• 16 Oct. 2012
  • 2 min

CV-ul pentru un job de student.

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

www.recrutam.ro Cererile pentru un loc de munca pentru studenti sunt adesea spontane. Trebuie sa fiti concisi, clari, eficienti si sa evitati sub orice forma sa mintiti […]

www.recrutam.ro

Cererile pentru un loc de munca pentru studenti sunt adesea spontane. Trebuie sa fiti concisi, clari, eficienti si sa evitati sub orice forma sa mintiti in CV.

Atunci cand sunteti in cautarea unui job de student, angajatorul stie foarte bine ca nu interesul pentru job este cel care va motiveaza in primul rand, ci dorinta de a castiga niste bani, oricare ar fi misiunea primita. Totusi, acest argument trebuie sa ramana ascuns.

Candidatura voastra trebuie sa inspire incredere potentialilor angajatori. Pentru acestia este foarte important sa recruteze o persoana fiabila, disponibila si motivata sa invete si sa puna in practica ceea ce invata.

{article-4210.gif}

Primul argument care demonstreaza ca sunteti o persoana serioasa si motivata este un CV bine prezentat si fara greseli. Nimeni nu vrea sa angajeze o persoana iresponsabila si fara calitati, chiar daca trebuie sa vanda gogosi pe plaja.
Parcursul vostru profesional poate reprezenta pentru angajator o siguranta: Care a fost profilul studiat in liceu? Care este domeniul in care studiati in prezent? Educatia voastra, precum si calitatile si aspiratiile voastre permit angajatorului sa va cunoasca mai bine si sa schiteze in spatele CV-ului vostru o personalitate.

Un al doilea argument foarte important pentru a obtine un job de student este disponibilitatea voastra. Acest argument trebuie dezvoltat in scrisoarea de intentie impreuna cu calitatile importante pentru indeplinirea cu brio a sarcinilor.
In plus, daca aveti informatii despre domeniul sau compania in care vreti sa obtineti un job este si mai bine. Trebuie sa stiti ca toate experientele voastre trecute sunt importante si pot sa aduca un plus de valoare candidaturii voastre.

Nu este suficient sa contactati o companie si sa spuneti ca sunteti studenti si aveti nevoie de un loc de munca. In scrisoarea de intentie atasata CV-ului trebuie sa vorbiti despre companie, sa explicati cum ati obtinut informatii si de ce vreti sa obtineti un job de student in cadrul acesteia. Inainte de a trimite candidatura pentru un job de student, este indicat sa contactati compania in prealabil si sa vedeti daca recruteaza studenti, in ce perioada a anului si care sunt conditiile cerute.

Convingeti angajatorul cu CV-ul vostru deoarece nu aveti decat o singura sansa sa va remarcati in fata celorlalti candidati pentru a obtine un job pentru student!

www.recrutam.ro

A fost util articolul? 0
curriculum vitae

Leave a Reply