• 7 Dec. 2017
  • 2 min

eJobs sprijină educația copiilor cu performanțe excepționale

eJobs sprijină educația copiilor cu performanțe excepționale
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

eJobs continuă campania „Povestea unui CV magic” în parteneriat cu Fundația Ringier, prin care își propune să sprijine, alături de cei peste 3,3 milioane de profesioniști conectați la piața muncii prin intermediul platformei, tineri talentați din familii defavorizate.

Astfel, pentru fiecare CV pe care utilizatorii îl actualizează și completează în proporție de 90% în perioada 7 decembrie 2017 – 5 ianuarie 2018, eJobs donează 3 euro*. Banii vor merge către un grup de tineri cu performanțe excepționale, dar fără posibilități materiale să-și dezvolte mai departe talentul și să-și urmeze pasiunile.

Toți copiii merită sărbători de vis

„Magia sărbătorilor stă în lucruri simple, dar care pot face o diferență reală pentru cei care au cu adevărat nevoie. Un simplu CV poate deveni, astfel, un CV magic, având potențialul să sprijine tineri extraordinari să studieze, să facă performanță și să-și continue drumul spre o carieră de succes”, spune Laura Chiculiță, Chief Marketing Officer eJobs.  

 

În acest an, banii donați de eJobs vor merge către un grup de copii talentați, dar fără posibilități materiale. Norbert, un tânăr de 20 ani, olimpic la chimie și biologie, și-a propus să descopere leacul pentru cancer după ce bunica lui a murit de această boală. Daniel, 17 ani, a obținut rezultate incredibile în tenis antrenându-se singur cu echipament improvizat. Raul, 14 ani, parcurge zeci de kilometri în fiecare zi ca să practice sportul de care s-a îndrăgostit, luptele libere. Gabriel, de aceeași vârstă, visează că va ridica steagul românesc pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în atletism. Valentin, 18 ani, lucrează zi și noapte să facă site-uri de care ar fi mândru orice web developer.

 

Iarna aceasta ai ocazia să ajuți acești cinci tineri, dar și Asociația Mia’s Children, locul unde peste 100 de copii au descoperit ce înseamnă să ai o familie, să se bucure de sărbători de vis.   

Donează 2017 eJobs Sprijină Educația

eJobs presară magie

În 2017, peste 35.000 de români și-au completat CV-ul ca parte a campaniei „Povestea unui CV magic”, venind astfel în sprijinul copiilor excepționali din familii defavorizate. Anul acesta și tu poți contribui la viitorul unor tineri sclipitori, actualizându-ți CV-ul până la 90% pe www.ejobs.ro.
Descoperă poveștile copiilor pe care îi poți ajuta sezonul acesta și toți pașii pe care trebuie să îi urmezi ca să contribui la viitorul lor pe ejobs.ro/doneaza.

 

Citește și:

Ce trebuie să știi dacă vrei o carieră în domeniul IT?

Atenție, recrutorii îți verifică profilul de Facebook!

Cum să-ți construiești CV-ul pentru mai multe șanse de angajare

A fost util articolul? 0

Leave a Reply