• 31 Mar. 2015
  • 1 min

Cat de mult conteaza sa stii unde sa cauti o informatie.

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Adrian Niculescu   http://www.facebook.com/adrianniculescucom http://www.linkedin.com/in/adrianniculescu http://www.meetup.com/entrepreneursinromania Comunitate manageri, antreprenori si profesionisti http://www.feedforward.ro – Resurse pentru succes     Zilele acestea s-a mai desfiintat un mit, existand platforme online […]

Adrian Niculescu

 

http://www.facebook.com/adrianniculescucom

http://www.linkedin.com/in/adrianniculescu

http://www.meetup.com/entrepreneursinromania Comunitate manageri, antreprenori si profesionisti

http://www.feedforward.ro – Resurse pentru succes

 

 

Zilele acestea s-a mai desfiintat un mit, existand platforme online ca aceasta http://www.club3.com care functioneaza ca motoare de fabricat aplicatii mobile unde pentru un cost foarte mic iti poti crea o aplicatie mobila sau iti poti demara o afacere prin care poti vinde aplicatii mobile.

 

Suntem in perioada in care Uber a devenit cea mai mare companie de taxi desi nu are masini in dotare cu exceptia celor ale angajatilor, Facebook este cea mai mare retea sociala si nu generaza aproape nici un fel de continut, iar Airbnb a devenit o foarte mare afacere imobiliara fara sa aiba proprietati.

 

Ieri si astazi se intampla la Timisoara o noua editie Business Days unde moderez un workshop si prezint un masterclass despre generarea de leaduri prin intermediul retelelor sociale.

 

Este foarte important sa stii unde sa cauti o infomatie pentru a gasi cea mai buna oportunitate, pretul cel mai mic sau produsul potrivit. In jurul nostru este atat de multa informatie incat am impresia ca este foarte usor sa ne sufocam daca nu stim sa filtram.

 

Incotro ne ducem? Impresia generala este ca mergem catre o directie noua in care valorile se schimba, se curata si in care putem realiza foarte mult daca ne vedem de treaba. Este usor? Nu, uneori este foarte greu dar niciodata succesul nu a fost rezultatul adoptarii caii usoare. 

 

Merita sa folosim social media? Da, ne ajuta extraordinar de mult in dezvoltarea brandului personal si in a afla tot ceea ce avem nevoie (daca stim unde sa cautam).

 

Eu zic ca avem la ce sa ne gandim si ce sa facem iar cum spunea cineva … daca tot nu suntem unde dorim de ce sarbatorim sambata noaptea?

 

Pe saptamana viitoare!

A fost util articolul? 0

Leave a Reply