• 3 May. 2017
  • 1 min

Gala Valori de România răsplătește personalitățile și brandurile reprezentative la nivel național

Valori de Romania 2016
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Revista de afaceri Biz organizează a doua ediție a galei Valori de România, care recunoaște meritele personalităților și brandurilor reprezentative la nivel național.

Gala Valori de România, care se află la a doua ediție, se va desfășura pe 16 mai, la București. „România are şi a avut mereu valori, oameni şi branduri, care au reuşit să se impună pe plan internaţional. Fie că sunt artişti, top manageri din companii multinaţionale sau antreprenori, creativi, sportivi sau inventatori, românii vor fi prezenţi la Gala Valori de România! În realizarea listei de nominalizaţi au fost consultaţi lideri de opinie, profesionişti din comunicare, manageri şi CEO din diverse domenii de business. Echipele Biz şi Unlock Market Research au dezvoltat o cercetare calitativă pentru a evidenţia brandurile şi oamenii de valoare”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

La prima ediţie a evenimentului, 28 de profesionişti şi-au adjudecat trofeele Valori de România. Printre personalităţile premiate anul trecut s-au numărat: Andrei Pitiş (Vector Watch), Jean Valvis (președinte, Valvis Holding), Cristina Neagu (handbalistă), Simona Halep (jucătoare de tenis) și Angela Gheorghiu (soprană). De asemenea, la categoria „branduri româneşti” au fost şase câştigători: Bitdefender, Dacia, Gerovital, Brandient, Arctic şi Dedeman.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply