• 18 Noi. 2008
  • 1 min

Model de scrisoare de recomandare

scrisoare de recomandare
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Ai primit o scrisoare de recomandare de la actualul angajator? Asta înseamnă că și tu ar trebui să știi cum ar trebui să arate, ce așteptări trebuie să iei și ce ar trebui să sublinieze acesta în scrisoarea respectivă.

Uite cum ar trebui să arate o scrisoare de recomandare!

 

Dragă (Nume, Prenume),

(Numele complet al angajatului) a fost angajatul companiei (Numele Companiei) din Noiembrie 1999 cand a fost angajat/ă pe poziția de (Poziție/ Titlul postului 1). În Decembrie 2000 a fost promovat/ă în postul de (Poziție/ Titlul postului 2) care reprezintă jobul său actual.

Responsabilitățile sale ca (Poziție/ Titlul postului 1) includeau (Responsabilitatea1), (Responsabilitatea 2) și (Responsabilitatea 3). Dupa ce a preluat postul de (Poziție/ Titlul postului 2) responsabilitățile sale de lucru s-au modificat pentru a include și (Responsabilitatea 4), (Responsabilitatea 5) și (Responsabilitatea 6).

El/ Ea este un/o angajat/ă foarte devotat/ă. Punctele sale tari sunt aparente mai ales în abilitatea sa de învățare, spiritul de echipă, calitățile de lider și respectarea termenelor limită.

Printre realizările sale se numără: (Realizarea 1), (Realizarea 2) si (Realizarea 3). (Numele angajatului) este un (Pozitie/ Titlul postului) capabil, și vi-l recomandăm cu încredere pentru o astfel de pozitie.

Cu respect,

(Nume) și (Poziție)

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

Cinci pași pentru o scrisoare de intenție personalizată

Mai contează scrisoare de intenție?

A fost util articolul? 1

Lasă un răspuns