• 23 Nov. 2015
  • 2 min

eJobs și Times New Roman lansează publicația de mare angajament numită “Corporația”.

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Am râs și noi, o să râdeți și voi!

În curând, va apărea lângă dozatorul de apă, pe măsuța cu espressorul și pe raftul din baia locului tău de muncă.

Angajați din toate colțurile țării, din birouri mici sau mari, cu ferestre sau fără, cu badge-uri de acces sau front-desk girl, vi se pregătește cea mai bună glumă din ultimii ani. Dacă vă dați cu metroul, probabil că ați simțit deja sub moliciunea buricelor degetelor voastre, noua publicație cu, despre și pentru corporatiștii români, scrisă de băieții cu umor voluntar de la Times New Roman la cererea eJobs – adică noi, niște oameni cu umor (deseori doar involuntar).

 

Trăim vremuri de tot râsul, așa că simțim că-i de datoria noastră să luăm umorul în serios și să-l punem pe hârtie.

De ce-am făcut asta? Pentru că așa ne-a venit, într-o zi. Stăteam și noi, ca oamenii, la locul nostru de fumat – uitasem bagde-urile, așa că unul dintre noi ținea ușa cu vârful conversului ca să nu ne blocăm pe dinafară – și ne-a picat fisa: suntem ca într-un banc bun. Și nu suntem singurii care primesc câte-un punchline zilnic la locul de muncă. Așa că am stat un pic și am cugetat: ce-ar fi să facem o rubrică despre înâmplările “reale” din corporații, ca să nu mai râdem singuri?

Și-așa a apărut ideea care ne-a adus în vastele birouri Times New Roman, Nr.1 în umor voluntar online. 

 

Și nu ne oprim aici. Căci, vorba aia, din râs e păcat să te oprești vreodată.

Publicația “Corporația” e doar începutul. Pe ea am făcut-o pe hârtie lucioasă, frumos printată, că-i prima și trebuia să dea bine. L-am luat și pe Octav, să ilustreze frumos tot materialul. Dar, fiți pe pace, avem rubrică permanentă de umor aici pe Career Center. Asta și pentru că fără umor #viațaepustiu, dar și pentru că e parte din ADN-ul eJobs să ia umorul în serios și să-l ducă mai departe. 

Lâsând doar un pic gluma la o parte, ne întâlnim la scroll pe noul website www.eJobs.ro pe care l-am regândit, redesenat și rearanjat ca să-ți fie și mai simplu să găsești job-ul ăla potrivit, fără surprize și poante.   

Iar dacă întâmplărle din compania ta sunt și ele de #râsuplânsu, “semnează-le anonime” la corporatia@ejobs.ro și noi ne vom asigura că îți trimitem un premiu simpatic la publicare.

 

Să ne citim cu bine!

A fost util articolul? 0

Leave a Reply