• 4 Apr. 2017
  • 2 min

eJobs recomandă evenimentul Gabriela Szabo RUNFEST

Imagine cu participanți la evenimentul Gabriela Szabo RUNFEST, ediția 2016
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

eJobs invită pasionații de atletism să ia parte la evenimentul Gabriela Szabo RUNFEST.

eJobs, cel mai important jucător de pe piața de recrutare online din România, le recomandă pasionaților de mișcare să participe la cea de-a XII-a ediție a evenimentului Gabriela Szabo RUNFEST. Evenimentul va avea loc în orașul Bistrița, pe 6 mai.

„Pe 6 mai, orașul Bistrița va fi animat de energia tinerilor, de spiritul sportiv și de dorința de competiție. Lansez invitația tuturor de a participa la acest eveniment, atât bistrițenilor, cât și locuitorilor altor județe, copiilor, adolescenților, părinților și bunicilor. Fie că se aliniază la Start și aleg să își testeze abilitățile în curse, fie că vin să susțină concurenții, îi așteptăm să se bucure de această atmosferă frumoasă și să ne arate că iubesc viața activă. Este o oportunitate de a face mișcare, de a simți emoția competiției, de a avea satisfacția trecerii liniei de Finish, de a zâmbi larg de pe podium, iar de toate acestea îmi doresc să aibă parte cât mai mulți tineri din țara noastră. Îmi doresc să conștientizeze de la vârste fragede cât este de important să fii activ, să te menții sănătos, să ai o educație bună, astfel încât să te poți bucura din plin de toate momentele și sansele vieții, inclusiv de o carieră de campion, dacă aceasta reprezintă un vis. Voi fi la Start să le ofer încurajări, să le împărtășesc din experiența mea, să le arăt că pasiunea pentru alergare poate ajunge la cote înalte atât timp cât îți dorești din toată ființa și lupți pentru scopul tău”, a declarat Gabriela Szabo, fostă campioană mondială și olimpică la atletism și ambasador RUNFEST, una dintre cele mai mari comunități de alergători din România.

Participanții vor avea la dispoziție 12 curse, care vor fi structurate pe categorii de vârstă, gen și abilități. Traseul este construit sub forma unei bucle de 2 kilometri, ce va fi parcurs o dată sau de mai multe ori, în funcție de cursa aleasă. Amatorii de sport cu vârste cuprinse între 10 şi 15 ani vor parcurge în alergare o singură dată distanța de 2 kilometri, iar cei de peste 16 ani au la dispoziție cursa de 4 kilometri și vor avea de efectuat două ture a câte 2 kilometri. Cei mai antrenați și care au împlinit 18 ani se pot înscrie la cea mai lungă distanță, de 10 kilometri, și vor alerga cinci ture.

Participarea la Gabriela Szabo RUNFEST este gratuită în limita a 1.000 de locuri, iar înregistrarea concurenților se face exclusiv online în pagina dedicată competiției de pe platforma sistemului RUNFEST: www.runfest.ro. Pentru a lua parte la evenimentul de la Bistriţa, pasionații de mișcare trebuie să se conecteze în contul de membru RUNFEST, iar dacă nu au unul și-l pot crea gratuit pe www.runfest.ro, apoi să selecteze competiția din 6 mai și să se înscrie la cursa dedicată categoriei lor de vârstă. Înregistrarea în concurs se va realiza pe principiul „primul venit, primul servit”, până la ocuparea tuturor celor 1.000 de locuri gratuite alocate evenimentului. Înscrierile sunt deschise online până pe 4 mai 2017, inclusiv.

Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul oficial www.runfest.ro. Informațiile sunt promovate și pe pagina Facebook RUNFEST.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply