• 15 Oct. 2019
  • 1 min

(P) Creezi relatii la job doar cu oamenii care iti plac?

(P) Creezi relatii la job doar cu oamenii care iti plac
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Relatiile pe care la avem la job sunt foarte importante, deoarece ele ne influenteaza in mod direct starea si ne determina sa actionam intr-un sens pozitiv sau… negativ. De regula, desi nu este un lucru pe care cei mai multi dintre noi l-am recunoaste cu usurinta, cei mai multi angajati creeaza relatii la job doar cu oamenii pe care ii agreeaza.

Diferentele care tin de religie, rasa, aspectul fizic si multe altele ne influenteaza in mod direct relatiile pe care ii avem cu persoanele din jurul nostru. Iar la toate acestea se adauga si cele care tin de comportament, stil de viata, limbaj verbal sau nonverbal si obiceiuri.

Cu alte cuvinte, avem un set de valori foarte bine definit, insa destul de subiectiv cand vine vorba de relatiile pe care le avem cu alti oameni, in special in mediul profesional.

Potrivit Harvard Business Review, cele mai multe situatii conflictuale la job iau nastere din motive superficiale, iar de regula acestea sunt bazate pe aspectul fizic sau pe stilul vestimentar. Mai mult decat atat, discutiile negative vin de cele mai multe ori din partea persoanelor de sex feminin, care sunt mult mai atente la detalii si care pot fi mult mai transante in momentul in care fac unele afirmatii despre colegii sau colegele de birou.

Citește continuarea în articolul Creezi relatii la job doar cu oamenii care iti plac!

A fost util articolul? 0
jobrelatiiRelatii la job

Leave a Reply