• 8 Nov. 2021
  • 3 min

Joburi part-time care-ți permit să te dedici și vieții de familie

Joburi part-time

De la debutul pandemiei, de când școlile și grădinițele intră frecvent în mediul online, jonglezi zilnic între jobul de părinte și cel de angajat sau de candidat. Ți-ai dori un loc de muncă cu un program care să-ți permită să ai timp pentru supravegherea copiilor, dar și să vină cu câștiguri pe măsura implicării și posibilitatea de a învăța ceva nou. Poți alege din joburi part-time. Le găsești pe eJobs.ro!

Prevederile legale din OUG 110/2021, pentru acordarea zilelor libere pentru părinți, nu se aplică și părinților care, prin natura jobului lor, pot lucra de la domiciliu sau sunt în telemunca. Cum distragerile sunt frecvente când lucrezi alături de copii, ai avea nevoie de un program redus și flexibil de muncă, astfel încât să poți face față celor două roluri din viața ta. Și ai la îndemână joburi part-time

 

Ce poți face când nu te încadrezi pentru Zile libere pentru părinți?

Pe eJobs, găsești peste 7.400 de locuri de muncă part time în asistență/ suport clienți, vânzări, secretariat. Dintre acestea aproape 1.000 permit munca remote. Într-un top 10 al celor mai căutate cuvinte în site-ul eJobs.ro este part time, ceea ce arată că există interes și competiție pentru aceste joburi. Am pregătit o listă de joburi, pe care le poți face din confortul casei tale și-ți dau timp pentru copii, dar și îndrumări pentru a ști prin ce abilități să te diferențiezi.

Joburi part-time care-ți dau timp și pentru familie

 

Agent Customer Support

Dacă îți dorești să lucrezi în industria e-commerce și ai abilități de interacționare cu diferiți clienți, aplică pentru rolul de agent customer support. Responsabilitatea ta va fi aceea de a prelua apeluri și de a de a veni cu răspunsuri potrivite și soluții la diverse probleme de gestionare a comenzilor.
Beneficii: Jobul îți oferă ocazia de a alege un program de 4,6 sau 8 ore pe zi, în intervalul 10:00 AM – 02:00 AM, training, pachet salarial compus din parte fixă, tichete de masă, bonusuri lunare, abonament medical, acces la biblioteca Bookster.
Cum te califici mai ușor: Pune accent în CV pe abilitățile de comunicare în scris, orientarea către client, cunoștințele minime de operare PC, creativitate, experiența anterioară.

 

Agent Telesales

Cu abilități bune de negociere și o minimă experiență în vânzări, te poți dezvolta în acest domeniu și să ai timp și pentru familie. Misiunea ta, în rolul de Agent Telesales, va fi să interacționezi cu diferiți clienți business, să identifici nevoile acestora și să le oferi consiliere, dar să și extinzi baza de clienți. Â
Beneficii: salariu atractiv, bonusuri, un mediu de lucru flexibil (remote), orientat către rezultate, specific unei companii bazate pe inovație.
Cum te califici mai ușor. Pune accent în CV pe abilități de comunicare și relaționare, pe cunoașterea unei limbi străine (maghiară sau bulgară – un avantaj), ambiție, motivație, experiența în vânzări și cunoștințe de operare PC.

 

Executive Assistant

Dacă ai abilitatea de oferi asistență administrativă, cum ar fi scrierea și editarea de e-mailuri, pregătirea comunicărilor și a întâlnirilor în numele directorului, poți alege un job remote în domeniul digital.
Beneficii: program de lucru flexibil (excelent pentru mame), lucru  remote, posibilitatea de a-ți dezvolta cunoștințele în domeniul tehnologiei și de a îmbunătăți limba engleză.
Cum te califici: Pune accent în CV pe abilitățile de comunicare în limba engleză și pe abilitățile de organizare și gestionare a activității.

 

Dispecer casă de expediții

Ai peste 5 ani de experiență în Achiziții, Administrativ / Logistică? Îți poți lua job part-time în în domeniul transporturilor, misiunea ta fiind aceea de a negocia și transmite comenzile de transport, dar și de a realiza activități de marketing.
Beneficii: salariu fix, comision din vânzări (Network Marketing), program de lucru flexibil.
Cum te califici:  Pune accent pe nivelul de limbă engleză (mediu-avansat), pe abilitățile de negociere și de vânzări, pe comunicare și cunoștințele de operare PC.

Schimbările în carieră nu sunt ușoare în această perioadă, căci vin la pachet cu o mulțime de temeri. Ca să-ți fie mai lină tranziția către un job mai bun sau chiar către un alt domeniu de activitate, îți suntem alături cu joburile potrivite pentru tine pe eJobs.ro! Curaj! Aplică!

 

Ți-a plăcut articolul despre joburi part-time? S-ar putea să-ți placă și: 

 

Abilități CV pe care recrutorii le apreciază în 2021

 

6 întrebări la care ar trebui să răspundă CV-ul tău

A fost util articolul? 5
part-time

Leave a Reply