• 16 Feb. 2018
  • 2 min

Cauți un punct de pornire în carieră? Găsește-l aici!

LIDL-Romania-Punct-de-pornire-în-carieră
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Compania de retail Lidl își croiește povestea de succes în peste 28 de țări. În România a intrat în 2011 și de atunci a deschis peste 200 de magazine, 4 centre logistice și a angajat peste 5000 de oameni. Echipa retailerului este în continuă creștere, iar dacă erai în căutarea locului potrivit în care să îți începi cariera, află în continuare ce oportunități te așteaptă la Lidl România.

Compania de retail Lidl își croiește povestea de succes în peste 28 de țări. În România a intrat în 2011 și de atunci a deschis peste 200 de magazine, 4 centre logistice și a angajat peste 5000 de oameni. Echipa retailerului este în continuă creștere, iar dacă erai în căutarea locului potrivit în care să îți începi cariera, află în continuare ce oportunități te așteaptă la Lidl România.

Lidl a luat naștere în anii 30, în Germania, așa că vine cu o cultură organizațională puternică în spate, construită pe parcursul a câtorva decenii. Etica de muncă, ambiția și responsabilitatea sunt câteva din valorile-cheie ale companiei, care îi ghidează deciziile, abordarea, cât și motivația echipelor. Dacă te regăsești în aceste valori sau vrei să le adopți mai bine în propria ta dezvoltare profesională, descoperă joburile disponibile la Lidl pe ejobs.ro.

Posturi diverse și șansa de a avansa

Indiferent dacă ai sau nu experiență, la Lidl vei găsi un post potrivit pentru tine. Ca Vânzător vei descoperi tot ce trebuie să știi despre buna funcționare a magazinului la nivel operațional. Pe măsură ce evoluezi profesional, vei putea deveni Manager de Magazin sau chiar Șef de Vânzări, responsabil de mai multe magazine dintr-o zonă. Desigur, dacă ai deja experiență într-unul dintre aceste poziții, cu siguranță vei avea o șansă de a găsi ceva potrivit CV-ului tău la Lidl.

Dacă ești o fire extrem de organizată și-ți place să găsești soluții chiar și-atunci când nu sunt aparente, atunci posturile disponibile în centrele logistice s-ar putea să te atragă mai mult. Acolo vei face cunoștință cu o echipă dedicată de persoane care te va ajuta să deprinzi repede tot ce trebuie să știi într-un astfel de loc de muncă.

Special pentru elevi, studenți și absolvenți

Lidl România participă activ în educarea tinerilor și pregătirea acestora pentru piața muncii. De aceea oferă training-uri speciale pentru studenți și absolvenți, în care aceștia pot acumula experiență profesională de la specialiști în domeniu. Internship-urile durează 3 luni și includ activități practice în domeniul ales (Achiziții, Juridic, Marketing, Contabilitate etc.), remunerație lunară, programe de mentorat și, nu în ultimul rând, șansa de a rămâne în companie la finalul training-ului. Așadar, dacă nu știi încă ce domeniu ți se potrivește, în cadrul programelor Lidl vei avea ocazia să descoperi postul potrivit pentru tine.

Mai mult, Lidl România pune la dispoziția celor care au terminat clasa a VIII-a și care au până în 26 ani un program de școlarizare alternativă – Certificarea Internațională Comerciant-Vânzător, care le oferă tinerilor care doresc să învețe o meserie o experiență practică și un punct de pornire către o carieră de succes.

Angajator de Top

Lidl România a primit titlul de Angajator de Top în 2017 și 2018, iar interesul companiei pentru dezvoltarea profesională a angajaților săi reflectă această certificare. În cadrul acestei companii, orice angajat va descoperi că are șanse egale de a avansa pe măsura experienței și rezultatelor sale. Singura motivație cu care trebuie să pornească la drum este ambiția. Restul celor necesare pentru a se dezvolta profesional le va primi direct din partea companiei.

Te tentează un viitor în cadrul companiei Lidl România? Atunci descoperă posturile disponibile pe ejobs.ro și aplică acum!    

A fost util articolul? 1

Leave a Reply