• 28 Jun. 2019
 • 3 min

Vezi ce locuri de muncă pentru elevi ți se potrivesc

locuri de munca pentru elevi

Pe eJobs.ro găsești peste 5.000 de locuri de munca pentru elevi și studenți și 90 de stagii de practică în producție, în marketing, IT și în domeniul financiar. Te poți angaja chiar și dacă ești încă la liceu sau la facultate. Tot ce trebuie să faci este să profiți de ofertele angajatorilor din timpul verii, să aplici și să începi să câștigi experiență.

Informează-te înainte de a căuta locuri de munca pentru elevi


Verifică dacă ai dreptul de muncă și în ce condiții poți lucra. Codul Muncii spune că o persoană dobândeşte capacitate de muncă la împlinirea vârstei de 16 ani. Poți încheia un contract de muncă şi la împlinirea vârstei de 15 ani, dar cu acordul părinţilor sau al reprezentanţilor legali, pentru activităţi potrivite cu dezvoltarea ta fizică, cu aptitudinile şi cunoştinţele tale. Condiția este să nu-ți pui în pericol sănătatea, dezvoltarea şi pregătirea profesională.

 

Scrie primul CV. Știm că poate te sperie ideea de a-ți face primul CV și poate îți e teamă că nu ai suficientă experiență de menționat. Nu ești singurul care se simte așa. Este și frica a 62% dintre români care spun că nu au suficientă experiență și că, din acest motiv, CV-ul lor va părea neconvingător în ochii recrutorilor, conform celui mai recent studiu eJobs. Mai mult decât atât, nu știu ce informații să includă sau ce format ar trebui să aibă CV-ul. Echipa eJobs îți este aproape pentru a-ți depăși temerile. Formatul de CV îl găsești predefinit pe site, iar pentru a compensa lipsa de experiență, urmează câțiva pași:

 • Alege un obiectiv. Vorbește pe scurt despre tine, despre ce îți place să faci, dar și despre ce te face potrivit pentru jobul la care aplici.
 • Pune accent pe educație, avantajul tău, pe care merită să-l menționezi la începutul CV-ului. Insistă pe realizările din timpul liceului sau facultății, pe calificări și pe implicarea în diferite proiecte.
 • Adaptează CV-ul jobului la care aplici, prin folosirea cuvintelor-cheie. Astfel arăți că vorbești aceeași limbă ca recrutorul. În descrierea jobului vei găsi cuvintele cheie pe care le poți adăuga și în CV, desigur dacă se potrivesc profilului tău.
 • Menține CV-ul scurt și concis. Recrutorii apreciază că le respecți timpul și îți adaptezi CV-ul pentru nivelul tău de experiență. Ai avantaj dacă adaugi la CV și o scrisoare de intenție în care să arăți competențele tale, personalitatea, dar și entuziasmul tău pentru job. Abordarea contează când vrei să te diferențiezi de ceilalți candidați.

Începe căutarea jobului chiar de lângă casa ta! Pe eJobs, de exemplu, ai posibilitatea să filtrezi rezultatele în funcție de distanță și să-ți iei job chiar și la 50 de metri de locuința ta, având astfel și susținerea părinților.

Cere consiliere! Dacă invitațiile la interviu întârzie să apară, poți cere sfatul echipei eJobs. La numărul scurt 021.9124 afli ce joburi au angajatorii în această perioadă și pentru care dintre ele te-ai potrivi. Un consilier te ajută să-ți faci CV-ul și să aplici.

Fii flexibil când ajungi la interviu! Primul job poate fi în ture sau poate fi pe timp de noapte. Contează să-i spui angajatorului în ce interval orar se poate baza pe tine și să-l respecți odată ce te-ai angajat.

 

Locuri de munca pentru elevi. Cât de importante sunt pentru viitor

Îți poți permite bilete la concertele la care plănuiești să ajungi, ieșiri în oraș cu prietenii, dar vei câștiga mai multe competențe decât ți-ai imaginat. Înveți să comunici cu oameni diferiți, să-i asculți și să găsești soluții la cererile lor. Deprinzi o gândire critică și atenție la detalii chiar și pentru un apel telefonic sau o rezervare. Mai multe decât atât, ai parte de experiențe neprevăzute care te ajută să te adaptezi mai ușor și să găsești soluții creative.

 

Ce locuri de munca pentru elevi găsești în această perioadă

Pe eJobs.ro găsești stagii de practică plătite în producție – pentru care angajatorii oferă și un pachet de beneficii, training și cazare. Poți alege și internship-urile în marketing, cu un program flexibil de lucru, posibilitatea să-ți faci jobul de acasă, dar și un buget lunar pe care îl poți cheltui pe beneficii, la alegere.

Tot prin eJobs.ro te poți angaja ca ambalator, manipulant marfă, operator, joburi pentru care nu ai nevoie de experiență la angajare. Pachetul de beneficii este destul de consistent și cuprinde tichete de masă, acces la cursuri și seminarii de dezvoltare profesională, petreceri lunare, team buildinguri, bonusuri în funcție de performanțe și prime de sărbători. În plus, ai posibilitatea de a promova chiar și după primele trei luni de la angajare.
O altă variantă este să-ți iei job de animator care îți permite să mergi în tabere. Ai avantaj la angajare dacă ai absolvit un liceu de educație fizică sau de artă și te pricepi să organizezi activități în cadrul unor comunități.

De asemenea, pe eJobs.ro găsești și joburi de picol, ospătar, ajutor de bucătar care îți aduc bacșișuri consistente și posibilități de promovare, dar și joburi de asistent vânzări în retail – cu un contract de muncă adaptat nevoilor tale și reduceri la produse.

 

Ți-a plăcut articolul despre locuri de munca pentru elevi? Citește și:

Descoperă mii de locuri de muncă la (021) 9124

Cum să deprinzi competențe digitale pentru primul job

Descoperă cele mai tari joburi pentru studenți

A fost util articolul? 38
joburi studențilocuri de munca
 • AvatarDrăghici Ioana zice

  Mi.ar plăcea să am un loc de muncă!

  • AvatarIlie Rebeca zice

   Mi ar plăcea mult sa am un loc de muncă, sunt foarte ambițioasă si cand îmi pun ceva în gând nu mă proastă nimeni din a nu-l face! Si desigur as vrea sa fie ceva usor conform vârstei mele.

   • Bună, Rebeca,

    Sună la 021.9124 și consilierii eJobs.ro te vor ghida spre locurile de muncă care ți se potrivesc.

    • AvatarDiana Sbircea zice

     Buna Ma numesc Diana am 17 ani si as avea nevoie de o îndrumare catre un loc de munca în Județul Suceava,
     Am mai avut grija de copii ..am mai dat lectii de dans ,dar nu ma plang de munca sper doar sa gasesc ceva

     • Bună, Diana,

      Îți recomandăm să suni la 021 9124 și colegii te pot ghida spre acele anunțuri de joburi care ți se potrivesc.

     • AvatarOlteanu Nicoleta zice

      Buna mă numesc Nicoleta și am mare nevoie să muncesc eu am 16 ani nu contează ce și cum va rog ajutatima

     • Bună, Nicoleta,

      Poți suna la 021 9124 și colegii te vor ghida spre joburile care ți se potrivesc.

     • AvatarBogdan Cătălina Mihaela zice

      Îmi doresc foarte mult un loc de munca
      Am 16 ani si vreau sa îmi caut un loc de munca

     • Bună, Cătălina,

      În ce domeniu și în ce oraș cauți un loc de muncă?
      Poți suna la 021 9124 și colegii te vor ghida spre anunțurile de joburi care ți se potrivesc.

    • AvatarAntonia Gosman zice

     Bună, am 14 ani și sunt din București, unde as putea sau ar fi mai ok sa ma angajez?

     • Bună, Antonia,

      Încadrarea în muncă a persoanelor sub vârsta de 15 ani este interzisă, conform Codului Muncii. De la 15 ani poți lucra cu acordul părinților.

      Art. 13. [capacitatea juridică a salariatului]
      (1) Persoana fizică dobândeşte capacitate de muncă la împlinirea vârstei de 16 ani.
      (2) Persoana fizică poate încheia un contract de muncă în calitate de salariat şi la împlinirea vârstei de 15 ani, cu acordul părinţilor sau al reprezentanţilor legali, pentru activităţi potrivite cu dezvoltarea fizică, aptitudinile şi cunoştinţele sale, dacă astfel nu îi sunt periclitate sănătatea, dezvoltarea şi pregătirea profesională.
      (3) Încadrarea în muncă a persoanelor sub vârsta de 15 ani este interzisă.
      (4) Încadrarea în muncă a persoanelor puse sub interdicţie judecătorească este interzisă.
      (5) Încadrarea în muncă în locuri de muncă grele, vătămătoare sau periculoase se poate face după împlinirea vârstei de 18 ani; aceste locuri de muncă se stabilesc prin hotărâre a Guvernului.

     • AvatarMihaita zice

      As vrea și eu un loc de munca ,am 15ani si sunt băiat și sunt din Bârlad

     • Bună, Mihaiță,

      Acestea sunt joburile disponibile pentru Bârlad: https://www.ejobs.ro/locuri-de-munca/barlad/
      Poți suna și la 021 9124 și te vom ghida în identificarea anunțurilor de joburi care ți se potrivesc.

     • AvatarGheorghe Mihaela zice

      Bună,ma numesc Gheorghe Mihaela, am 15 ani, sunt din Boldesti Scaeni si aș dori să mă angajez undeva.

     • Bună, Mihaela,

      Aici sunt joburile disponibile pentru Boldești Scăeni: https://www.ejobs.ro/locuri-de-munca/boldesti-scaieni/
      Aici și joburile pentru Ploiești: https://www.ejobs.ro/locuri-de-munca/ploiesti/

      Poți suna și la 021 9124 și colegii te vor ghida spre acele anunțuri de joburi care ți se potrivesc.

    • AvatarDenisa zice

     Buna ,am 15 ani si sunt din Galati . As dori un job online part time ,cateva ore pe zi ,preferabil dimineata . Sunt foarte comunicativa si imi place ordinea si disciplina . Sunt dispusa sa lucrez in orice domeniu online . Mulțumesc!

