• 30 Mar. 2021
  • 2 min

Diversitate culturală și oportunități nelimitate sub un nou nume: Societe Generale Global Solution Centre (P)

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Diversitate culturală, valori comune, echipe care reunesc talente din întreaga lume – sunt doar câteva dintre elementele importante care definesc Societe Generale Global Solution Centre. Acest centru de servicii al Societe Generale din România (cunoscut anterior ca Societe Generale European Business Services) și-a schimbat numele, devenind Societe Generale Global Solution Centre, după 10 ani de la înființarea companiei și își propune să-și extindă impactul la nivel global.

„European Business Services” a însemnat mai mult decât un nume, a fost o declarație a poziționării companiei ca partener de valoare pentru Grupul Societe Generale în operațiunile sale europene, precum și un vot de încredere acordat expertizei și potențialului său. De-a lungul anilor, Societe Generale Global Solution Centre s-a dezvoltat tot mai mult, consolidându-și poziția iar eforturile, implicarea și pasiunea arătate de fiecare angajat în parte au fost direcționate spre a pune bazele viitorului – unul ce poate fi valorificat cu adevărat doar dacă este amplificat la o scară globală.

diversitate culturala

Fii parte a unei organizații globale și descoperă oportunități inedite 

Societe Generale Global Solution Centre începe o nouă etapă în dezvoltarea sa și pornește într-o călătorie prin care vrea să aducă oportunitățile globale și proiectele de amploare mai aproape de fiecare dintre angajații săi, creând astfel un mediu ideal pentru dezvoltare profesională și creștere sustenabilă. Alături de Societe Generale Global Solution Centre vei putea să valorifici în fiecare zi beneficiile aduse de diversitatea culturală existentă în companie și vei afla cum poți transforma orice provocare într-un alt succes.

 

Oare cum ar fi să ai colegi de pe 5 continente, să vorbiți limbi diferite dar, totuși, să vă înțelegeți și să dezvoltați împreună proiecte internaționale de succes?

Societe Generale Global Solution Centre depășește barierele geografice și sărbătorește diferențele culturale, oferindu-le angajaților săi ocazia de a se dezvolta atât personal, cât și profesional în cadrul unei echipe globale. Ca angajat al Societe Generale Global Solution Centre vei întâlni noi oameni, din culturi diferite, care își vor pune amprenta asupra vizunii tale și te vor ajuta să depășești cu brio orice provocare. Vei privi spre noi orizonturi și, alături de colegii tăi, vei transforma multiculturalitatea (existentă la nivelul companiei) într-un avantaj competitiv.

diversitate culturala

Un mediu de lucru incluziv care pune accent pe formarea profesională a angajaților – startul perfect în carieră

Principala preocupare a Societe Generale Global Solution Centre este să crească într-un mod sustenabil, acordând o deosebită atenție mediului de lucru pe care îl oferă. Tocmai din acest motiv, compania investește în programe de training dedicate angajaților săi, pentru ca aceștia să aibă parte de toate resursele necesare dezvoltării profesionale, creșterii eficienței operaționale și a calității serviciilor. Mai mult, în contextul pandemiei COVID-19, compania și-a adaptat serviciile și mediul de lucru pentru a oferi posibilitatea desfășurării activității de acasă, inclusiv interviurile pentru noii colegi fiind realizate online.

Societe Generale Global Solution Centre este un centru de servicii pentru Grupul Societe Generale, una dintre cele mai mari instituții financiare internaționale. În România, compania a fost înființată în anul 2011 și oferă servicii profesionale în diverse domenii de activitate pentru entitățile Grupului din întreaga lume: finanțe și contabilitate, resurse umane, IT, Know Your Customer, compliance și Business Advisory Unit.

Societe Generale Global Solution Centre înseamnă performanță, inovație și cei mai buni profesioniști. Mai mult, Societe Generale Global Solution Centre înseamnă oportunitatea de a lucra în proiecte la nivel global împreună cu alte echipe aflate pe 5 continente, cu oameni din culturi diferite, alături de care un viitor sustenabil devine posibil.

În prezent, compania oferă servicii pentru toate liniile de business majore ale Grupului Societe Generale în 35 de țări, prin intermediul celor peste 2.400 de angajați.

 

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și: 

Abilitățile care nu ar trebui să-ți lipsească în perioada de probă 

Autoevaluare task-uri: cum îți măsori rezultatele când lucrezi de acasă

Cu ce avantaje vine un job într-un start-up pentru un absolvent

A fost util articolul? 1

Leave a Reply