• 3 Jan. 2018
  • 2 min

4 variante cool de-a purta cămașa la birou

cămașa la birou
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Cum integrezi în tinute cool cămășile preferate și care sunt piesele pe care ar trebui să mizezi? Hai să vedem!

Cămașa nu e doar una dintre piesele pe care te bazezi atunci când vrei să dai culoare ținutelor office, poți miza pe ea și atunci când îți dorești outfit-uri casual, dar totodată cool. Ne-am gândit să-ți propunem câteva variante de ținute office având ca piesă centrală cămașa. Fie că vorbim de o cămașă cu un print îndrăzneț, un guler sofisticat ori unul tunică, e foarte important cum o integrezi în ținute pentru a obține cu aceeași piesă mai multe look-uri diferite. Urmează sugestiile noastre și transformă această piesă în cea mai versatilă din garderoba ta.

 

Cu fustă conică

Îți doreșți un look office ca la carte? Poartă o cămașă albă cu guler tunică cu o fustă cu croi asimetric, conic. Pentru a-i da un aer șic, poartă la gât o eșarfă scurtă, cu un print vesel. 

cămașa la birou

Shop now: departmentstore.ro, 169 lei

 

Cu pantaloni cu talie înaltă

Pantalonii cu talie înaltă sunt un must-have în ținutele pentru birou. Poartă-i cu cămăși cu gulere proeminente, cu cămăși structurate ori cu unele cu croi masculin. Evită să îi asociezi cămășilor elegante, din mătase ori alt material prețios. 

cămașa la birou

Shop now: departmentstore.ro, 159,9 lei

 

Cu pantaloni trei sferturi

O altă variantă perfectă pentru un look office. Poartă-ți cămășile „de birou” cu pantaloni trei sferturi. Adaugă mixului o pereche de botine cu toc pătrat și un pulover cu guler în V.

cămașa la birou

Shop now: departmentstore.ro, 159,9 lei

 

Cu pulover

Ai cămăși cu gulere mari? Poartă-le cu un pulover cu guler în V pentru a le evidenția și a da intregului ansamblu o notă stylish.

cămașa la birou

Shop now: departmentstore.ro, 99,9 lei

 

Cu jeanși

Orice tip de cămașă va putea fi purtată cu blugii cu talie înaltă. Pentru a obține un look fresh, adaugă ansamblului un pulover oversized și o pereche de botine cu vârf ascuțit. 

cămașă la birou

Shop now: departmentstore.ro, 299,9 lei

Citește și: Cum să reduci stresul la locul de muncă

Cum să o iei de la zero când îți dai seama că jobul nu ți se potrivește

Cum să-ți construiești CV-ul ca să ai mai multe șanse de angajare

A fost util articolul? 0
joburilocuri de munca

Leave a Reply