    • AvatarCinzeaca zice

     Buna vreau și eu un job să fac niște bani va rog frumos

     • Bună, Alexandra,

      În ce domeniu și în ce oraș cauți job?

      Poți suna la 021 9124 și colegii te vor îndruma spre anunțurile de joburi care ți se potrivesc.

    • AvatarAna Maria zice

     Bună,am 15 ani și sunt din București sectorul 2 sk as dorii un loc de muncă, nustiu la marketing sa aranjez lucruri ceva va rog

    • AvatarPopa Andreea Antoneta zice

     Buna sunt Andreea ,am 15 ani si sunt din Bucuresti ,aș cauta un loc de munca dar sa lucrez după-amiază .Sunt foarte ambițioasă si îmi place să muncesc sa am bani mei

    • AvatarTibi zice

     Ma numasc Tibi , am 17 ani sunt din pitesti , imi doresc un loc de munca de dorit sa fie dupa amiaza , sa fie ceva ca pe tru un baiat , reparati

     • Bună, Tibi,

      Poți suna la 021 9124 și colegii îți vor recoamnda anunțurile de joburi care ți se potrivesc.

    • AvatarBadin Rodica zice

     Buna ziua ,ma numesc Badin Rodica am 16 ani și sunt în căutarea unui loc de munca !
     Sunt o persoana receptivă ,calma și intelegatoare .
     Nu găsesc unde sa depun CV-ul ma puteți ajuta ?

     • Bună, Rodica,

      Poți suna la 021 9124 și colegii te vor ghida spre anunțurile de joburi care ți se potrivesc.

   • AvatarManolache Alin-Georgian zice

    Buna, mă numesc Alin am 17 ani și aș vrea să-mi găsesc un loc de muncă în Buzău, nu am experiența dar vreau sa ma angajez într-un supermarket sau undeva semănător

   • AvatarAda zice

    Buna, mă numesc Ada sunt din Oradea,am 15 ani și caut un loc de muncă part time pe tot parcursul anului

    • Bună, Ada,

     Poți suna la 021 9124 și colegii îți vor recoamnda anunțurile de joburi care ți se potrivesc.

  • AvatarLăcătuș Nicoleta zice

   Buna ziua aș vrea și eu un loc de munca, am 15 ani sunt din București aș putea găsi un loc de muncă la 15 ani?!

  • AvatarAndreea zice

   Bună am 16 ani și aș vrea să mă angajez să-mi caut un loc de muncă … Mă pricep la toate : la copii vârstă între 1-2 ani…mai multe .
   Mulțumesc frumos

   • Bună, Andreea,

    Te sfătuim să suni la 021 9124 și colegii te vor îndruma spre anunțurile de joburi care ți se potrivesc.

  • AvatarDenisa-Nicoleta zice

   Bună ziua! Ma numesc Denisa Nicoleta! Am 15 ani și caut un loc de munca. Ma puteți ajuta?

   • Bună, Nicoleta,

    Ne poți spune în ce oraș și în ce domeniu cauți un loc de muncă?
    Poți suna la 021 9124 și colegii te pot îndruma spre joburile care ți se potrivesc.

 • AvatarIoana zice

  Unde este locul de munca

  • AvatarSlavu Ana Maria zice

   Am 17 ani și as vrea sa mă angajez mai am un pic sa termin clasa 11 la liceul teneologisme alexandria pe gastronomie dar imi trebue bani deoarece locuiesc în București vreun sa știu dacă pot fi angajata

   • Bună, Ana Maria,

    Găsești aici locuri de munca în gastronomie: https://www.ejobs.ro/locuri-de-munca/bucuresti/alimentatie–horeca/

    Dacă te mai putem ajuta și cu alte informații, te rugăm să ne spui.

    • AvatarCristina zice

     Buna seara!Mă numesc Cismaru Cristina Valentina,am 1
     6 ani si am nevoie sa mă angajez cat mai repede.Nu am mai lucrat până acum .
     Va rog sa luati in seama mesajul meu pentru că am nevoie.Va multumesc!

     • Bună, Cristina,

      Poți suna la 021 9124 și unul dintre colegii noștri te va îndruma spre acele joburi care ți se potrivesc.

   • AvatarBaroncea Florentina! zice

    Bună seara! Mă numesc Baroncea Florentina, am 17 și am nevoie să mă angajez cât mai repede posibil. Nu am mai lucrat până acum, nu am nici talente pe care le-aș putea folosi în scop profesional, dar cred că există un job in care mă voi descurca învățând. Vă rog să luați în seamă mesajul meu, pentru că am nevoie. Vă mulțumesc!

    • Bună, Florentina,

     Sună la 021.9124 (tarif normal) și consilierii eJobs.ro te vor îndruma spre acele anunțuri de joburi care ți se potrivesc.

     • AvatarBadea Anastasia zice

      Mi-ar placea sa am un loc de munca.Fiind la inceput de drum o sa incerc orice.Sunt o persoana foarte ambitioasa si perfectionista.Iubesc animalele si copii.

     • Bună, Anastasia,

      Poți suna la 021 9124 și consilierii eJobs.ro te vor ajuta să găsești acele anunțuri de joburi care ți se potrivesc.

