• 14 Sep. 2015
  • 3 min

BrandRO. Cele mai puternice 100 branduri romanesti.

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Aflat la a şasea ediţie, studiul “BrandRO. Cele mai puternice 100 branduri româneşti” va fi lansat pe 18 septembrie în cadrul evenimentului BrandRo organizat de Revista […]

Aflat la a şasea ediţie, studiul “BrandRO. Cele mai puternice 100 branduri româneşti” va fi lansat pe 18 septembrie în cadrul evenimentului BrandRo organizat de Revista Biz la Galeria Galateca.

 

Primul studiu de piaţă despre valoarea şi impactul barndurilor româneşti a ajuns anul acesta la a şasea ediţie şi este realizat de compania de cercetare Unlock Market Research şi de Biz.

 

Evenimentul este dedicat oamenilor de branding şi marketing, antreprenorilor şi managerilor din companii care vor să ştie cum au evoluat mărcile româneşti şi care sunt pârghiile pe care acestea le folosesc pentru a se reinventa şi a rămâne relevante pentru actualele generaţii de consumatori.

 

"Brandurile româneşti trăiesc o perioadă de vis în ultimii ani. Este momentul în care Made in Ro a ajuns să fie un privilegiu. E adevărat că mai e de lucru până să ajungem să vorbim de super performanţa românească, dar momentul e prielnic lor. Acum credem că ce-i românesc vorbeşte despre valoarea noastră. Căci ţară în care ne-am născut e parte din ADN-ul nostru, nu o putem schimba. Şi atunci trebuie să fie bine. Asta e important acum!” a declarat Adina Vlad, Managing Partner Unlock Market Research.

 

Cea de-a 6-a ediţie a evenimentului are loc pe 18 septembrie, la Galeria GALATECA Bucureşti.

Detalii despre studiu şi eveniment puteţi găsi pe site-ul BrandRo.

 

 

 

***

Despre BrandRo
BrandRo este primul eveniment dedicat brandurilor româneşti. De peste 10 ani reuşeşte performanţa să reunească  cei mai importanţi specialişti din branding şi marketing, manageri şi antreprenori, profesionişti din domeniul publicităţii şi  lideri de opinie.

Este un eveniment dedicat analizei strategiilor brandurilor româneşti în lupta lor de diferenţiere faţă de marile branduri internaţionale precum şi dezbaterilor despre provocările şi oportunităţile pe care momentul actual şi contextul global le prezintă.

 

 

***

Despre Biz
Biz este o revistă de afaceri avangardistă care oferă conţinut viu,  proiecte jurnalistice creative şi abordări unice asupra mediului de business local şi internaţional. Tirajul este de 10.000 de exemplare pe număr, auditate BRAT, dintre care peste 7500 sunt abonamente.
Revista Biz se distribuie în zonele urbane din ţară, fiind disponibilă în reţelele Inmedio – Relay din Centrele de Business, Kaufland, Auchan, Mall-uri, Cora, Mega Image etc. la chioşcurile de presă, aeroport (Tarom: Business Lounge, porţi de îmbarcare, la bordul aeronavelor TAROM) şi reţeaua de benzinării Agip.

www.revistabiz.ro

 

Despre Unlock Market Research
Unlock este o companie de consumer know-how şi cercetare de piaţă cu capital 100% românesc, înfiinţată în 2008. Unlock este specializată în studii de strategie de brand şi marketing cultural, centrate pe descoperirea de insight-uri despre oameni, categorii şi branduri care să contribuie la creşterea clienţilor pentru care lucrează. Calitatea proiectelor companiei a dus la recunoaşterea acesteia dincolo de România, Unlock coordonând în prezent cercetări internaţionale, nu doar locale. Unlock este frecvent numit ca partener strategic în numeroase cazuri de Effie, cei mai mulţi dintre clienţii săi fiind de altfel şi premiaţi. La sfârşitul anului 2014 Unlock a trecut printr-un proces de repoziţionare şi schimbare de logo, transformându-se în agenţie de consumer know-how integrat (cercetare de piaţă, data mining, poziţionare de brand, insight generation, consumer trends & innovation). Unlock se adaptează astfel la noile reguli de marketing care vizează raportarea la om în totalitatea sa, şi nu doar din rolul de consumator al unei categorii. Noul scop al agenţiei este acela de a-ţi ajuta clienţii să-şi crească cota de piaţă fiind relevanţi pentru consumatorii de azi, tehnologizaţi, super informaţi şi mult mai încrezători în forţele proprii. Unlock ajută brandurile să crească şi să schimbe lumea în bine, pentru oameni.

www.unlock-research.com

A fost util articolul? 0

Leave a Reply