• 11 Feb. 2014
  • 2 min

Nou pe eJobs! Servicii profesionale de consiliere in cariera.

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

De-a lungul timpului, in cadrul intalnirilor cu candidatii, la  targurile de joburi sau a evenimentelor la care am participat, dar si din feedback-ul transmis in scris […]

De-a lungul timpului, in cadrul intalnirilor cu candidatii, la  targurile de joburi sau a evenimentelor la care am participat, dar si din feedback-ul transmis in scris de candidatii ce au CV-ul inregistrat pe eJobs, am constatat necesitatea existentei unui serviciu care sa le ofere acestora posibilitatea de a primi consiliere pe continutul CV-ului si dorinta lor de a beneficia de  parerea avizata a unui specialist, vizavi de felul in care este structurata informatia in CV-ul pe care urmeaza sa-l trimita in atentia unui potential angajator.

Privind lucrurile din perspectiva angajatorilor, am sesizat dorinta acestora de a primi CV-uri personalizate, care sa reflecte in mod profesionist, experienta si aptitudinile candidatului ce urmeaza sa-l intervieveze, punand accent pe continutul relevant al CV-ului, pe cuvintele cheie de impact, pe modul in care sunt prezentate informatiile ce-l diferentiaza pe un candidat, de altii, din lista de aplicanti.

 

In sprijinul candidatilor eJobs aflati in cautarea unui loc de munca, am dezvoltat impreuna cu CVdesigners.ro, un parteneriat  interesant, care le va permite acestora  sa beneficieze de servicii profesionale de consiliere in cariera.

 

Cum te ajută punctual parteneriatul eJobs – CVdesigners.ro?

Mecanismul dezvoltat impreuna cu CVdesigners este simplu: candidatii trebuie sa aiba cont de candidat inregistrat pe eJobs, si implicit, CV-ul completat in cont.

Astfel, dupa logarea in cont, candidatii vor avea in contul propriu un cod care le va permite obtinerea unei reduceri de 5%, aplicabila tuturor serviciilor de consiliere profesionala, oferite de CVdesigners.

Rolul CVdesigners este de a crea o strategie de branding pentru candidatul eJobs care apelează la serviciile lor, în aceeaşi manieră în care o companie de publicitate dezvoltă strategia cea mai potrivită de promovare pentru un produs. Întreaga echipă CVdesigners.ro este alcatuită din specialişti cu experientă academică si profesională în străinătate, expertiză în comunicare strategică, publicitate, psihologie, HR, recrutare, definire si poziţionare a brandului profesional.

 

Servicii profesionale de consiliere in cariera

CVdesigners.ro este primul serviciu online de creare şi editare de CV-uri din România, ce adresează nevoile unei pieţe suprasaturate de modele standard şi de lipsa diferenţierii dintre candidaţi. Serviciile oferite au două funcţii: crearea unui brand profesional pentru candidat şi de asemenea uşurarea muncii angajatorului, care poate compara mai uşor profilele primite, dincolo de clişee sau materiale impersonale.

CVdesigners.ro se adresează mai ales clienţilor din generaţia Y, care înţeleg importanţa investirii în propria dezvoltare şi imagine şi cărora site-ul le oferă următoarele servicii şi avantaje:

– Crearea şi editarea de CV-uri profesioniste printr-o platformă online ce pune accent pe convenienţă şi accesibilitatea serviciului oricând şi din orice colţ al lumii;

– Managementul carierei (structurarea unui plan de carieră şi managementul schimbărilor profesionale);

– Consiliere profesională prin serviciul Back to Romania, pentru a susţine revenirea în ţară şi integrarea mai uşoară a persoanelor cu experienţă în străinătate, oferită de profesionişti care la rândul lor au trecut prin procesul respectiv de acomodare;

– Practica pentru interviu în limba engleza cu un vorbitor nativ din Statele Unite, cu expertiză solidă în HR training şi recrutare.

 

 

A fost util articolul? 0
curriculum vitae

Leave a Reply