• 14 Jun. 2016
  • 2 min

Procesul de selecţie al Burselor Executive MBA se termină în curând

Deadline-ul pentru înscrierile la bursele oferite de COTRUGLI Business School, pentru programul său acreditat Executive MBA, este 17 iunie. eJobs te încurajează să profiţi de această oportunitate şi să câştigi una dintre cele 6 burse.

În fiecare an, eJobs şi COTRUGLI Business School organizează un program de acordare a burselor. EMBA-ul (Masterul Executiv de Administrare a Afacerilor) permite managerilor din România să îşi dezvolte cariera în una dintre cele mai bune şcoli de business din regiunea de Sud-Est a Europei.
În prezent, există o cerere foarte mare pentru burse, aşa că te încurajăm să aplici aici în timp util.

Iată care sunt cerinţele pentru a fi eligibil în programul de Executive MBA :

 

  • Diplomă universitară
  • Cunoştinţe solide de limba engleză
  • Cel puţin 5 ani de experienţă managerială

 

Candidaţii care s-au înscris până acum în programul de EMBA, prin procesul de burse, povestesc că au devenit mult mai competitivi pe piaţa muncii şi au avansat mai uşor în carieră. Pe lângă acest aspect, cei care vor să îşi deschidă sau să-şi dezvolte propriile afaceri punctează faptul că principalul avantaj al programului de EMBA este oportunitatea de a-şi consolida abilităţile antreprenoriale şi de a întâlni experţi alături de care îşi pot împărtăşi cunoştinţele şi experienţă. De asemenea, un număr mare de candidaţi subliniază importanţa acreditării AMBA, unul dintre principalele motive ale înscrierii.

 

Cotrugli Business School

Absolvenţii EMBA la COTRUGLI Business School.

 

Schimbul de experienţă, una dintre cele mai bune metode de învăţare

 

Punctul forte al programului EMBA este aplicabilitatea a tot ceea ce înveţi în lumea afacerilor. Studiile de caz permit participanţilor să lucreze pe modele de business reale din întreaga lume, cu un accent deosebit pe pieţele locale. Mai mult decât atât, studenţilor li se cere să lucreze în echipe, membrii echipei provenind din domenii diferite de business. Această metodă de lucru se aplică tocmai pentru a încuraja schimbul de experienţă între participanţi şi este cea mai eficientă tactică pentru învăţare. După orele de curs, locul tău de muncă devine un laborator în care testezi tot ce ai învăţat în clasă.

Despre şcoală

 

COTRUGLI Business School oferă educaţie de business pentru toate nivelurile de management prin cele 3 programe MBA (Internaţional, Executiv şi Chief Executiv) Cu 2 centre educaţionale în Belgrad şi Zagreb, birouri în Bulgaria, România, Slovenia, China, Muntenegru şi Emiratele Arabe Unite, COTRUGLI creează o vastă reţea de alumni şi atinge culturi şi medii de business din întreaga lume. Până acum, COTRUGLI şi partenerii săi au investit peste 4 milioane EURO în proiectul burselor EMBA în întreaga regiune.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply