• 8 Sep. 2015
  • 2 min

Cum sa transformi orice obiectiv in realitate?

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Adrian Niculescu    http://www.adrianniculescu.com http://www.facebook.com/adrianniculescucom http://www.linkedin.com/in/adrianniculescu http://www.meetup.com/entrepreneursinromania Comunitate manageri, antreprenori si profesionisti http://www.feedforward.ro – Resurse pentru succes   Zilele trecute am avut un AHA moment … inca foarte […]

Adrian Niculescu 

 

http://www.adrianniculescu.com

http://www.facebook.com/adrianniculescucom

http://www.linkedin.com/in/adrianniculescu

http://www.meetup.com/entrepreneursinromania Comunitate manageri, antreprenori si profesionisti

http://www.feedforward.ro – Resurse pentru succes

 

Zilele trecute am avut un AHA moment … inca foarte multa lume in Romania nu stie limba engleza (sau nu vrea sa o invete, macar la nivel conversational) ceea ce permite multor traineri autohtoni sa fie simpli traducatori si sa dea copy + paste la programe de afara fara sa adauge cine stie ce valoare.

 

Pentru mine, Anthony Robbins inseamna excelenta in training si coaching. Sa nu credeti ca el a reinventat roata insa in diferite domenii de expertiza a intervievat pe cei mai buni specialisti din lume, a adaugat valoare si amprenta personala iar ceea ce a iesit este cunoscut in toata lumea.

 

La evenimentul lui din Londra, anul trecut am avut prima mea experienta de firewalking, respectiv mers pe carbuni incinsi. Este un exercitiu excelent, pe care il recomand oricui si care ne arata ca cele mai multe dintre limitele noastre sunt auto-impuse.

 

Anul acesta l-am descoperit intamplator pe Tolly Burkan care afirma ca Tony Robbins a invatat de la el aceasta tehnica in 1983. Urmarind workshop-ul pe care l-am atasat, regasesc multe elemente, cuvinte, concepte pe care le-am vazut si la Tony dar nu este vorba de copy + paste. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=a6X2o-jM_u0

 

Practic, succesul este deja modelat si exista deja exemple de succes pentru persormanta in aproape orice domeniu.

 

Din acest workshop am retinut si recapitulat ingredientele care te ajuta sa transformi orice obiectiv in realitate. Desigur, daca esti o persoana foarte scunda este putin probabil sa ajungi un baschetbalist de succes dar in afara de aceste limitari evidente cam orice altceva poate fi transformat in realitate.

 

Exista trei concepte in acest workshop (care este filmat acum mai bine de 20 de ani insa este actual si va fi relevant si peste 100 de ani) care ajuta in transformarea oricarui obiectiv in realitate.

 

1. Sa fii atent 100%;

2. Sa te focusezi si concentrezi pe ceea ce este mai bun:

3. Aici sunt patru componente:

a. sa stii de unde pornesti;

b. sa stii unde vrei sa ajungi;

c. sa-ti faci un plan;

d. sa urmezi planul.

 

Gata, simplu si … normal sa stii ca majoritatea lucrurilor importante necesita timp si persistenta pentru a se transforma in realitate.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply