• 23 Apr. 2020
 • 2 min

Ce faci dacă rămâi fără jobul pe care îl aveai de 15-20 ani?

jobul

Tocmai ce ai rămas fără jobul tău, după ce ai lucrat în aceeași companie ani de zile. eJobs.ro îți este alături. Sună la (021) 9124 și îți vom oferi asistență profesională astfel încât să-ți găsești un job care să-ți placă și care să ți se potrivească.

Situația economică din țară determină mulți angajatori să ia decizii de concediere în grabă, să-și închidă afacerile sau, pur și simplu, să ceară angajaților să stea acasă fără plată până la remedierea situației. Dacă te afli într-una dintre aceste situații, este important să analizezi situația și să iei acele decizii care te ajută să mergi mai departe. Chiar dacă la prima vedere ți-e greu sau poate ai multe temeri. Este firesc ca după 15-20 de ani să fii atașat de jobul tău, iar stabilitatea, rutina și siguranța financiară să cântărească greu pentru tine. Dar aceste valori nu ar trebui să reprezinte un obstacol în căutarea unui loc de muncă mai bun.

Dacă jobul ți s-a potrivit ca o mănușă timp de 15-20 ani, asta nu înseamnă că trebuie să o facă în continuare. Lucrurile se schimbă foarte ușor, de la șefi până la colegi, iar situația economică are de multe ori un cuvânt important de spus, mai presus chiar de rezultatele activității tale. Dacă simți că a venit momentul să-ți schimbi locul de muncă pentru că, din diferite motive, nu mai ești mulțumit de jobul actual, nu te lăsa speriat de ideea că ești singur. Echipa eJobs.ro îți este alături! 

 

Iată ce trebuie să faci dacă ai rămas fără jobul pe care-l aveai:

 1. Sună la (021)9124 – linia telefonică de asistență profesională eJobs (tarif normal, program de luni până vineri, între 09:00 – 17:00)
 2. Un operator eJobs îți va răspunde și te va ajuta, completându-ți CV-ul gratuit.
 3. Apoi același operator va căuta joburi potrivite pentru tine și va aplica în numele tău.
 4. Dacă angajatorii te vor considera potrivit pentru posturile respective, există șanse mari să fii contactat pentru a stabili un interviu.

 

Așadar, ai parte de asistență în carieră dacă ți-ai pierdut jobul, pe care îl făceai de ani de zile! Sună de oricâte ori ai nevoie pentru că echipa eJobs e aici să te ajute și îți pune la dispoziție noi locuri de muncă în fiecare zi!   

 

schimbi jobul sfaturi CV

Ți-a plăcut articolul despre cum poți să-ți schimbi locul de muncă? Citește și despre:

Mai multe joburi. Anunturi gratuite pentru cei care vor să recruteze în această perioadă 

Cum te ajută consilierea pentru a face o schimbare în carieră

Șase întrebări despre cariera ta pe care să ți le pui acum, nu mâine

A fost util articolul? 41
 • AvatarBÎRCĂ MARIAN COSTEL zice

  Vreau să îmi schimb locul de muncă.

  • Iulia VacaroiuIulia Vacaroiu zice

   Salut, Marian! Te invităm să suni la 021.9124 (tarif normal), linia de consiliere profesională eJobs, iar un operator eJobs te va ajuta în mod gratuit cu redactarea CV-ului și aplicarea la joburile care ți se potrivesc. Succes!

 • AvatarSTELUTA OANA MARIA PISTEA zice

  BUNA ZIUA EU AM LUCRAT IN STRAINATATE MAI MULT IN ROMANIA NU PREA AM AVUT SANSA DE A LUCRA DEOARECE AM VRUT CEVA MAI BUN ,IN MAREA BRITANIE SI AS DORI UN JOB DAR CARE SA NU FIE ZI DE ZI DEOARECE AM UN BEBE DE 1 AN SI 2 LUNI SI NU IMI POT PERMINTE ZI DE ZI PENTRU CA NU AM CU CINE SA IL LAS CREDETI CA ATI PUTEA GASI CEVA PENTRU MINE? VA LAS NUMARUL SA MA CONTACTA-TI 0799229334

  • Iulia VacaroiuIulia Vacaroiu zice

   Salut, Steluța! Te invităm să suni la 021.9124 (tarif normal), linia telefonică de consiliere profesională eJobs, în intervalul luni-vineri, 09:00-17:00, iar unul dintre operatorii noștri te va ajuta cu redactarea CV-ului și aplicarea la joburile care ți se potrivesc. Zi faină!

 • AvatarBOGDAN zice

  Buna ziua, de curand mi am dat demisia pentru ca am gasit un post m ai bun la alta firma din alt oras mai mare,din cate am inteles statul ofera anumite ‘bonusuri’ de relocare , ar fi interesant un articol cu tot ceea ce trebuie facut pentru a beneficia de ajutorul de la stat in cazul relocarii.

  • Bună, Bogdan,

   Mulțumim de recomandare! Vom ține cont de ea în pregătirea următoarelor articole.

 • Bună, Daniel,

  Te rog să suni la (021)9124 – număr cu tarif normal și consilierii eJobs.ro te vor îndruma spre un job care îți place și care ți se potrivește.

Leave a Reply