• 27 Oct. 2020
  • 2 min

Joburi Brasov: ce opțiuni ai chiar în acest moment

joburi brasov locuri de munca optiuni
Autor
Avatar
Diana Mărășoiu Managing Editor // Absolventă a Facultății de Administrar... Arată mai mult

Conform celor mai recente cifre furnizate de Ministerul Muncii, aproape 7.000 de persoane din județul Brașov primesc în acest moment ajutor de șomaj. Venim însă cu o veste bună pentru ele și nu numai. Odată cu reactivarea proceselor de recrutare și șansa lor de a se angaja din nou a crescut simțitor. În prezent, pe eJobs.ro atât cei mai sus menționați, cât și persoanele care doresc pur și simplu o schimbare a locului de muncă au la dispoziție peste 7000 joburi Brasov.

Joburi Brasov: care-s domeniile pe val

IT/Telecom

IT-ul este una dintre industriile cu o ofertă bogată în această perioadă când vine vorba de joburi Brasov. Datorită digitalizării impuse de noul context, pe piață au apărut tot mai multe locuri de muncă pentru programatori, administratori de sisteme, dar și pe partea de suport pentru diverse aplicații și magazine online. Întrucât companiile înclină într-un număr tot mai mare către livrarea online de bunuri și servicii și multe persoane lucrează de acasă, există o cerere crescută și pe partea specialiști în securitate cibernetică. Și dacă tot am deschis subiectul muncii remote, multe dintre aceste joburi îți oferă șansa de a lucra din confortul propriului cămin.

Transport, logistică și import-export

Și acest sector se bucură de o explozie pe partea locurilor de muncă în urma crizei generate de coronavirus. Șoferii și curierii cu sarcina critică de a muta bunuri esențiale în țară, dar și în străinătate sunt considerați persoane-cheie în această perioadă. La fel de importanți pentru bunul mers al lucrurilor sunt și cei care se ocupă cu partea de aprovizionare și depozitare a diverselor lanțuri de magazine. Iar nevoia companiilor de personal pentru această zonă va crește negreșit în perioada imediat următoare deoarece se apropie și Black Friday.

Sănătate/Farma

Dacă ești în căutarea unui job stabil care să nu dispară în perioada imediat următoare și ai experiență relevantă în domeniul medical, poți aplica deîndată la noile posturi scoase la bătaie. Indiferent dacă o societate se găsește în mijlocul unei pandemii sau a unei crize economice, asistența medicală este și va fi întotdeauna considerată un serviciu esențial. Pe eJobs.ro ai la dispoziție în Brașov peste 200 de locuri de muncă de asistent medical, biolog sau reprezentant în domeniul sănătății.

Retail

Cererea crescută pentru alimente din ultimele luni a atras cu sine și o creștere a locurilor de muncă în acest sector. Și multe dintre aceste posturi nou apărute nu sunt temporare, cu contract pe o perioadă determinată, ci cu normă întreagă. Peste 2.000 de joburi găsești în acest moment în Brașov multe dintre ele fiind scoase la bătaie de marile lanțuri de hypermarket-uri, dar și în zona de HoReCa de către cei care și-au redirecționat activitatea către platformele de livrări online.

După cum poți observa perspectivele sunt mult mai încurajatoare decât erau în urmă cu câteva luni. Noi poziții apar, nume cunoscute din business fac angajări. Pe eJobs.ro există oportunități atât pentru persoane fără experiență, la început de drum, cât și pentru oameni cu vechime în anumite domenii. Rămâne doar ca tu să-ți pregătești CV-ul pentru joburile la care intenționezi să aplici și, în momentul în care vei fi chemat la interviu, să te asiguri că ți-ai făcut temele și pentru acest hop. Îți ținem pumnii!

 

Ți-a plăcut acest articol? Citește și:

Ești introvertit? Iată câteva profesii care ți se potrivesc!

Cum poți obține mai rapid primul job în IT

A fost util articolul? 1
Joburi brasovlocuri de munca brasov

Leave a Reply