• 11 Nov. 2016
 • 3 min

Cele 10 femei de succes premiate la Beauty of Entrepreneurship 2016

Cele 10 femei de succes premiate la Beauty of Entrepreneurship 2016
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

În urma primei ediții a evenimentului dedicat antreprenoriatului feminin, Beauty of Entrepreneursip 2016, zece femei antreprenor au fost premiate pentru curajul, evoluția și succesul lor în afaceri.

Pe 9 noiembrie 2016, la Facultatea de Drept, din cadrul Universității din București, a avut loc prima conferință internațională dedicată antreprenoriatului feminin, urmată de Gala de premiere cu același nume, evenimente organizate de Asociația Națională a Antreprenorilor. „Un vis devenit realitate”, a fost concluzia Cristinei Chiriac, președinte al asociației și inițiatoarea proiectului. Beauty of Entrepreneurship 2016 a adus pe scenă speakeri internaționali și autohtoni, antreprenori de succes, care și-au spus poveștile în fața a sute de business owners și aspiranți la rolul de antreprenor.

 • Gazda evenimentului a fost jovialul Perry Timms, speaker TEDx cu peste 20 de ani de experiență în tendințele din business, care a încântat și a ghidat publicul pe parcursul întregii conferințe. El a punctat că, într-un moment în care toată lumea se concentrează atât de mult pe roșu și pe albastru (referindu-se la politică), noi ar trebui să alegem galbenul din steagul nostru, ca simbol al speranței și al optimismului.
Cele 10 femei de succes premiate la Beauty of Entrepreneurship 2016

Speakerii evenimentului Beauty of Entrepreneurship 2016 au impresionat publicul prin poveștile lor motivaționale.

 • Penny Haslam, speaker profesionist, cu experiență în jurnalismul de business la BBC, a vorbit despre Avantajul Expertului, într-o lume în care devine din ce în ce mai ușor să îți creezi o imagine și să fii văzut.
 • Karin Tenelius, inventator, autor și antreprenor, a vorbit despre propria incursiune în antreprenoriat și obstacolele prin care a trecut.
 • Julie Bishop, specialist în social media și recrutare de personal, a povestit din experiența ei de viață și de business, despre cum îți găsești calea, cum te adaptezi și cum schimbi macazul, când e necesar.
 • Branislava Antovic, blogger și fashion stylist din Serbia, a încântat publicul prin povestea sa de viață.
 • Yvette Larson, suedeza care s-a îndrăgostit de România și și-a făcut un business din asta (blogul The Bucharest Lounge), a povestit cum s-a adaptat vieții de antreprenoriat și a menționat cei patru stâlpi pe care se sprijină orice business: Viziune, Valori, Talent și Impact.
 • Maria Andrei, style & lifestyle director, și Paul Renaud, Certified Executive Coach, au purtat o discuție din care publicul a aflat informații prețioase de evoluția în carieră, precum faptul că networkingul este unul dintre cele mai importante elemente, oferindu-se pe ei înșiși ca exemplu, într-o anecdotă – Maria și Paul s-au cunoscut într-o sesiune de networking, iar mai târziu au ajuns soț și soție.
 • Daniel Măndiță i-a ținut locul colegei sale de business, Amalia Iscu. Daniel, Amalia și Gilbert Iscu, soțul Amaliei, au fondat compania Tango Talent în urmă cu 12 ani. Nu numai că au început o afacere, dar au deschis o întreagă piață, oferind cursuri de tango într-o perioadă în care nu se știau prea multe despre acest dans. Daniel și Gilbert au oferit publicului o demonstrație de tango și au explicat cum i-a ajutat dansul să înțeleagă lumea business-ului.

Conferința a fost urmată de două sesiuni de discuții moderate de Perry Timms, având ca invitați pe: Carmen Burtea, Aristide Seri, Cori Grămescu și Nicoleta Munteanu. Cei patru au discutat despre Inspirație și Creativitate în antreprenoriat și în business, pe subiecte precum: Găsirea surselor de inspirație, Transformarea inspirației în realitate, Creativitatea și studiul de piață, Legătura dintre valoarea adăugată și principiile de bază.

Cristina Chiriac s-a aflat la cârma evenimentului și a „molipsit” atât publicul, cât și speakerii, cu entuziasmul său.

Cristina Chiriac s-a aflat la cârma evenimentului și a „molipsit” atât publicul, cât și speakerii, cu entuziasmul său.

Evenimentul s-a încheiat cu o Gală de premiere, care a avut loc la Sheraton Bucharest Hotel, unde au participat persoane publice și din mass media. În cadrul Galei, au fost premiate zece doamne de succes în antreprenoriat și businss:

 • Paula Dobrescu – fondatoarea Business Travel
 • Cori Grămescu – fondatoare LadyFIT Gym
 • Amalia Iscu – co-fondatoare și instructor de dans Tango Tangent
 • Magda Bei – fondatoare Graphtec Design
 • Ana Maria Ștefan – fondatoare Sophia Romania
 • Daniela Teodorescu – redactor șef al revistei Avantaje
 • Dr. Alina Hanif Crantea și Dr.Irina Gavrilut – medici stomatologi în cadrul clinicii New Dental
 • Monica Stefan – membru ACCA și manager de echipă în cadrul Soter & Partners
 • Irina Maria Ursan – Director Dezvoltare a Beauty Clinique – un brand în domeniul esteticii faciale și corporale neinvazive și minimum invazive.

Toate imaginile de la conferință pot fi găsite pe pagina de facebook a Asociației Naționale a Antreprenorilor.

Beauty of Entrepreneurship 2016 se dorește a deveni unul recurent în România.

A fost util articolul? 0
antreprenoriat

Leave a Reply