• 23 Dec. 2019
  • 1 min

(P) Ai profil de LinkedIn? Ce trebuie sa modifici acum!

Ai profil de LinkedIn Ce trebuie sa modifici acum!

Nu toate drumurile duc la Roma. Cel putin nu in cazul carierei! Daca iti doresti sa faci schimbari importante in viata profesionala, este important sa stii ce drum sa urmezi. Sau macar sa ai habar ce trebuie sa faci pentru a-ti creste sansele de angajare. Daca ai un profil de LinkedIn, ai putea incepe de aici.

CV-urile trimise in format Word direct la departamentul de HR nu mai sunt la moda. Aceasta metoda de a aplica pentru un job nou este pe cale de disparitie, deoarece cele mai mari companii apeleaza la headhunters sau la recruteri cu experienta.

Potentialul unui angajat este vizibil de la prima vedere sau… de la prima vizualizare de profil. Din moment ce totul se muta in sectorul digital, este indicat sa fii cat mai bine pregatit.
Asadar, incepe prin a-ti imbunatati profilul de LionkedIn, deoarece foarte multe companii angajeaza si prin intermediul acestui canal.

 

Ce trebuie sa faci daca ai un profil de LinkedIn

Profilul tau de LinkedIn este precum o carte de vizita. El este cel mai bun tool pentru a te prezenta in cea mai buna lumina si pentru a pune in evidenta cele mai valoroase calitati si aptitudini pe care le ai. Este biletul tau catre un job mai bun sau, in timp, catre o activitate pe cont propriu.

 

Spune lumii cine esti. Sau arata cine esti, mai bine spus!

Profilele de LinkedIn care sunt insotite de o poza se bucura de cele mai multe vizualizari. Companiile isi doresc sa stie pe cine recruteaza, motiv pentru care poza trebuie sa te reprezinte in totalitate. Alege o poza tip portret sau o poza in care te afli intr-un mediu de business.

Citește continuarea în articolul: Ai profil de LinkedIn? Ce trebuie sa modifici acum!

A fost util articolul? 0
profil de LinkedInsansele de angajare

Leave a Reply