   • AvatarRoxana zice

    Bună ziua! A-și dori un loc de muncă cât mai repede. Am 14 ani. Si a-și vrea în Pitești.. Mulțumesc!

    • Bună, Roxana,

     Înțelegem situația. Din păcate Codul Muncii are aceste prevederi pe care angajatorii sunt obligați să le respecte.

     Art. 13. [capacitatea juridică a salariatului]
     (1) Persoana fizică dobândeşte capacitate de muncă la împlinirea vârstei de 16 ani.
     (2) Persoana fizică poate încheia un contract de muncă în calitate de salariat şi la împlinirea vârstei de 15 ani, cu acordul părinţilor sau al reprezentanţilor legali, pentru activităţi potrivite cu dezvoltarea fizică, aptitudinile şi cunoştinţele sale, dacă astfel nu îi sunt periclitate sănătatea, dezvoltarea şi pregătirea profesională.
     (3) Încadrarea în muncă a persoanelor sub vârsta de 15 ani este interzisă.
     (4) Încadrarea în muncă a persoanelor puse sub interdicţie judecătorească este interzisă.
     (5) Încadrarea în muncă în locuri de muncă grele, vătămătoare sau periculoase se poate face după împlinirea vârstei de 18 ani; aceste locuri de muncă se stabilesc prin hotărâre a Guvernului.

   • AvatarPienariu Ștefania zice

    Buna mă numesc Ștefania am 13 ani nu am experiență as dori un job online de după masă judetul Timiș

  • AvatarLorena zice

   Buna . Ma numesc Lorena. Am 16 ani jumatate sunt din Mioveni jud.Arges si vreau sa angajez ..e foarte urgent.. sunt foarte ambitioasa si cred ca m-as descurca la orice .

 • AvatarMaria zice

  Am 15 ani , sunt dezvoltată fizic și mental , ma pot descurca destul de bine in orice domeniu !

 • AvatarAndra zice

  Bună, mă numesc Pop Ruxandra Maria , am 16 ani şi aş vrea dacă puteți să mă ajutați cu un job ..cred că aş putea lucra în orice domeniu , nu cred că ar fii ceva greu

 • AvatarMari zice

  Heiii,am 15 ani imediat fac 16 ma puteti ajuta cu un loc de muncă part time\full time? Bona,camerista,vanzator..

  • Bună, Mari,

   Găsești aici locuri de muncă în Alimentație/HoReCa: https://www.ejobs.ro/locuri-de-munca/alimentatie–horeca/
   Aici sunt locurile de muncă part-time: https://www.ejobs.ro/locuri-de-munca/part-time/

   • AvatarRoxana zice

    Buna, ma numesc Roxana , am 15 ani
    Puteti sa ma ajutati cu un loc de munca?
    Ospătar, ajutor de vânzător ..nu am experienta dar invat repede , unde prin bucuresti

    • Bună, Roxana,

     Sună la 021.9124 (tarif normal) și consilierii eJobs.ro te vor îndruma spre acele anunțuri de joburi care ți se potrivesc. De asemenea, te pot ajuta să adaptezi CV-ul la cerințele joburilor la care aplici.

     • AvatarCaraseni iulianas zice

      Buna ziua ,Ma numesc Caraseni iuliana am 15 ani,si as vrea sa ma ajutati cu un job potrivit mie .

     • Bună, Iuliana,

      Poți suna la 021 9124 și colegii te vor îndruma spre un job care ți se potrivește.

    • AvatarAna Cristina zice

     Buna, ma numesc Ana Cristina, am 16 ani si sunt din Bucuresti sector 4 si mi-as dori un loc de munca. Sunt foarte ambitioasa si imi place sa incerc lucruri noi.

     • Bună, Ana,

      Îți recomandăm să suni la 021 9124 și colegii te vor îndruma spre joburile care ți se potrivesc.

 • AvatarChis David zice

  Buna!
  Ma numesc Chis David,am apropae 16 ani si as vrea sa gasesc un loc de munca part time in domeniul de marketing in Oradea.
  Multumesc anticipat.

  • Bună, David,

   Găsești aici joburi în marketing Oradea: https://www.ejobs.ro/locuri-de-munca/oradea/marketing/
   Te poți abona și la newsletterul de joburi eJobs.ro pentru a primi cele mai noi joburi. Pentru aceasta, trebuie să intri in setările contului de candidat și să bifezi acolo alertă zilnică de joburi. Totodată, în partea drepată a CV-ului trebuie să bifezi criteriile jobului dorit pentru primi joburi pentru orașul și domeniul dorit. Pentru orice detalii, suntem aici.

   • AvatarCorneliu zice

    Buna, am 16 ani si sunt elev la Colegiul National “Grigore Ghica” filologie, sunt dezvoltat fizic si o persoana sociabila, as dori sa imi gasesc un loc de munca chiar si pe jumatate de norma, de asemena vorbeac fluent engleza.

    • Bună, Corneliu,

     Ne poți spune în ce domeniu și în ce oraș cauți un loc de muncă?
     Poți suna și la 021.9124 (tarif normal) și consilierii eJobs.ro te vor îndruma în identificarea acelor anunțuri de joburi care ți se potrivesc.

