• 23 Nov. 2018
  • 2 min

Peste 1.000 de joburi te așteaptă la Târgul de Cariere din Sibiu

târgul de cariere
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Peste 30 de companii din domenii variate te așteaptă pe 27 și 28 noiembrie la Târgul de Cariere din Sibiu. Angajatorii au scos la bătaie peste 1.000 de joburi disponibile, existând posturi atât pentru cei aflați la începutul carierei, cât și pentru cei cu experiență.

Ce companii vor fi prezente la Târgul de Cariere din Sibiu?

Printre companiile prezente la Târgul de Cariere se numără Azets, STC, Faurecia, Veoneer, IFM, Bertrandt, BearingPoint, Odu Manufacturing, Bosch Automotive, Stefanini, Swoboda, Xella, ACCU Quality Services, Simea, E. ON Dialog și Remax. Prin intermediul eJobs, la târg va fi introdusă noutatea acestui sezon și anume digitalizarea CV-ului.

„Procesul de digitalizare a CV-ului eficientizează recrutarea, profilul candidatului fiind vizualizat de companii mult mai rapid. Prin intermediul aplicației, toate CV-urile ajung în câteva secunde în baza de date a firmelor, iar acest lucru sporește șansele de angajare a unui candidat. Faptul că peste 30 de companii participă la eveniment este un lucru îmbucurător, pentru că există o mare varietate de locuri de muncă, iar participanții pot să-și găsească cel mai potrivit job.”, a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

Mai exact, vei putea depune CV-ul în câteva secunde la compania la care vrei să te angajezi. Îți poți imprima CV-ul la intrarea în târg, sub forma unui QR Code, pe care îl vei putea scana cu ajutorul aplicației CV2GO. Astfel, vei putea genera un QR Code folosind aplicația eJobs-Locuri de muncă și vei avea posibilitatea să ți se scaneze codul de pe telefon și să-ți actualizezi oricând CV-ul pe care ulterior să-l depui.

Totodată, vei putea să-ți compari salariul în timp real cu Paylab, o aplicație prezentată tot de eJobs România. Mai exact, vei avea ocazia să vezi dacă primești salariul cuvenit la actualul loc de muncă, în funcție de anumiți factori cum ar fi experiența în domeniu, regiunea geografică sau beneficiile de la locul de muncă.

La această ediție, organizatorii se așteaptă să participe peste 3000 de candidați, interesați de job-uri, dar și de activitățile noi desfășurate în cadrul evenimentului. Mai multe informații despre eveniment găsești aici.

Târgul de Cariere din Sibiu va avea loc pe 27 și 28 noiembrie (intervalul orar 10:00-19:00, respectiv 10:00 – 18:00) la Hotel Ramada și va aduna companii din domenii precum inginerie, contabilitate, producție, IT, resurse umane sau alimentație.

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

Clujul respiră IT timp de 4 zile la Târgul de Cariere Cluj IT

eJobs îți face CV-ul pe loc la Târgul de Cariere!

Fă cunoștință cu 400 de companii la Târgul de Cariere!

A fost util articolul? 1
angajaretârg de carieretargul de cariere

Leave a Reply