• 14 Oct. 2019
  • 1 min

Găsește-ți job, indiferent de experiență, la Târgul de Cariere Cluj

Targul de Cariere Cluj
Autor
Avatar
Diana Mărășoiu Managing Editor // Cu un background economic, a dat în prim... Arată mai mult

Nu mai este niciun secret că în era digitală actuală, oamenii caută de cele mai multe ori online următoarea mutare în carieră. Însă, interacțiunile față în față pot face toată diferența atunci când vine vorba de obținerea unui nou loc de muncă. Și tocmai de aceea un târg de carieră reprezintă un concept de succes pe care ar trebui să-l bifezi măcar de câteva ori în viață.

Ca recomandare îți sugerez să tratezi această vizită ca pe un interviu de angajare. Nu știi niciodată dacă persoana cu care vorbești ar fi de fapt un potențial șef sau intervievator, așa că merită să faci o impresie cât mai bună. Îmbracă-te ca și cum ai merge la un interviu classic de angajare: adoptă un aer conservator și poartă o ținută cu accente office. E important să alegi pantofi confortabili, dar cu aspect profesionist.

Ediția de toamnă a Târgului de Cariere Cluj se desfășoară în perioada 15 – 16 octombrie 2019, la BT Arena (Strada Uzinei Electrice). Alătură-te celor peste 5000 de candidați care se preconizează că vor sosi și descoperă cele mai interesante oportunități de angajare!

Clujul reprezintă una dintre orașele speciale pentru desfășurarea evenimentelor organizate de Târgul de Cariere, partea de recrutare fiind completată de conceptul I ❤ My Job – Autumn Talks, o serie de conferințe și workshop-uri tematice, cu scopul de perfecționare a abilităților candidaților.

Cu ce te va surprinde noua ediție a Târgului de Cariere din Cluj

• Sunt așteptate peste 100 de companii

• Domeniile din care provin companiile ce oferă locuri de muncă sunt diverse, de la Inginerie, Consultanță, Automotive și IT, Resurse Umane, Financiar-Bancar, Turism și Contabilitate

• Vertiv, Sta Travel, Emerson, Bosch Automotive, Genpact, Michelin sunt doar câteva dintre acestea

• Andreea Marin, Valeriu Andriuță și Charles Wratto, ambasador al Centre for Peace Studies (Sri Lanka) vor vorbi în cadrul conferinței I ❤ My Job – Autumn Talks

Accesul în cadrul târgului este liber pentru toți participanții, în schimb CV-ul este obligatoriu și trebuie completat pe ejobs.ro. Mai multe detalii puteți găsi pe www.targuldecariere.ro.

Ți-a plăcut acest articol? Citește și:

Unde îți găsești jobul ideal? La Targul de Cariere!

Peste 1.000 de joburi te așteaptă la Târgul de Cariere din Sibiu

A fost util articolul? 0
experiențăexperiență joburitargul de cariere

Leave a Reply