  • AvatarNaica Claudia zice

   Buna! Ma numesc Claudia,și am 15 ani,sunt din Cluj,și am nevoie de un loc de munca. Mă puteți ajuta?

   • Bună, Claudia,

    Sună la 021.9124 (tarif normal) și consilierii eJobs.ro te vor îndruma spre jobul potrivit.

 • AvatarAndrei Mihai zice

  Bună ziua! Mă numesc Cuc Andrei Mihai am 16 ani și a-și vrea la vară(dacă nu se începe școala numa decât în toamnă) să-mi caut un job în domeniul call Center-ului sau al marketingului pe județul Cluj dacă se poate. Mulțumesc frumos!

 • AvatarCosmescu Matei zice

  Buna ziua! Ma numesc Cosmescu Matei, am 13 ani sunt din Piatra Neamț și as dori sa ma angajez

  • Bună, Matei,

   Ai nevoie de acordul părinților pentru a te angaja.

   Poți suna și la 021.9124 (tarif normal) și consilierii eJobs.ro te vor ghida spre joburile care te interesează și ți se potrivesc.

 • AvatarCristea Nicu zice

  Am 17 ani si as vrea sa lucrez pe perioada verii in Galati, de preferat intr-un restaurant. Am experienta de 2 ani ca ospatar. Stiti pe cineva?

  • Bună, Nicu,

   Te rog să suni la (021)9124 – număr cu tarif normal și consilierii eJobs.ro te vor îndruma spre un job care îți place și care ți se potrivește.

   • AvatarDrăgan Raul zice

    Bună, am 16 ani și vreau sa îmi caut ceva de lucru. Nu am mai lucrat niciodată și nu știu ce să fac, în ce parte să mă îndrept

    • Bună, Raul,

     Te rog să suni la (021)9124 – număr cu tarif normal și consilierii eJobs.ro te vor îndruma spre un job care îți place și care ți se potrivește.

 • AvatarFilip Constantin zice

  Salut
  Ma numesc Filip Constantin am 15 ani, și as cauta orice fel de loc de munca, oricât, pentru ca mas lasă de școală sa lucrez acolo, dacă sar putea găsi și cu cazare în plus…

  • AvatarFilip Constantin zice

   Sunt din Vaslui apropo

  • Bună, Filip,

   Te rog să suni la (021)9124 – număr cu tarif normal și consilierii eJobs.ro te vor îndruma spre un job care îți place și care ți se potrivește.

 • AvatarAndreea Ion zice

  Bună ziua! Am 16 ani și as fi interesata de un job de vânzări prin telefon sau vânzător de haine. Va mulțumesc anticipat pentru răspuns!

  • Bună, Andreea,

   Găsești aici locuri de munca in call center care implică și vânzări: https://www.ejobs.ro/locuri-de-munca/call-center—bpo/
   Dacă ai nevoie de ajutor în identificarea acelor anunțuri de joburi care ți se potrivesc, sună la 021.9124 (tarif normal) și consilierii eJobs.ro te vor îndruma.  

  • AvatarCaloianu Ana Maria zice

   Bună. Mă numesc Ana am 17 ani și vreu și eu un loc de muncă după școală

   • Bună, Ana Maria,

    Îți recomandăm să suni la 021 9124 și colegii te vor îndruma spre locurile de muncă care ți se potrivesc.

 • AvatarZaharia gheorghe florinel zice

  Sunt elev cu vârsta de 16 ani și vreau un loc de munca, fără experienta. Seriozitate maxima, în domeniu!!

 • AvatarParaschiva Gavriluță zice

  Mă numesc Paraschiva am 15 ani fac 16 pe 11 octombrie și sunt din Iași aș dori un loc de munca part time sau full time.

 • AvatarCristina zice

  Bună ziua, am 15 ani sunt eleva, am terminat 9 clase sunt responsabila și dornica de lucru. Va rog frumos daca puteți ajutatima sa găsesc un loc de muncă în Chișinău. Va mulțumesc mult pentru atenție❤sper sa primesc ajutor

 • AvatarSavin Carina zice

  Sunt Carina,am 15 ani,am trecut clasa a 10-a,sunt o persoana comunicativă,nu am mai lucrat pana acum dar vreau sa fiu independenta,vreau sa incerc lucruri noi,ma pot descurca la orice si as vrea să fac ceva vara asta.

  • Bună, Carina,

   Sună la 021.9124 (tarif normal) și consilierii eJobs.ro te vor îndruma spre acele anunțuri de joburi care ți se potrivesc.

   • AvatarPatrik zice

    Ceau!
    Ma numesc Cotuna Patrik,am 12 ani si locuiesc in Vinga. As vrea sa imi gasesc un job. Sunt dispus sa lucrez orice.

    • Bună, Patrick,

     Din informațiile noastre te poți angaja de la 15 ani, cu acordul părinților.
     În Codul Muncii, articolul 13, alineatul 3 se precizează: Încadrarea în muncă a persoanelor sub vârsta de 15 ani este interzisă.

   • AvatarDaniel zice

    Buna ziua, am 14 ani as dori sa ma angajez la un restaurant sau hotel,sunt din bucuresti, se poate?

    • Bună, Daniel,

     Conform Codului Muncii, nu este legal să lucrezi la 14 ani.

     Acestea sunt prevederile:
     Art. 13. [capacitatea juridică a salariatului]
     (1) Persoana fizică dobândeşte capacitate de muncă la împlinirea vârstei de 16 ani.
     (2) Persoana fizică poate încheia un contract de muncă în calitate de salariat şi la împlinirea vârstei de 15 ani, cu acordul părinţilor sau al reprezentanţilor legali, pentru activităţi potrivite cu dezvoltarea fizică, aptitudinile şi cunoştinţele sale, dacă astfel nu îi sunt periclitate sănătatea, dezvoltarea şi pregătirea profesională.
     (3) Încadrarea în muncă a persoanelor sub vârsta de 15 ani este interzisă.

     Dacă îmolinești curând 15 ani, poți face asta cu acordul părinților.
     Îți lăsăm aici joburile disponibile acum în turism: https://www.ejobs.ro/locuri-de-munca/turism–hotel-staff/

 • AvatarRotariu Larisa Daniela zice

  Bună ziua am 15 ani si caut un loc de muncă am terminat 8 clase și nu am experiență

  • Bună, Larisa,

   Îți recomandăm să suni la 021.9124 (tarif normal) unde poți discuta cu unul dintre consilierii eJobs.ro care te poate îndruma spre joburile care ți se potrivesc.

 • AvatarMotreanu Karla zice

  Bună ziua!
  Mă numesc Motreanu Karla,am 15 ani și sunt din Drobeta Turnu Severin,m ar interesa un loc de munca in domeniul de ospătar,ajutor de bucatar,vanzator haine(part-time,full-time,nu contează)Dacă puteti sa ma ajutati.

 • AvatarPătrașcu Ramona Ioana zice

  Buna am 15 ani jumate si as vrea si eu sa lucrez sunt foarte dornică de a începe un loc de munca sunt ambițioasă punctuală sunt eleva la colegiul tehnic Mihai Bravu pe profilul de bucătar si sper sa gasesc un loc de munca corespunzător

 • AvatarRoxy zice

  Caut loc de munca pwmtriun tanar de 15-16 ani
  PITESTI
  Agricultura..constructii..spălătorii auto..

 • AvatarHarabula Iulian Andrei zice

  Caut un loc de munca nu contează ce profil am 15.ani

  • Bună, Iulian,

   În ce domeniu și în ce oraș cauți un loc de muncă?
   Dacă ai nevoie de ghidare în identificarea acelor locuri de muncă care ți se potrivesc, te sfătuim să suni la 021.9124 și consilierii eJobs.ro te vor ajuta.

 • AvatarTamas zice

  Buna, am 15 ani şi caut loc de munca pentru timpul verii. 🙂

 • AvatarMihaela zice

  As vrea și eu un job ca bona în zona Vrancei
  Am 16 ani, sau ca vânzătoare full tine sau în timpul zilei

 • AvatarRaluca zice

  Bună ziua! Sunt Raluca si am 15 ani și 7 luni. As vrea sa lucrez în aceasta vara și ma întrebam dacă ma puteți ajuta. Învăț repede, am multa răbdare și sunt conștiincioasa în tot ce fac. Locuiesc în București. Am acordul părinților pentru a lucra. Mulțumesc!

  • Bună, Raluca,

   Poți suna la 021.9124 și consilierii eJobs te vor ajuta să găsești acele anunțuri de joburi care ți se potrivesc.

 • AvatarToader Iulian zice

  Buna,Am16 ani si as vrea sa ma ocup cu ceva in vara asta,ce loc de munca mi se potriveste?

  • Bună, Iulian,

   Poți suna la 0219124 și consilierii eJobs te vor ajuta cu recomandări de joburi care ți se potrivesc.

 • AvatarIulia zice

  Buna! Am 17 ani, implinesc 18 in februarie, si imi doresc sa imi gasesc un job part time sau cu program flexibil prin care as putea sa strang bani pentru facultate, dar care sa nu imi ocupe din timpul necesar liceului. Mi-ar placea un job intr-o librarie/biblioteca sau unul in care sa ajut oameni.

  • Bună, Iulia,

   Aici sunt joburile part time: https://www.ejobs.ro/locuri-de-munca/part-time/
   Poți suna și la 021 9124 și consilierii eJobs.ro te pot îndruma spre joburile dorite.

   • AvatarAlexandra zice

    Bună! Sunt Alexandra , am 17 ani și aș vrea să gasesc un loc de muncă potrivit vârstei si aptitudinilor mele . Sunt poetă (peste 200 de poezii scrise și ceva proză), pictez , cânt și am participat la diverse concursuri în domeniul artei și am câteva premii ( am redactat si articole pentru diverse pagini și revista liceului ). Sunt o persoană comunicativă, cu un vocabular extins hotărâtă, serioasă și dornică de reușite.

    • Bună, Alexandra,

     Te sfătuim să suni la 021 9124 și consilierii eJobs.ro te vor îndruma spre acele joburi care ți se potrivesc.

 • AvatarTudor Costi zice

  Salut, ma numesc Tudor Costi, am 15 ani si locuiesc în București. Doresc sa ma angajez, dar nu gasesc unde, daca ma puteti ajuta as ramane recunoscător.

