță imobiliară CBRE România.

Antonela Ciucasu Flanco

Antonela Ciucașu, noul director de marketing al Flanco.

 

Totodată, Antonela Ciucașu a lucrat și în sectorul bancar, pentru Royal Bank of Scotland, pe poziția de Credit Cards Marketing Manager, unde a creat și a implementat strategia de marketing pentru cardurile de credit ale băncii. Mai mult, noul director de marketing al Flanco a acumulat cea mai vasta experiență în industria telecom, unde a lucrat pentru UPC România, ca Senior Marketing Manager și pentru Orange România, ca Head of Retail Communication.

„Am avut șansa să lucrez pentru branduri internaționale, de renume, din domenii variate dar, mai ales, să fac echipă cu oameni de la care am avut permanent de învățat. La Flanco, pot pune în practică tot ce am acumulat până acum, într-un mediu antreprenorial, flexibil și într-un context de piață extrem de dinamic și de exigent”, a spus Antonela Ciucașu.

Antonela Ciucașu a absolvit Facultatea de Electronică și Telecomunicații la Universitatea Politehnică din București, precum și numeroase cursuri de marketing, comunicare, vânzări, training și planificare strategică.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply