• 5 Jul. 2018
 • 1 min

Cum schimbi jobul după 15-20 ani de muncă?

schimbi jobul consiliere profesională
Autor
Iulia Vacaroiu
Iulia Vacaroiu Și-a conturat abilitățile de copywriter de-a lungul anilo... Arată mai mult

Suni la (021)9124 pentru consiliere profesională!

Tinerii de astăzi schimbă joburile uneori ca pe șosete. Nu e o rușine. Experimentele profesionale îi ajută să evolueze și să descopere jobul cu adevărat potrivit pentru ei. Pentru generațiile mai în vârstă însă lucrurile stau altfel pentru că alte valori de muncă îi motivează. Stabilitatea, rutina constructivă și siguranța financiară sunt de mare preț pentru cei care au optat să lucreze în același loc pentru mai bine de 15 ani. Dar aceste valori nu ar trebui să-ți fie obstacol în căutarea unui loc de muncă mai bun.

Dacă un job ți s-a potrivit ca o mănușă timp de 10 ani, asta nu înseamnă că trebuie să o facă în continuare. Lucrurile se schimbă foarte ușor, de la șefi până la colegi și chiar până la activitatea pe care o faci. Iar dacă simți că a venit momentul să-ți schimbi locul de muncă pentru că nu mai ești mulțumit de jobul actual, nu te lăsa speriat de ideea că ești singur. Acum nu mai ești!

 

Iată ce trebuie să faci dacă vrei să-ți schimbi jobul:

 1. Sună la (021)9124 – linia telefonică de consiliere profesională eJobs (tarif normal, program de luni până vineri, între 09:00 – 17:00)
 2. Un operator eJobs îți va răspunde și te va ajuta, completându-ți CV-ul gratuit.
 3. Apoi același operator va căuta joburi potrivite pentru tine și va aplica în numele tău.
 4. Dacă angajatorii te vor considera potriviți pentru posturile respective, există șanse mari să fii contactat pentru a stabili un interviu.

 

Așadar, acum e mai ușor ca niciodată să îți schimbi jobul, chiar dacă ai lucrat în aceeași companie ani de zile, la rând! Sună de oricâte ori ai nevoie pentru că echipa eJobs e acolo să te ajute și îți pune la dispoziție peste 41.000 de locuri de muncă active în fiecare zi în mod gratuit!   

 

schimbi jobul sfaturi CV

 

A fost util articolul? 37
 • BÎRCĂ MARIAN COSTEL zice

  Vreau să îmi schimb locul de muncă.

  • Iulia VacaroiuIulia Vacaroiu zice

   Salut, Marian! Te invităm să suni la 021.9124 (tarif normal), linia de consiliere profesională eJobs, iar un operator eJobs te va ajuta în mod gratuit cu redactarea CV-ului și aplicarea la joburile care ți se potrivesc. Succes!

 • STELUTA OANA MARIA PISTEA zice

  BUNA ZIUA EU AM LUCRAT IN STRAINATATE MAI MULT IN ROMANIA NU PREA AM AVUT SANSA DE A LUCRA DEOARECE AM VRUT CEVA MAI BUN ,IN MAREA BRITANIE SI AS DORI UN JOB DAR CARE SA NU FIE ZI DE ZI DEOARECE AM UN BEBE DE 1 AN SI 2 LUNI SI NU IMI POT PERMINTE ZI DE ZI PENTRU CA NU AM CU CINE SA IL LAS CREDETI CA ATI PUTEA GASI CEVA PENTRU MINE? VA LAS NUMARUL SA MA CONTACTA-TI 0799229334

  • Iulia VacaroiuIulia Vacaroiu zice

   Salut, Steluța! Te invităm să suni la 021.9124 (tarif normal), linia telefonică de consiliere profesională eJobs, în intervalul luni-vineri, 09:00-17:00, iar unul dintre operatorii noștri te va ajuta cu redactarea CV-ului și aplicarea la joburile care ți se potrivesc. Zi faină!

Leave a Reply