• 4 Aug. 2015
  • 2 min

Chiar poti face bani utilizand Instagram?

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Adrian Niculescu    http://www.adrianniculescu.com http://www.facebook.com/adrianniculescucom http://www.linkedin.com/in/adrianniculescu http://www.meetup.com/entrepreneursinromania Comunitate manageri, antreprenori si profesionisti http://www.feedforward.ro – Resurse pentru succes   Chiar poti face bani utilizand Instagram?   "O imagine valoreaza […]

Adrian Niculescu 

 

http://www.adrianniculescu.com

http://www.facebook.com/adrianniculescucom

http://www.linkedin.com/in/adrianniculescu

http://www.meetup.com/entrepreneursinromania Comunitate manageri, antreprenori si profesionisti

http://www.feedforward.ro – Resurse pentru succes

 

Chiar poti face bani utilizand Instagram?

 

"O imagine valoreaza cat o mie de cuvinte" – acest citat subliniaza utilizarea Instagram ca instrument de generare a unor afaceri profitabile. Varianta video a articolului aici: 

 

https://youtu.be/5X91tvt1mJA

 

Chiar daca reprezinti o afacere cu cativa  angajati sau o afacere stabila care a dovedit ce poate de nenumarate ori, relevanta de a avea un instrument puternic precum Instagram in arsenalul de marketing nu poate fi ignorata.

 

Da, generarea de vanzari poate fi accelerata cu o utilizare optimizata a platformei Instagram. De asemenea, aceasta ofera multiple posibilitati de a arata punctele forte ale produsului. 

Totodata, permite oamenilor sa vada beneficiile pe care le pot avea prin utilizarea produselor si serviciilor. Sa vedem cum utilizarea Instagram se poate transforma intr-o masina de profit.

 

Una dintre cele mai importante unelte pentru fiecare afacere la prezentarea unui produs sau serviciu este marketing-ul. Sunt trecute zilele in care oamenii se focusau pe media tiparita pentru  publicitate. Odata cu intrarea in secolul 21 si utilizarea la scara larga a internetului, marketing-ul digital a castigat foarte mult teren.

 

Prin Instagram, eforturile tale de marketing primesc o anumita directie si devin centrate pe client. Marketing-ul vizual detine cheia succesului. Oamenii vor sa vada imagini. Nimeni nu mai este interesat sa citeasca fisiere text lungi si plictisitoare.

 

Uploadeaza imaginea produsului tau la momentul potrivit, anunta oamenii despre facilitatile acestuia si lasa-i sa-si dea seama despre beneficiile care pot deriva din produsul tau. Aceasta 

faciliteaza reducerea timpului si iti salveaza o resursa foarte importanta pentru business – Banii.

In completare la aceasta, Instagram iti permite de asemenea sa dezvolti o legatura emotionale cu audienta ta tinta.

 

Ceal mai important aspect despre acest tool in ajutarea afacerii tale este ca Instagram are o baza instalata foarte mare – peste 200 milioane utilizatori din care 65% sunt localizati in afara Statelor Unite. Prin click pe o singura fotografie si utilizarea filtrului de asistenta al instagram-ului poti sa-ti tintesti audienta indiferent de locatia geografica. De asemenea, Instagram te asigura practic ca esti conectat cu intreaga banca de potentiali clienti printr-un click de mouse.

 

Impreuna cu asta, poti beneficia de hashtag-urile potrivite pentru a creste vizibilitatea upload-urilor tale. Prin crearea unui simplu hashtag ce este in principal focusat pe produsul tau, ai o mare sansa de a creste rata de conversie si sa ajungi la vanzari si profituri interesante. 

 

Instagram poate fi cu siguranta o modalitate testata si dovedita de a creste baza de prospecti si clienti pentru afacerea in care activezi.

 

Toate strategiile si tehnicile despre care ai crezut ca ar putea fi benefice ar trebui aliniate in mod adecvat cu Instagram pentru a asigura faptul ca afacerea ta devine un generator de bani si asta asigura cresterea si succesul pe termen lung.

 

 

http://www.ghidulretelelorsociale.ro/linkedin – curs video despre promovarea afacerilor pe Linkedin

 

http://www.ghidulretelelorsociale.ro – curs online despre social media – Facebook, Twitter, Linkedin, Google Plus, Youtube, Instagram, Blogging s.a. 

A fost util articolul? 0

Leave a Reply