• 27 Jul. 2020
 • 2 min

Anunturi de angajare: domenii în care te poți angaja

anunturi de joburi
Autor
Mihaela Pascari
Mihaela Pascari Absolventă de Relații Economice Internaționale (A.S.E. Bu... Arată mai mult

Piața muncii și-a schimbat radical direcția în ultimele luni. Numărul concedierilor a crescut, iar oportunităților de angajare au scăzut, transformând-o dintr-o piață a angajaților într-una a angajatorilor. Totuși, sunt domenii care nu au stagnat și în cadrul cărora au continuat angajările. Descoperă joburile la care poți aplica chiar acum!

Unii oameni spun că pe timp de criză este imposibil să te angajezi aşa că mai bine te mulţumeşti cu locul de muncă actual, oricât de rău este. Alţii consideră că în această perioadă te poţi angaja, dar este teribil de greu şi ai nevoie de mult noroc. Urmărind însă anunțurile publicate pe eJobs.ro am tras însă niște concluzii clare de pe urma cărora poți beneficia și tu chiar acum. 

 

Uite în ce domenii s-au publicat cele mai multe anunturi de joburi!

Te poți reprofila oricând în IT 

Goana după candidații din domeniul IT continuă chiar și pe timp de criză. Angajatorii din acest domeniu recrutează în continuare, iar pe lângă asta, o mare parte dintre companii oferă și nenumărate beneficii. 

Am nevoie de studii? În unele cazuri, o facultate nu este necesară pentru a obține o poziție în acest domeniu. Angajatorii mai degrabă caută candidați flexibili, care să se adapteze rapid noilor tehnologii. Deși la bază trebuie să cunoști noțiuni de programare, foarte apreciate sunt și abilitățile tale de organizare sau capacitatea de a lua decizii rapide și bune.

La o simplă căutare pe eJobs, după cuvântul-cheie „IT”, găsești aproape 3.500 de joburi disponibile la care poți aplica chiar acum. 

 

Dacă ai o pasiune pentru cifre, poți aplica la un job într-o bancă

Domeniul bancar este unul cu o perspectivă optimă de dezvoltare, care-ți poate oferi șansa unei cariere pe termen lung. Băncile sunt și ele în continuare printre business-urile în care activitatea nu stă în loc. Mai mult, aceste companii îți pot oferi diverse beneficii, experiențe profesionale de calitate, program flexibil și salariu pe măsură. Pe platforma eJobs.ro, găsești peste 900 de locuri de muncă în banca, iar pentru o bună parte dintre ele nu este nevoie de experiență. 

 

Aplică la anunturi de joburi din sistemul medical

Industria farma se numără printre cele care au explodat în ultima perioadă, având în vedere creșterile vânzărilor înregistrate. Iar, multe farmacii, pentru a face față cererii și-au extins programul de lucru, prin urmare au nevoie de colegi noi. De asemenea, clinicile private își extind echipele.

 

Retailul nu a stat în loc nicio clipă 

Retailul este o industrie dedicată celor care iubesc să interacționeze cu oameni diferiți. Lucrând în acest domeniu ai oportunitatea să înveți foarte multe, dar și să avansezi în carieră. 

Domeniul retail, în mod tradițional, a fost industria care punea la bătaie cele mai multe anunturi de joburi pentru candidați. La o simplă căutare pe eJobs poți observa că ai la dispoziție o diversitate de joburi în domeniu, aproximativ 2.000 de locuri de muncă. 

Dacă nu știi exact încotro să mergi mai departe, eJobs îți sare în ajutor. Sună la numărul cu tarif normal 021.9124 unde îți va răspunde un consilier eJobs care te va ajuta, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 17:00. Împreună veți alege domeniile și joburile care ți se potrivesc!

 

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

De ce aptitudini ai nevoie pentru a obține un job în bancă

Joburi în străinătate: în ce domenii te poți angaja

Cum să-ți menții calmul chiar și atunci când se fac disponibilizări

A fost util articolul? 25
angajareanunturi de joburijoburi
 • AvatarIonescu Dan zice

  Doresc Sa lucrez!

 • AvatarTudor Alexandru zice

  Nume : Tudor Alexandru ,
  Data nasteri : 18.03.1961- Bucuresti
  Email : [email protected]
  Nationalitate : Romana
  Studi : Absolvent de liceu – profil energetic . Experienta Profesionala : Electrician montaj masini unelte , electrician intretinere masuni unelte si C.N.C.-uri , pina in anul 1998 . Am ocupat functia de administrator al unei conpani private din anul 1998 pina in anul 2017 . ( demisionand si activind tot in cadrul aceliasi compani , pina in anul 2020 ) .
  Detin permis de conducere categoria B , fara abateri de la regulire de circulatie rutiera .
  Telefon de contact : 0736.560.780

  • Bună, Alexandru,

   Te sfătuim să suni la 021 9124 și consilierii eJobs.ro te vor îndruma spre locurile de muncă care ți se potrivesc.

Leave a Reply