• 16 Aug. 2019
  • 1 min

(P) 6 semne ca ai un manager toxic. Demisioneaza sau confrunta-l!

semne ca ai un manager toxic
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Relatia pe care o ai cu managerul companiei este extrem de importanta. Impactul unui manager toxic este major pentru bunul mers al activitatii, deoarece de cele mai multe ori creeaza disconfort in relatiile profesionale si duce la o serie de situatii neplacute.

In cazuri foarte grave, impactul unui manager toxic poate duce si la demisii.

Numeroase studii au aratat ca peste 50% dintre angajati si-au dat demisia din cauza conducerii, iar lucrurile nu se vor indrepta intr-o directie buna daca vorbim in continuare de un management toxic.

Foarte multi directori de companii ar putea sustine ca motivele pentru care se confrunta cu demisii sunt strans legate de slaba performanta a angajatilor sau de lipsa experientei. Astfel de explicatii apar din cauza ca ei nu detin toate informatiile cu privire la problemele pe care le-au intampinat angajatii lor de-a lungul timplui sau din cauza ca au fost influentati de manageri si team leaderi.

Si, din moment ce foarte multi directori isi doresc performanta si nu sunt dispusi sa isi cunoasca mai bine angajatii, este foarte putin probabil ca ei sa aiba in echipa oameni creativi, capabili sa aduca rezultate bune pe termen lung.

Citește continuarea în articolul 6 semne ca ai un manager toxic. Demisioneaza sau confrunta-l!

A fost util articolul? 0
manager toxicsemne manager toxic

Leave a Reply