• 19 Nov. 2013
  • 2 min

De la ce evenimente inveti cum sa te promovezi in social media?

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Un material redactat in exclusivitate pentru eJobs.ro de Adrian Niculescu http://www.adrianniculescu.com Piata de evenimente si conferinte din Romania este atat de plina incat ai putea sa participi la […]

Un material redactat in exclusivitate pentru eJobs.ro de Adrian Niculescu

http://www.adrianniculescu.com

Piata de evenimente si conferinte din Romania este atat de plina incat ai putea sa participi la cate o conferinta in fiecare zi si sa nu mai faci nimic altceva. Acum vine urmatoarea problema: in cazul majoritatii evenimentelor, informatia care este prezentata este sub forma unor pitch-uri ale unor companii in care valoarea pentru publicul din sala este foarte mica.

Recomand mersul la evenimente si conferinte pentru ca aici poti afla lucruri pe care nu le regasesti in carti sau training-uri si poti primi insight-uri importante de la oameni relevanti pentru afacerile in care activeaza. Anul trecut am organizat prima editie a evenimentului Social Media Strategy Summit unde ejobs.ro a fost partener media si in care ne-am straduit ca prin speakeri si continut de calitate sa oferim strategii si metode de promovare in social media ce pot fi utilizate de orice companie doreste sa acceseze acest mediu de marketing.

Suntem bucurosi sa anuntam ca pe 22 noiembrie organizam editia cu nr. 2 la care va asteptam sa petreceti o zi intreaga alaturi de specialist importanti din domeniu si sa va imbunatatiti arsenalul de tehnici de social media marketing cu ultimele descoperiri din domeniu.

Elementul pe care l-am considerat definitoriu inca de la inceput a fost continutul de calitate pentru utilizatori si acest lucru a stat la baza organizarii acestei a doua editii si a continuitatii evenimentului.

Social media este de departe una dintre cele mai importante unelte de personal branding si folosita in mod correct ne poate adduce beneficii extreme de importante atat ca persoana cat si ca firma, atat pe termen scurt cat si pe termen mediu si lung.

Va invitam sa va inregistrati pe site http://www.socialmediastrategysummit.com si sa ne intalnim vineri, pe noiembrie la o zi dedicata 100% social media marketing.

—————————————————————————————————
Un material redactat in exclusivitate pentru eJobs de Adrian Niculescu.

Adrian Niculescu este antreprenor, trainer, business coach si specialist in strategie social media marketing. Cateva dintre proiectele in care este implicat Adrian sunt Academia Feed Forward – http://www.feedforward.ro (cursuri si resurse pentru manageri, profesionisti si antreprenori), agentia digitala Mushbloom – http://www.mushbloom.co.uk si http://www.ghidulretelelorsociale.ro

A fost util articolul? 0

Leave a Reply