• 14 Dec. 2016
  • 2 min

Rezervă-ți un loc la Gala Business Women Forum Romania 2017

Rezervă-ți un loc la Gala Business Women Forum Romania 2017
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Business Women Forum Romania (BWFR) marchează începutul anului 2017 cu o gală de excepție, care își propune să aducă împreună, într-un cadru festiv, comunitatea de business din România.

Pe 19 ianuarie, membrele Business Women Forum Romania, alături de prieteni și parteneri ai organizației se întâlnesc la Willbrook Platinum, Bambus Ballroom pentru o seară în care networking-ul de calitate este completat cu speech-uri memorabile ale unor vorbitori de renume, cu momente speciale de entertainment și degustare de vinuri.

De asemenea, comunitatea BFWR va face o retrospectivă a succeselor obținute în 2016:

  • atingerea unui număr de 1600 de membre, doar din București;
  • conceptul și managementul a peste 50 de evenimente de networking, workshop-uri, seminarii și târguri;
  • suport acordat IMM-urilor din numeroase domenii de activitate;
  • sprijin pentru peste 20 de organizații non-guvernamentale prin facilitarea participării gratuite la activitățile BWFR, susținându-le astfel dezvoltarea și integrarea în comunitatea de afaceri;
  • sprijinul financiar de 5000€ acordat Asociației Down București în urma participării la emisiunea „Bravo, România!” cu o echipă formată din 14 membre BWFR;
  • lansarea Made in Womania, prima cooperativă a designerilor și artiștilor din România care participă împreună în târguri speciale;
  • lansarea aplicației mobile BWFR, cu acces gratuit pentru membrele forumului, pentru a facilita comunicarea dintre acestea.
BWFR este o organizație non-profit dedicată dezvoltarii și suportului femeilor antreprenor, celor care dețin functii de conducere, liderilor de ONG-uri dar și celor care doresc să își crească activitatea de business, să exploateze oportunități de networking și să-și găsească surse de inspirație în poveștile de succes ale altor femei.

BWFR este o organizație non-profit dedicată dezvoltarii și suportului femeilor antreprenor, celor care dețin functii de conducere, dar și celor care doresc să găsească surse de inspirație în poveștile de succes ale altor femei.

În timpul Galei, se va organiza o licitație tăcută pentru obiecte puse la dispoziție de partenerii evenimentului. Fondurile obținute vor merge către Asociația Ana și Copiii, această contribuție urmând a fi utilizată la ridicarea fundației noii lor case.

Pentru că BWFR își dorește să fie o sursă de inspirație permanentă pentru membrele sale, “Maruca” By Ionela Lupu ,“Pulse studio” by Maria Toader  & Laura Dimancea și designerul Karmen Herșcovici, membre BWFR își vor prezenta cele mai recente colecții. Protagonistele acestui fashion show vor fi chiar membrele forumului.

“Gala Business Women Forum Romania este cel mai mare și cel mai important eveniment al comunității noastre, este momentul în care sărbătorim succesele din anul anterior și marcăm obiectivele pentru 2017. Anul acesta, BWFR a ajuns la 1600 de membre și am dezvoltat nenumărate proiecte în beneficiul comunității business din România. Pentru anul viitor, ne propunem să creștem în continuare și să extindem activitatea BWFR în Sibiu, Brașov și Constanța”, a anunțat Osnat Peled, Președinte BWFR.

Bilete pentru gală pot fi cumpărate accesând: http://www.bwfr.org/gala2017.

 

A fost util articolul? 0

Leave a Reply