• 31 Jul. 2019
  • 1 min

(P) Parcurile de aventura sunt locurile de pe urma carora castiga toata lumea

Parcurile de aventura sunt locurile de pe urma carora castiga toata lumea (2)
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Viata noastra cotidiana reprezinta un sir lung de responsabilitati si mult stres inutil. Ne facem griji ca nu ne putem plati chiria sau creditul de la banca, ne facem griji pentru viitorul nostru, ca nu avem bani pusi deoparte pentru pensie, ne facem griji pentru aproape orice

Daca traim cu gandul la ce va fi peste un an, cinci sau zece ani, de atatea griji poate nici nu mai apucam sa vedem ce se va intampla peste zece, cinci sau chiar un an.

Viata ar trebui sa fie o mica aventura de care sa ne bucuram din plin. Stim asta cu totii, pentru ca asa scrie in carti, dar cati dintre noi chiar pun in practica ce au invatat din carti?

Tot mai multi romani au prins gustul micilor aventuri si petrecerii timpului in aer liber, astfel ca parcurile de acest gen de la noi din tara au din ce in ce mai multi clienti pe an ce trece. Aerul curat, micile distractii si activitatile cu care te imbie aceste zone de agrement sunt greu de refuzat si astfel parcurile de distractii sunt din ce in ce mai cautate. Incasarile cresc, romanii se distreaza si toata lumea are de castigat.

Iata cum aratau, potrivit risco.ro, situatiile financiare (cifra de afaceri si profit) ale trei dintre cele mai atractive parcuri de aventura si agrement de la noi din tara!

Citește continuarea în articolul Parcurile de aventura sunt locurile de pe urma carora castiga toata lumea!

A fost util articolul? 0

Leave a Reply