• 22 Jan. 2020
  • 1 min

(P) Cum sa ai o cariera de succes in 2020: sfaturi practice si gratuite!

(P) Cum sa ai o cariera de succes in 2020 Sfaturi practice si gratuite!
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Ai intrat in noul an cu ganduri sa faci schimbari importante in ceea ce priveste activitatea profesionala? Poate ca urmaresti o marire de salariu sau un nou job… indiferent care sunt planurile tale la inceputul acestei luni, poti sa tii cont de cateva sfaturi care te vor ajuta sa ai o cariera de succes in 2020!

Este esential sa ai o viziune cat mai clara asupra lucrurilor pe care vrei sa le faci si, desigur, sa treci la actiune! Timpul nu iarta pe nimeni, asa ca acum este momentul cel mai bun sa iti notezi intr-o agenda toate lucrurile pe care vrei sa le faci in perioada urmatoare.

Cum sa ai o cariera de succes in 2020

Defineste-ti imaginea

Cand vine vorba de viata profesionala, este esential sa ai o poveste foarte bine conturata. Este vorba de imaginea pe care o afisezi in fata lumii si care te ajuta sa atingi mult mai usor obiectivele dorite. Desi toata lumea are ceva de spus, incearca sa faci diferenta. Subliniaza ce atuuri ai, care sunt calitatile tale cele mai mari, ce te recomanda sa lucrezi intr-un domeniu, ce experienta te defineste cel mai mult sau ce aspiratii ai. Ai grija ca toate aceste informatii sa apara in CV-ul tau sau sa fie publice (daca ai un profil de LinkedIn, cu atat mai bine!).

Fa curatenie

Daca iti doresti sa atingi succesul, este esential sa stii ca mediul in care alegi sa stai are cea mai mare contributie. Astfel, 2020 este cel mai bun prilej sa faci curatenie in viata ta si sa renunti la toate acele situatii, obiceiuri sau decizii care te impiedica sa-ti atingi obiectivele.

Citește continuarea în articolul: Cum sa ai o cariera de succes in 2020: Sfaturi practice si gratuite!

A fost util articolul? 3

Leave a Reply