• 6 May. 2020
 • 2 min

Ești mereu în siguranta când aplici prin eJobs. Iată ce măsuri luăm!

eJobs pune siguranta ta pe primul loc

De mai bine de 20 de ani la eJobs venim în sprijinul tău cu noi oferte joburi, dar și cu sfaturi menite să te ajute să-ți faci un CV de nota 10 sau să iei fără emoții un interviu de angajare. Periodic te invităm să te aventurezi, să ieși din zona de confort și să faci o schimbare de carieră, de job, de mentalitate. Însă de fiecare dată luăm toate măsurile ca tu să fii în siguranta atunci când pornești într-un astfel de demers. Pentru că nu vrem să-ți asumi riscuri inutile.

Nu te lăsăm niciodată fără echipament de protecție și fără armele de care ai nevoie pentru a reuși în ceea ce-ți propriu. Și credem că tocmai de aceea nu ai cu noi o relație de tip one-job-apply, ci revii constant pentru update-uri din zona de recrutare.

Însă perioada această presărată cu incertitudini a adus parcă mai multe capcane ca niciodată de-a lungul parcursului tău profesional. Și de aceea credem că e esențial să fii în permanență informat și să cunoști situația actuală a pieței muncii. Dar nu toată lumea este atât de bine intenționată în aceste momente.

Recent ne-a fost adus la cunoștință că o platformă competitoare a preluat automat, fără acordul nostru, mii de joburi de la noi pe site, inclusiv multe anunțuri expirate. În plus, această platformă a multiplicat numărul posturilor disponibile, creând o imagine nerealistă a pieței muncii, doar ca tu să ai impresia falsă că la ei pe site găsești mai multe joburi. Noi însă alegem să jucăm curat, să fim transparenți și să luăm toate deciziile în folosul tău.

Este foarte important pentru candidați să aplice pe acele platforme transparente, care au locuri de muncă verificate. Din păcate, în situații de criză, toată lumea încearcă să speculeze momentele de slăbiciune, însă asta se va întoarce nu doar împotriva angajatorilor, ci și împotriva candidaților, cărora li se prezintă o ofertă de locuri de muncă nerealistă – Bogdan Badea, CEO eJobs România

Iată doar câteva dintre soluțiile puse în practică la eJobs pentru ca tu să fii în siguranta!

 • În primul rând, verificăm manual fiecare job publicat la noi pe platformă. Astfel ne asigurăm că fiecare companie care postează anunțuri este reală și de încredere.
 • Nu te descurci cu navigarea prin marea de joburi sau ți-ai dori să ai un CV revizuit? Putem să-ți fim noi cârmaci și să te ajutăm personal atunci când ai nevoie de asistență cu aplicările tale, prin intermediul liniei noastre telefonice dedicată candidaților, 021.9124. Acest serviciu este gratuit, firește.
 • Te ajutăm să crești profesional, dar și să ai o stare mai bună de spirit prin intermediul webinariilor pe care le realizăm periodic și la care invităm specialiști din diverse domenii. O listă completă a materialelor video din această perioadă găsești aici!
 • În plus, de când cu pandemia, am vrut să ne asigurăm că ești în siguranta și în timpul interviului. De aceea am lansat Interviul Video, o funcționalitate care îți permite să discuți cu angajatorul din confortul propriei case.

De aceea dorim să îți amintim, în vremurile acestea dificile, să îți oferi încrederea și datele personale cu atenție, doar site-urilor de joburi care pun siguranta ta pe primul loc. Pe eJobs te poți baza!

 

Ți-a plăcut acest articol? Citește și:

După 20 de ani: despre angajări la timpul trecut și prezent

Ce joburi vor apărea în maximum 20 de ani

A fost util articolul? 31
despre siguranțăîn siguranțăsiguranță
 • AvatarGazdag Attila zice

  Hi my name its, Attila Gazdag, im born in Romania ARAD town, I’m finish the school 1-10class,profesional school 1,5years,i,have a University Timișoara, engeneer construction in 1990-1993, i have 30yearsworking in construction, in 2018-2019i working a agent security, 1 years Dei International security, and 1 years ELNET security. Now i working in France, bath now im in Romania ARAD town, corona virus, stop me working.

 • AvatarGeorgiana zice

  Apreciez foarte mult siguranța pe care o oferă această platformă.

Leave a Reply