• 30 May. 2023
  • 3 min

Ce salariu poate câștiga un Game Show Host

game show host
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Ești carismatic, ai skill-uri foarte bune de comunicare, cunoști limba engleză la un nivel avansat și ai visat dintodeauna să strălucești în fața camerelor? Poți deveni vedeta Ezugi și îți poți construi o carieră de succes în cele mai moderne studiouri de prezentare a jocurilor online.

Dacă te-ai gândit să-ți construiești o carieră într-o astfel de companie, e important să știi toate substraturile acesteia. Ca să aflăm mai multe, am vorbit cu Daniela Văcaru, Game Show Host la Ezugi România. Ea ne-a povestit în detaliu care au fost primii ei pași în Ezugi, ce venituri se câștigă în domeniu, dar și ce o reține de peste 4 ani în această echipă. 

 

Totul despre jobul de Game Show Host

eJobs: Cum au fost primele zile în echipa Ezugi?

Daniela Văcaru: Primele zile la job au fost emoționante, ca la orice job. Totuși, aici am găsit suport din partea colegilor și asta m-a ajutat să mă adaptez mult mai ușor. 

Mai mult, compania mi-a pus la dispoziție diverse traininguri gratuite și chiar și cursuri de make-up. Astăzi mă simt norocoasă că am reușit să-mi dezvolt bune cunoștințe de limba engleză și abilitatea de a oferi training colegilor atunci când este nevoie.

Experiența de mentor este una frumoasă, am ocazia de a împărtăși din experiența mea și colegilor cu mai puțină expertiză în domeniu. Totodată, marea satisfacție vine atunci când mă bucur împreună cu ei de rezultatele obținute. 

 

eJobs: Cum arată o zi de muncă în echipa Ezugi? 

Daniela Văcaru: Pentru început, ne aranjăm ținuta pentru ziua de lucru. Apoi, ne adunăm într-o scurtă ședință cu service managerul, în care discutăm despre mesele de joc, dar și care sunt planurile pentru ziua respectivă. Mesele de prânz le luăm împreună cu echipa, iar pe lângă asta, avem timp să ne relaxăm în camerele create cu acest scop, în grădina special amenajată sau putem să alegem să jucăm ping-pong sau diverse jocuri pe PlayStation. 

 

eJobs: Ce venituri poate câștiga un Game Show Host?

Daniela Văcaru: Salariul unei persoane care ocupă rolul de Game Show Host în echipa Ezugi România pornește de la 4.000 de lei net pe lună. La acesta se mai adaugă bonusuri de performanță în valoare de 500 de lei, plus tichete de masă de 400 de lei. Pe lângă cele menționate, mai există și sporurile de weekend/sărbători naționale sau ture de noapte. 

 

eJobs: Dar ce beneficii are la dispoziție echipa actuală?

Daniela Văcaru: Avem foarte multe beneficii de care ne bucurăm. De la asigurare medicală, abonament la sală, petreceri create special pentru angajați, până la training-uri gratuite sau activități în aer liber. În cadrul celor din urmă, ne putem cunoaște mai bine între noi, dar și lega prietenii. 

Un alt beneficiu este posibilitatea de a lucra în ture. Un program de muncă flexibil îmi oferă mai mult timp liber pentru mine și pentru familia mea.

 

eJobs: Care este jocul tău preferat? 

Daniela Văcaru: Jocul meu preferat este cel de ruletă. Acesta oferă posibilitatea de a interacționa cu mulți jucători. Totodată, și o satisfacție deplină atunci când anunți câștigătorul, simți că ai putut să sprijini jucătorii în acest demers. 

Îmi place foarte mult ceea ce fac, pentru mine nu este un job, este o plăcere, o pasiune. Nu simt că merg la un job, ci într-un loc în care mă distrez și mă rup de treburile cotidiene, subliniază Daniela Văcaru.

 

eJobs: Care este vibe-ul în echipă?

Daniela Văcaru: Atmosfera este primitoare, oamenii sunt pregătiți să te ajute oricând ai nevoie. Ce apreciez cel mai mult la colegii mei este că sunt mereu veseli și asta mă încarcă cu multă energie bună. Există o foarte bună comunicare între noi și chiar dacă sunt colegi care se află la început de drum în companie, aceștia găsesc întotdeauna suportul din partea celor cu mai multă experiență.

 

eJobs: Cum arată profilul candidaților pe care îi căutați?

Daniela Văcaru: Dacă vrei să faci partea din echipa noastră, ne așteptăm să fii punctual, să ai o energie bună, să fii carismatic și să deții bune cunoștințe de limba engleză. Experiența anterioară de lucru nu este necesară, compania îți pune la dispoziție un training bine pus la punct, pentru a învăța tot de ce ai nevoie pentru acest job. 

Mai mult, există foarte multe oportunități de dezvoltare în interiorul companiei, de la rolul de dealer poți migra către joburi precum trainer, service manager, customer support, dar și către alte multe poziții superioare. 

Chiar dacă nu ai experiență, nu cunoști îndeaproape domeniul, dar ai curiozitate și determinare, echipa este dispusă să-ți pună bazele de la ZERO. Hai și tu în echipa Ezugi!

 

Ți-a plăcut articolul despre jobul de Game Show Host? Află mai multe și despre alte meserii:

Software Developer: ce ar trebui să știi despre job și cum te califici

Cât poți câștiga ca manager regional în domeniul vânzărilor

Ce salarii se câștigă în merchandising și promoții

 

A fost util articolul? 1
Câștigcauti jobsalariu

Leave a Reply