 • AvatarMunteanu Carmen-Alexandra zice

  Buna ziua! Ma numesc Carmen si am 18 ani, vreau sa ma angajez urgent dar nu gasesc nimic pentru un elev .. Locuiesc în București si as vrea ceva in domeniul cărților sau in orice..

  • Bună, Carmen,

   Poți suna la 021 9124 și consilierii eJobs.ro te vor ajuta să găsești acele anunțuri de joburi care ți se potrivesc.

   • AvatarCaraseni iuliana zice

    Buna ziua ,am 15 ani si as vrea sa ma angajez oriunde sunt joburi potrivite pentru varsta mea .Vreau sa castig singura banul meu.Multumesc

    • Bună, Iuliana,

     În ce domeniu vrei să te angajezi?
     Poți suna și la 0219124 și consilierii eJobs te vor ghida spre joburile care ți se potrivesc.

   • AvatarRacovicea Ioana zice

    Buna , aș dori să îmi găsesc un loc de muncă în comerț , și aș dori în Timișoara dacă sar putea să îmi dați vreun sfat ?

 • AvatarPașcovici Andreea zice

  Sunt din suceava și as vrea sa muncesc

  • Bună, Andreea,

   În ce domeniu vrei să lucrezi?
   Poți suna și la 021 9124 și consilierii eJobs.ro te vor îndruma spre joburile care ți se potrivesc.

 • AvatarTătar Corina zice

  Buna ziua! Ma numesc Corina și am 14 ani (in 3 luni implinesc 15). Caut loc de munca pentru mine si prietena mea Diana (si ea implineste 15 ani luna viitoare). Am prefera ca job-ul sa fie dupa ora 15 (suntem la liceu). Stiu ca orasul Cluj e un oras mare si sper ca ne vom gasi si noi ceva!

  • Bună, Corina,

   În ce domeniu v-ar plăcea să lucrați?
   Puțeți suna la 021 9124 și colegii vă pot îndruma pe loc spre locurile de muncă care vi se potrivesc.

 • AvatarBanu Teodor Gabriel zice

  Bună ma numesc Banu Teodor Gabriel am 17 ani și îmi caut un loc de munca cu cazare am mai lucrat ca casier și ca barman și barist îmi caut urgent dacă se poate
  Sunt și moinesti
  Jud. Bacău.

  • Bună, Teodor,

   Poți suna la 021 9124 și colegii te vor îndruma spre acele anunțuri de joburi care ți se potrivesc.

 • AvatarMiahi Georgel zice

  Bună ma numesc mihai si am 16 ani si mar intera forte mult un loc de munca sunt dezvoltat fizic mental si ma pricep aproape la ori ce

  • Bună, Mihai,

   În ce domeniu ți-ar plăcea să lucrezi?
   Poți suna și la 021 9124 (de la luni până vineri, 9-18.00) și colegii te pot îndruma spre acele anunțuri de joburi care ți se potrivesc.

  • AvatarSilvestru sebastian zice

   Buna sunt Sebastian am 16 ani și as dorii sa lucrez pe spalator de vase sau curățenie în restaurante din iasi

 • AvatarFlorin zice

  Salut . Am 15 ani in aproape 3 luni fac 16 ani si vreau un loc de munca in orice domeniu. Targ-Jiu. Multumesc.

 • AvatarNastasia Gabriela zice

  Buna ziua! Ma numesc Gabriela, am 16 ani, sunt din Bucuresti si mi-ar placea foarte tare sa am un loc de munca. Multumesc!

 • AvatarDumitrescu Nicholas Andrei zice

  Buna ziua, ma numesc Dumitrescu Nicholas Andrei, am aproape 18 ani și caut de munca, ca și experiența am aproape 2 ani de munca ca și ajutor de barman, și putina experiența ca și runner, sunt descurcăreț, sociabil și învăț repede. Menționez ca nu contează ce job e disponibil atât timp cât este in București, sectorul 3, part-time/full-time, nu contează, mulțumesc.

 • AvatarStefania zice

  Eu sunt Stefania, am 16 ani, sunt din Horezu jud. Vâlcea și as vrea ceva cu jumatate de norma având în vedere ca am ore online începând de la ora 14. Ce mi puteți recomanda sa aleg? Sau am ceva variante?

 • Avatarionut zice

  buna ! am 15 ani si vreau sa ma angajez in orice domeniu ,sunt baiat mai am putin si fac 16 ani !

  • Bună, Ionuț,

   În ce oraș dorești să te angajezi?
   Poți suna și la 021 9124 și colegii te pot îndruma spre acele anunțuri de joburi care ți se potrivesc.

 • AvatarGiorgiana zice

  Buna ma numesc giorgiana am 16 ani si am o fetita de 2 ani mias dori sami gasesc si eu un job am terminat clasa a saptea la care am pus pauza pt fetita.

  • Bună, Giorgiana,

   Te sfătuim să suni la 021 9124 și colegii te vor ghida spre acele anunțuri de joburi care ți potrivesc.

