• 5 Sep. 2019
  • 1 min

(P) Tipologii diferite de persoane. Cum le faci fata la job!

Tipologii diferite de persoane Cum le faci fata la job
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Poti sa iti alegi prietenii, insa nu poti sa-ti alegi colegii. Cea mai mare parte a timpului o petreci la birou si, indiferent ce job ai, este foarte putin probabil sa nu intalnesti tipologii diferite de persoane sau sa nu te confrunti cu grupuri foarte mari, in care iti este mai greu sa te integrezi.

Iti place sau nu, la job petreci cel putin opt ore pe zi, motiv pentru care este esential sa stii cum sa comunici cu colegii de birou.

Piata muncii este din ce in ce mai complexa si mai diversificata, ceea ce este bine. Insa toate aceste schimbari duc si la crearea unei diversitati in ceea ce priveste tipologiile de persoane. Sunt oameni care provin din medii diferite, au o cultura diferita, au alta religie sau nationalitate, sunt deschise la schimbari sau, din contra, sunt mai traditionaliste in gandire.

Nu trebuie sa depui un efort pentru a avea o relatie perfecta cu toti colegii tai, insa cu siguranta este esential ca relatiile cu acestia sa fie cat mai relaxate. Din moment ce zilnic te intalnesti cu ei, mai mult ca sigur nu iti vei dori sa ai de-a face cu situatii tensionate, care iti creeaza disconfort.

Citește continuarea în articolul Tipologii diferite de persoane. Cum le faci fata la job!

A fost util articolul? 0
tipologii diferite de persoane

Leave a Reply