• 28 Sep. 2018
  • 3 min

Cum poți să câștigi bani și să-ți construiești o carieră, când n-ai experiență?

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Un început de drum nu trebuie să însemne întotdeauna compromisuri. Un salariu decent și promisiunea unei cariere adevărate pot veni chiar și atunci când pe CV-ul tău apare zero experiență. Totul este să-ți găsești jobul potrivit, care poate să-ți aducă, rapid, ascensiunea și beneficiile pe care ți le dorești.

Fie că te afli la primul job sau ai deja experiență, dar îți dorești să faci o schimbare, domeniul vânzărilor îți aduce cele mai mari șanse de a avea cariera la care ai visat. Iar astăzi este mai ușor decât oricând să faci acest pas. Piața muncii oferă oportunități infinite, trebuie doar să cauți și să alegi, din multitudinea de oferte, varianta potrivită pentru tine.

Și să știi, desigur, care sunt elementele care stau la baza unei cariere de succes. Pentru că vremurile în care doar salariul conta au apus de mult. Acum, cel puțin la fel de importante sunt mediul în care ajungi să lucrezi, echipa din care vei face parte, relația cu șeful, biroul în care îți desfășori activitatea sau oportunitățile de dezvoltare, „învățând meserie” de la cei mai buni specialiști din piață.

Unde mă pot angaja chiar și fără experiență?

Studio Moderna este unul dintre acei angajatori care au investit masiv, în ultimii ani, în crearea unei astfel de experiențe de muncă pentru angajații săi.

Nadia Drăgoi Studio Moderna

„Investim permanent în creșterea și perfecționarea echipei noastre. Angajăm un număr mare de oameni și le oferim șansa de a se dezvolta profesional în una dintre cele mai mari și mai eficiente școli de vânzări din România. Iar rezultatele se văd de la an la an. Astăzi, avem cu o echipă de aproximativ 900 de oameni pe care sperăm să o extindem cu încă 100 în perioada următoare. Credem foarte mult în permanenta dezvoltare profesională, dar, în același timp, suntem conștienți că acest lucru nu se poate realiza dacă nu creăm un mediu de lucru plăcut, în care colegii să fie mai degrabă prieteni, să știe că se pot sprijini unii pe alții. La Studio Moderna suntem mai degrabă o echipă, nu un colectiv de colegi. Avem un model de business unic în România – omnichannel, cu 6 canale de vânzări și ne dorim ca și modelul de cultură organizațională să fie pe măsură”, explică Nadia Drăgoi, HR Manager Studio Moderna România, una dintre cele mai dinamice companii din domeniul vânzărilor, atât în ceea ce privește activitățile de direct marketig și e-commerce, cât și în materie de recrutare.

Ce fel de candidați caută Studio Moderna?

Dacă te gândești că trebuie să fii din Capitală pentru a intra în universul Studio Moderna, avem o veste bună! Compania caută angajați atât pentru call-center-ele din București, Ploiești și Târgu Mureș, cât și pentru magazinele Top Shop din toată țara sau pentru depozitul din Bolintin-Deal.

„Pentru pozițiile de entry level sau pentru funcțiile de agent de vânzări ne adresăm studenților, absolvenților, tinerilor aflați la început de drum, dar și celor care au ajuns la punctul de maturitate profesională, dar își doresc o reconversie. Facem, de asemenea, angajări și pentru poziții de specialiști, în sediul din București”, completează Nadia Drăgoi.

Unde voi lucra?

Sediul despre care vorbește managerul este, de altfel, amplasat în una dintre cele mai noi și mai moderne clădiri de birouri din Capitală. Acest pas a venit în mod natural, ca urmare a procesului de expansiune a brandurilor din portofoliul companiei, cele mai importante dintre acestea fiind Dormeo, Delimano, Top Shop, Walkmaxx, Wellneo sau Liveactive. Totodată, mutarea din vechiul în actualul sediu a fost făcută tocmai pentru a răspunde nevoilor tinerilor angajați. Imaginează-ți cum ar fi să lucrezi într-un birou aflat la 2 minute de stația de metrou, spațios, modern, care încurajează creativitatea și comunicarea între colegi.

„Și, cel mai important, să simți că fiecare zi la birou e ca o întâlnire cu prietenii. Acesta este mediul de lucru pe care noi l-am cultivat încă de la început și unul dintre motivele pentru care avem angajați cu vechime atât de mare în companie”, menționează Nadia Drăgoi.

Cum spuneam, un început de drum nu trebuie să fie în mod obligatoriu greu. Nu trebuie să îți creeze temeri sau angoase și nici să te facă să simți că împlinirea profesională este undeva departe, într-un orizont mult prea îndepărtat pentru a-l putea cuprinde cu imaginația. Dacă îți place ceea ce faci și dacă găsești echipa care să te pună în valoare și să te ajute să crești, e aproape la fel de ușor ca mersul pe bicicletă.

A fost util articolul? 16
absolventiprimul job

Leave a Reply