 • AvatarMadalina zice

  Buna ziua! Am 17 ani și as vrea sa ma angajez, nu am niciun fel de experienta dar sunt foarte motivata, însă as vrea un job care sa mi permită sa am destul timp sa invat și sa aloc școlii

  • Bună, Mădălina,

   Poți alege din aceste joburi:mhttps://www.ejobs.ro/locuri-de-munca/no-experience/

   O altă variantă este să suni la 021 9124 și colegii te vor ghida spre acele anunțuri de joburi care ți potrivesc.

 • AvatarUrsu Andreea zice

  As avea nevoie de un loc de munca part time pana la ora 12 de la 7 sau 8 am 15 ani si as dori un loc de munca in Focsani va rog!
  Am experienta la copii am stat cu 4 nepoti cativa ani.

 • AvatarMarilena zice

  ma pot angaja la 13 ani? de ex la un restaurant sau ceva de genul?

  • Bună, Marilena,

   Acestea sunt prevederile din Codul Muncii pentru vârsta minimă de angajare:

   Art. 13. [capacitatea juridică a salariatului]
   (1) Persoana fizică dobândeşte capacitate de muncă la împlinirea vârstei de 16 ani.
   (2) Persoana fizică poate încheia un contract de muncă în calitate de salariat şi la împlinirea vârstei de 15 ani, cu acordul părinţilor sau al reprezentanţilor legali, pentru activităţi potrivite cu dezvoltarea fizică, aptitudinile şi cunoştinţele sale, dacă astfel nu îi sunt periclitate sănătatea, dezvoltarea şi pregătirea profesională.
   (3) Încadrarea în muncă a persoanelor sub vârsta de 15 ani este interzisă.

 • AvatarTapu Constantin Andrei zice

  Buna seara,ma numesc Tapu Constantin Andrei am 15 ani si as dori sa imi gesesc un job perfect mie cum ar fi la o spalatorie auto sau ajutor la un restaurant.As dori sa fie part-time de la ora 2 pana la ora 8 sau 9.As dori sa imi luati in considerare ms.Multumesc

 • AvatarGabriela zice

  Bună, mă numesc Gabriela și am 16 ani fac 17 peste 3 luni. Sunt elevă și aș vrea să lucrez în timpul liber în Focșani. Țin să menționez că sunt la liceu de la 8 până la 13

 • AvatarFlori zice

  Buna,ma numesc Flori am 15 ani și as vrea sa lucrez pe timpul vacanței și mi-ar place sa lucrez 8 ore într-un restaurant
  Îmi place sa socializez cu oameni

 • AvatarAntonela zice

  Salut.Mă numesc Antonela,am 16 ani și doresc să îmi găsesc de muncă pe parcursul vacanței de vară în Suceava.

  • Bună, Antonela,

   Aici găsești joburile disponibile în Suceava: https://www.ejobs.ro/locuri-de-munca/suceava/
   Poți suna și la 021 9124 și colegii te vor ghida spre acele anunțuri de joburi care ți se potrivesc.

   • AvatarOnofrei Diana zice

    Buna , ma numesc Diana ,am 13 ani si sunt interesată de un loc de munca in Focșani pe perioada vacanței de vară.

    • Bună, Diana,

     Codul Muncii are următoarele prevederi referitoare la vârsta la care poți lucra:

     Art. 13. [capacitatea juridică a salariatului]
     (1) Persoana fizică dobândeşte capacitate de muncă la împlinirea vârstei de 16 ani.
     (2) Persoana fizică poate încheia un contract de muncă în calitate de salariat şi la împlinirea vârstei de 15 ani, cu acordul părinţilor sau al reprezentanţilor legali, pentru activităţi potrivite cu dezvoltarea fizică, aptitudinile şi cunoştinţele sale, dacă astfel nu îi sunt periclitate sănătatea, dezvoltarea şi pregătirea profesională.
     (3) Încadrarea în muncă a persoanelor sub vârsta de 15 ani este interzisă.

    • AvatarDobre viorel zice

     Mi-as dori foarte mult sa imi gasesc ceva de munca am doar 14 ani

     • Bună, Viorel,

      Acestea sunt prevederile din Codul Muncii referitoare la vârsta de la care poți lucra:

      Art. 13. [capacitatea juridică a salariatului]
      (1) Persoana fizică dobândeşte capacitate de muncă la împlinirea vârstei de 16 ani.
      (2) Persoana fizică poate încheia un contract de muncă în calitate de salariat şi la împlinirea vârstei de 15 ani, cu acordul părinţilor sau al reprezentanţilor legali, pentru activităţi potrivite cu dezvoltarea fizică, aptitudinile şi cunoştinţele sale, dacă astfel nu îi sunt periclitate sănătatea, dezvoltarea şi pregătirea profesională.
      (3) Încadrarea în muncă a persoanelor sub vârsta de 15 ani este interzisă.

 • AvatarGiorgiana Anca zice

  Bună ziua, numele meu este Giorgiana Anca am 16 anii și aș avea mare nevoie de un loc de multa, locuiesc în Timișoara va rog frumos ma puteți ajuta?

 • AvatarSofian zice

  Bună! Ma numesc Sofian și sunt din Codlea,Brașov
  As dori un loc de munca în tâmplărie am putina experienta

Leave a Reply