keyboard_arrow_down
Cum integrezi în tinute cool cămășile preferate și care sunt piesele pe care ar trebui să mizezi? Hai să vedem!

Cămașa nu e doar una dintre piesele pe care te bazezi atunci când vrei să dai culoare ținutelor office, poți miza pe ea și atunci când îți dorești outfit-uri casual, dar totodată cool. Ne-am gândit să-ți propunem câteva variante de ținute office având ca piesă centrală cămașa. Fie că vorbim de o cămașă cu un print îndrăzneț, un guler sofisticat ori unul tunică, e foarte important cum o integrezi în ținute pentru a obține cu aceeași piesă mai multe look-uri diferite. Urmează sugestiile noastre și transformă această piesă în cea mai versatilă din garderoba ta.

 

Cu fustă conică

Îți doreșți un look office ca la carte? Poartă o cămașă albă cu guler tunică cu o fustă cu croi asimetric, conic. Pentru a-i da un aer șic, poartă la gât o eșarfă scurtă, cu un print vesel. 

cămașa la birou

Shop now: departmentstore.ro, 169 lei

 

Cu pantaloni cu talie înaltă

Pantalonii cu talie înaltă sunt un must-have în ținutele pentru birou. Poartă-i cu cămăși cu gulere proeminente, cu cămăși structurate ori cu unele cu croi masculin. Evită să îi asociezi cămășilor elegante, din mătase ori alt material prețios. 

cămașa la birou

Shop now: departmentstore.ro, 159,9 lei

 

Cu pantaloni trei sferturi

O altă variantă perfectă pentru un look office. Poartă-ți cămășile „de birou” cu pantaloni trei sferturi. Adaugă mixului o pereche de botine cu toc pătrat și un pulover cu guler în V.

cămașa la birou

Shop now: departmentstore.ro, 159,9 lei

 

Cu pulover

Ai cămăși cu gulere mari? Poartă-le cu un pulover cu guler în V pentru a le evidenția și a da intregului ansamblu o notă stylish.

cămașa la birou

Shop now: departmentstore.ro, 99,9 lei

 

Cu jeanși

Orice tip de cămașă va putea fi purtată cu blugii cu talie înaltă. Pentru a obține un look fresh, adaugă ansamblului un pulover oversized și o pereche de botine cu vârf ascuțit. 

cămașă la birou

Shop now: departmentstore.ro, 299,9 lei

Citește și: Cum să reduci stresul la locul de muncă

Cum să o iei de la zero când îți dai seama că jobul nu ți se potrivește

Cum să-ți construiești CV-ul ca să ai mai multe șanse de angajare

spune-ti parerea