• 25 Aug. 2015
  • 2 min

Integrarea Marketing-ului prin Instagram cu alte platforme social media.

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Instagram Marketing with other social media platforms   Adrian Niculescu    http://www.adrianniculescu.com http://www.facebook.com/adrianniculescucom http://www.linkedin.com/in/adrianniculescu http://www.meetup.com/entrepreneursinromania Comunitate manageri, antreprenori si profesionisti http://www.feedforward.ro – Resurse pentru succes   Integrarea Marketing-ului […]

Instagram Marketing with other social media platforms

 

Adrian Niculescu 

 

http://www.adrianniculescu.com

http://www.facebook.com/adrianniculescucom

http://www.linkedin.com/in/adrianniculescu

http://www.meetup.com/entrepreneursinromania Comunitate manageri, antreprenori si profesionisti

http://www.feedforward.ro – Resurse pentru succes

 

Integrarea Marketing-ului prin Instagram cu alte platforme social media

 

Instagram ofera o platforma vizuala pentru transmiterea de informatii. Elementele vizuale iti ofera posibilitatea sa spui povestea afacerii tale si sa te conectezi cu audienta brandului tau. Instagram ofera posibilitatea de a distribui nu doar imagini ci si clipuri video.

 

Poti de asemenea sa conectezi contul Instagram cu alte retele sociale si sa distribui imagini si clipuri video, ceea ce va creste considerabil notorietatea brandului tau. 

 

Daca distribui elemente vizuale despre afacerea ta si dai share pe alte retele sociale (Facebook, Twitter, Tumblr s.a.) prin intermediul Instagram, vizualurile vor fi distrbuite pe acele retele cu link direct catre contul Instagram. Audienta altor retele poate accesa aceste elemente vizuale printr-un link direct in cazul in care contul tau nu este unul privat. 

 

Iata cum poti utiliza alte retele sociale prin intermediul Instagram:

 

1. Instagram cu Facebook: poti distribui imaginile si clipurile pe Facebook prin conectarea contului Instagram cu Facebook. Poti face acest lucru pin setarile aplicatiei. Trebuie sa fii sigur ca permiti Facebook sa acceseze activitatile Instagram pe mobilul tau. 

 

2. Instagram cu Twitter: Poti permite Instagram sa posteze pe Twitter dar numai pentru IOS nu si Android. De asemenea ai o optiune sa arati sau sa ascunzi elementele vizuale in newsfeed-ul Twitter. Imaginile de pe Instagram vor aparea in galeria media astfel incat sa poti naviga printre imagini cu usurinta. 

 

3. Instagram cu Foursquare: este foarte usor sa conectezi contul Instagram cu cel Forsquare. Dupa ce le conectezi, vei putea distribui elementele vizuale Instagram pe Foursquare. Cand distribui vizualurile, trebuie sa alegi sa adaugi harta foto si denumirea locatiei inainte de upload. 

 

Afacerile pot comunica cu diverse canale social media prin cateva click-uri utilizand Instagram. Nu ai nevoie sa intri in fiecare cont pentru a posta o imagine sau un video, poti face toate acestea doar prin intermediul Instagram. Poti capta un moment interesant in cateva secunde. 

 

Timpul inseamna bani si internetul este mediul cel mai rapid prin care iti poti distribui vizualurile. Asa ca poti beneficia de pe urma acestei facilitati pentru a salva timp si mentine audientele updatate doar cu o postare. Cele mai importante beneficii ale acestei potentiale integrari:

 

1. Poti economisi timp prin distribuirea postarilor pe alte conturi social media in loc sa creezi postari separate pentru fiecare platforma. Distribuirea de continut in social media este mai usoara si mai rapida decat in alte medii. 

 

2. Vrei sa distribui informatii pentru toate audientele despre un produs, update, eveniment, etc? Asta este foarte important: nu vrei sa postezi corect pe Instagram dar sa gresesti pe Facebook sau Twitter.

 

3. Audientele utilizeaza diferite platforme social media; poti ajunge la toate in acelasi timp.

 

4. Poti contacta aceleasi persoane de mai multe ori daca esti conectat cu ele pe mai multe retele ceea ce creste notorieatea brandului si o vei face fara sa-i deranjezi.

 

5. Distribuirea de elemente vizuale in social media te ajuta sa gasesti clienti noi si sa-ti largesti audienta si baza de clienti.

 

6. Publicarea de continut pe social media ajuta la imbunatatirea notorietatii, cresterea traficului si a ranking-ului in cautari.  

 

 

http://www.ghidulretelelorsociale.ro/ – curs video despre promovarea afacerilor pe Instagram

 

http://www.ghidulretelelorsociale.ro – curs online despre social media – Facebook, Twitter, Linkedin, Google Plus, Youtube, Instagram, Blogging s.a

A fost util articolul? 0

Leave a Reply