• 29 Jun. 2018
 • 1 min

Vrei un loc de muncă? Sună la (021)9124 și noi te ajutăm să-l obții!

loc de muncă linie telefonică de consiliere profesională femeie vorbește la telefon cafenea laptop toamnă
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Lipsa experienței sau vârsta înaintată nu trebuie să reprezinte o piedică în găsirea locului de muncă potrivit pentru fiecare candidat în parte. Cu toate acestea, tinerii și cei care au depășit pragul de 45 de ani întâmpină, adesea, dificultăți atunci când vine vorba de angajare, mai ales atunci când este vorba de tineri aflați la început de carieră muncitori calificați, necalificați, angajați aflați în proces de reconversie profesională sau șomeri. Pentru aceștia, eJobs a lansat prima linie telefonică de consiliere profesională din România, disponibilă la numărul (021)9124.

E mai simplu decât oricând să îți găsești un loc de muncă. Ce trebuie să faci?

 1. Sună la (021)9124

   Linia telefonică este accesibilă la nivel național și are tarif normal. Zilnic, consilierii eJobs răspund la telefon și oferă informații și sprijin în angajare.

 2. Îți facem un CV

   CV-ul contează atunci când cauți un loc de muncă. Fără el, nu poți fi evaluat de potențialul angajator și, în cele mai multe cazuri, nu vei ajunge nici măcar în etapa de a fi chemat la interviu. De aceea, este foarte important să ai un CV la zi, cu informații actualizate și relevante pentru job-ul pe care vrei să-l obții. Dacă nu ai și nu știi cum să redactezi unul, tot consilierii eJobs te pot ajuta. Trebuie doar să le dai datele necesare, prin telefon și, în câteva minute, este gata!

 3. Te ajutăm să aplici

   Identificarea locurilor de muncă potrivite nivelului tău de experiență și pregătire, dar și așteptărilor tale este următorul pas firesc pe drumul angajării. Dacă nu știi ce, cum și unde să cauți, tot la numărul de telefon (021)9124 vei afla răspunsul. Trebuie doar să alegi ce crezi că ți se potrivește, iar consilierii eJobs vor aplica pentru tine.

 4. Încearcă până reușești

   Dacă prima aplicare nu îți va aduce job-ul dorit, mai dă-ți o șansă. Angajatorii te așteaptă pe www.eJobs.ro cu peste 26.000 de locuri de muncă pentru muncitori calificați și necalificați și aproape 33.000 de locuri de muncă pentru tinerii aflați la început de carieră. Unul este sigur și pentru tine!

linie telefonică eJobs consiliere profesională mii de joburi cum funcționează

A fost util articolul? 41
 • Doinita zice

  Bună ziua as vrea și eu un loc de munca part time specific LUCRRZ o zi da una nu as vrea sa găsesc în ziua libera sa lucrez casiere deși nu am experienta.Sau menaj birou doua zile pe saptamana.Specific am 51 de ani

 • Anton Mariana Camelia zice

  Caut urgent loc de munca ca ambalator în Ploiești

 • Ioniță maria adela zice

  Buna ziua, am 58 de ani , sunt pensionara, as dori un loc de muncă,

 • Ioniță maria adela zice

  Buna ziua! Sunt din Slobozia, jud Ialomița, pensionara și am vasta de 58 ani. Asi dori n loc de muncă.

  • Iulia VacaroiuIulia Vacaroiu zice

   Bună ziua! Pentru a primi în continuare pensia, nu vă puteți angaja, din păcate. O zi frumoasă!

 • Robert zice

  La brad sau la Deva la Profi mai sunt locuri sa merg sa depun CV?

 • Ivan Ioana zice

  Buna ziua,
  Ma numesc Ivan Ioana, am 14 ani, sunt din Blaj sud. Alba și a-și vrea să muncesc cât sunt în vacanță. Imi place sa muncesc orice.
  Va rog ma puteti ajuta? Vreau un răspuns cât mai repede posibil.

Leave a Reply